Tam je prevodovka ešte stále podobná, ako u 7340 a pod. Máš 12+12 (teda reverz a redukcie + 6 rýchlostí) alebo 20+4 (5+R, násobič, redukcie a oráčky 540/1000). Inak 7341 má už mokré brzdy, zosilený zadný most, na prianie v portáloch prevod na 40 km/h atď., ale prevodovka by mala byť až na víko viac menej rovnaká.Zetor15 píše:Jaké jsou kvality na 7341 je tam reverz i přepínání otáček a nasobic? Řazení je už vedle sedačky ale jinak nevím jaký tam je rozdíl?
Brzdy zetor 7340
Moderátor: Lukashil
Re: Brzdy zetor 7340
tak my sme na 7745t mali reverz paradna vecička ale ak si dobre pamätam tak kvoli tomu kardan iba free screenshot software540 ot/min
Mam bubnovu kosacku 165 wirax uz ma cez 10 rokov a zatial spokojnost, kosim cca 4-5ha rocne.
Tak nové hlavní válce, stočené disky, nové obložení, pružiny, z novějších odstřikovací kroužek na olej, brzdový válečky a brzdím až padám ze sedačky. I na jednotlivý to jede smykem po asfaltu. Takže pokud máte problémy zkuste pátrat. Za mě
Dnes som dokoncil brzdy co tu dal majk.fiat na 7745
A klobuk dole brzdy zasekne hned. Instalacia vobec nie je tazka zvladne to kazdy. Nic netreba davat dole ziaden portal nic. Teraz viem ze kludne mozem chodit po cestach aj bez vlecky
Ked som ich skusal a z plnej som zatlacil brzdu tak som skoro celne sklo rozbil.
Len co ja som si vsimol na svojej 7745 tak pri plnom zdvuhu ramien mi trochu opre do pasovin kde je tiahlo rucnej brzdy ale to sa davyriesit vybrusenim trochu z ramena. Radzsej vybrusit par mm z rsmena a mat istotu ze clovek zabrzdi ked to bude potrebovat.
A velka vdaka majk.fiat skvela praca a dakujem se si sa podelil
A klobuk dole brzdy zasekne hned. Instalacia vobec nie je tazka zvladne to kazdy. Nic netreba davat dole ziaden portal nic. Teraz viem ze kludne mozem chodit po cestach aj bez vlecky
Ked som ich skusal a z plnej som zatlacil brzdu tak som skoro celne sklo rozbil.
Len co ja som si vsimol na svojej 7745 tak pri plnom zdvuhu ramien mi trochu opre do pasovin kde je tiahlo rucnej brzdy ale to sa davyriesit vybrusenim trochu z ramena. Radzsej vybrusit par mm z rsmena a mat istotu ze clovek zabrzdi ked to bude potrebovat.
A velka vdaka majk.fiat skvela praca a dakujem se si sa podelil
Přestala mi úplně brzdit 73jka, brzdový pedál jde až na podlahu. Když víckrát zapumpuju pedálem tak ani neubývá kapalina ve vyrovnávací nádržce. Můžou to dělat ty hlavní brzdové válce co jsou u pedálu? Nesetkal se s tím někdo? Nechci to měnit zbytečně
Zetor 3011 Zetor 6718 Zetor 7341
Vždyť to říkám, pokud jsou všechny věci v pořádku jsou