STK - traktor
Moderátor: Lukashil
- jimmy 4011
Re: STK - traktor
A to máš Deera,Fergusona Case nebo co??
Ono je lepší mluvit s chytrým člověkem o něčem hloupém než s hlupákem o něčem chytrém.
Werich
Werich
no vidíš ne zetor 6748.
Cisla na prednu konzolu napravy sa zacali razit az u 70XX a novsie. zacalia aj kvoli tomu robit konzoly s naliatkom na pravej strane. Stare nato nemaju ani misto. Ten co ti to kazal tam narazit, tak ho posli do riti.
no vidíš Pavle a to ti řeknou na STK takžestačí jen to co je na převodovce,a jak je to s kabinou?tam asi štítek neřeší
U nas kontroluju stitok ktory je na pristrojovke. Musi byt citatelny, neposkodeny a musia sediet na nom cisla s TP a traktorom. Hlavne to cislo podvozku. Na motore kontroluju prve 4-cislie (typove). kvoli emisnej aby sedel typ motora s typom traktora. Co sa tyka umiestnenia cisla podvozku na traktore do typu traktorov 70XX, tak je v tom zjavne bordel. Kazdy to ma inde. Co kus to original.
no ale na tý 67 mám štítek jen na kabině.a právě tam byla komplet výměna motoru a převodovky,samozřejmě zapsáno v TP.motor jsem chtěl dávat silnější,ale s duvodu STK jsem se na to vyprdl.takže tohle mi bude sedět ale horší ta kabina
Kde na kabine ho mas? Na kabinych zvykli byt len vyrobne stitky pre kabinu. Tam origo nebyvalo ani cislo podvozku ani motora. Len typ kabiny a rok vyroby a kde bola vyrobena. Je mozne ze ten stitok co ma byt nanitovany na pristrojovke s lava mas nanitovany niekde na kabine. U nas tento stitok (vidno ho kus na foto) fotia a beru v uvahu pri kontrolach:
no máš pravdu je to jen kabina no ale s tím štítkem na přístrojovce jsem v pytli.ten tam nemam
Kup cisty novy stitok a podla dokladov naraz a prinituj.
a nevíš někde o něčěm?něco jsem našel ale je to jen slovensko
V tomto neviem poradit kde to maju u vas v CZ . Niekto sa tu s tvojich krajanov mozno ozve.
Maš aj predajcov u vás napr.http://www.buchtara.cz
jojo už jsem hledal a našel díky
- jimmy 4011
Pokud byl ten traktor vyroben a zaregistrován před rokem 2002 žádnej štítek mít nemusí.
Koukni co máš ohledně kabiny napsaný v TP.Hlavně pokud máš vlad prešov tak abys měl slovenskou pokud máš letovice tak českou,přesnej typ asi zkoumat nebudou.
PS:Já mám na 4011 z roku 1963 BK 5918 z roku 1980 a nikdy to nikdo neřešil
Koukni co máš ohledně kabiny napsaný v TP.Hlavně pokud máš vlad prešov tak abys měl slovenskou pokud máš letovice tak českou,přesnej typ asi zkoumat nebudou.
PS:Já mám na 4011 z roku 1963 BK 5918 z roku 1980 a nikdy to nikdo neřešil
Ono je lepší mluvit s chytrým člověkem o něčem hloupém než s hlupákem o něčem chytrém.
Werich
Werich
- Jan Dolák
- Kontaktovat uživatele:
Z mých zkusenosti musím dát za pravdu jimmy 4011 že štítek před rokem 2002 být nemusí.
Když štítek má tak musí číslo podvozku sedět s číslem na štítku. Pokud to nesedí po nějaké výměně v minulosti tak to STK neprojde kvůli focení. Takže buď štítek opatřit platnými údaji, nebo nesouhlasící štítek odstranit, je to OK a projde.
Štítek kabiny na STK neřešili. V TP je napsáno "karoserie: kabina traktoristy". Bez jakéhokoli určení výrobce nebo typu. Mám 4011 z roku 1966 a po GO je tam velká kabina BK-5611 z roku 1969.
Když štítek má tak musí číslo podvozku sedět s číslem na štítku. Pokud to nesedí po nějaké výměně v minulosti tak to STK neprojde kvůli focení. Takže buď štítek opatřit platnými údaji, nebo nesouhlasící štítek odstranit, je to OK a projde.
Štítek kabiny na STK neřešili. V TP je napsáno "karoserie: kabina traktoristy". Bez jakéhokoli určení výrobce nebo typu. Mám 4011 z roku 1966 a po GO je tam velká kabina BK-5611 z roku 1969.
Zetor 5545, MOJE RAJČE - fotografie, Vlek BSS P53s, Fortschritt K442, Obraceč TON SP4-066, Obraceč Fahr KH4, www.JanDolak.cz