Ozubená kola v převodovce na přední náhon v Z 5645
Moderátor: Lukashil
Ozubená kola v převodovce na přední náhon v Z 5645
Prosím o radu.Koupil jsem zetor papírově 5645,ale na traktoru předek nebyl.Doufal jsem,že koupím přední nápravu s přídavnou převodovkou a kardanem.To vše namontuju na traktor a budu jezdit,ale zjistil jsem že v převodovce nemám kolo na které má nacházet ozubené kolo přídavné převodovky.Když namontuju přídavnou převodovku ozubené kolo je těsně za tím kolem co je v převodovce.Poradí mě někdo jaké kola použít a vyměnit?Jestli je někdo máte na prodej napište.
Re: Ozubená kola v převodovce na přední náhon v Z 5645
Tam se meni halda veci kolo a hridel redukce pak jeste naky kola na horni hrideli a jeste naka hridelka, v novejch dilech jen kola a hridele cca 25/tisic
To není jen to vložený kolo. K 56 nemám katalog ale předpokládám, že to bude stejný jako u 72. Tam musíš vyměnit celou sestavu redukce i s vidličkou a hřídelem pastorku.
Dík za informace,ale vůbec jste mě nepotěšily.Do bude jednodušší koupit celou převodovku.
No ja to resil na 77, koupil sem druhou prevodovku z predkace co bylo pouzitelny sem prendal do svi, pak sem ylozil tu druhou a prodal ji za co sem nakoupil
Asi to tak nějak dopadne.Je v těch převodovkách nějakej rozdíl jestli koupím z 6945 nebo třeba 7245?
Je tam niekolko odlisnosti.
Vím že některé převodovky mají dvoje otáčky náhonu,některé násobič.nevím jak je to s napasováním na motor.Mají všechny stejnou výstupní hřídel do motoru a rozteč šroubů na přírubu motoru?Do teď jsem jezdil ze suprem,tak je to pro mě nový stroj.
- pavolmakys
Od 30-ky hore motory vs prevodovky pasuje medzi sebou, iba 20-ka to ma inak, priruba je rovnaka ale motor je posunuty tusim nejake 2cm, to si uz nepamatam, chceli sme kedysi spojit 67-kovy zadok s 20-kovym motorom a neslo.
Zetor 5645 (motor 69O1+tazka naprava)