STK - traktor
Moderátor: Lukashil
Re: STK - traktor
Ahoj nevim jak jinde ale unas by to nevadilo
Re: stk a ek traktorov
Franta.cz píše:Je vidět, že jsou to odborníci na slovo vzatídušanko píše: mýliš sa priateľu a veľmi a včera mi to potvrdili z Lupče: Ani vzpera ani navijak nemali žiadne štítky ani preukaz.
Jak vysvětlíš tenhle štítek z mí nástavby?
Pre majitelov traktorov na Slovensku. Ak Vam konci Technicka kontrola, tak si pred nou dajte do poriadku otackomery a pocitace motohodin. Uz ich aj fotia. Mne kvoli tomuto dnes nepresiel sluzobny traktor STK-ckou P.S. Som zvedavy ako budu posudzovat taky Zetor 25.
Tu u nas vraj od maja.
Neviem co fotia ale ja si pamätam ze prvy krat v 2016tom sa stav mth diktoval a aj ked som bol teraz v auguste tak som diktoval. Nestal som cely cas pri traktore cize nevylucujem ze ho fotil. Ale funkcnost asi neskusal lebo startovat som ho bol ja a aj ked bezal som stal pri nom stale.
ZKL Zetor 8011 (1974)
Praga V3S M2
Praga V3S M2
Stav motohodin sa nahlasoval a len to zapisovali. To bolo davno. Ale nefotila sa pristrojovka a nekontrolovala sa funkcnost toho pristroja, ktory sa väcsinov posral este pri ceste s Agrozetu ku uzivatelovy a tak niektore kusy maju dnes napr 2,2mth. Inak by mali uz trikrat pretoceny cifernik.
Ja za svet neviem ako dat to lanko aby mi neskakala rucicka,cize otacky ladim iba podla zvuku. Este aj tu aretaciu paky plynu mam rozladenu
ZKL Zetor 8011 (1974)
Praga V3S M2
Praga V3S M2
Ked skace rucicka tak to byva casto suchym tym bowdenom. Na budiku skus odpojit a striekackov navstrekovat riedky olej aby vtiekol do vnutra a riadne ho premazal.
Olej som nastriekal do bowdenu hned ked som ho montoval. Neviem ci problem nebude v tom ze je dlhy,akoby na 6 valec.
ZKL Zetor 8011 (1974)
Praga V3S M2
Praga V3S M2
Je to mozne. Mal by mat plynule ohnutie ako mierna vlnovka.
Jak se řeší chybějící přední blatníky na STK? Musí být? Jde mi o to, že kvůli čelnímu nakladači je mám sundané. Řešil jste někdo tento problém na STK, když se traktor fotí.
Jak to mají ti, co mají třeba lesní nástavbu? V technickém osvědčení čelního nakladače není napsána žádná vyjímka, že traktor můž být provozován bez blatníků. Díky
Jak to mají ti, co mají třeba lesní nástavbu? V technickém osvědčení čelního nakladače není napsána žádná vyjímka, že traktor můž být provozován bez blatníků. Díky
U nas musia byt. Vynimka je pokial ma zapis v TP ze kvoli nadstavbe nemusia byt namontovane. Ty co robia na traktoroch v lese ich na TK montuju, a potom spät dole aby ich neznicili.
zdar chlapi,mam takový dotaz,čeká mě ted STK,dávám dohromady čísla,motor ´mam vymazanej v TP,číslo na převodovce mam u řízení to mi sedí,ale ted mi říkali že by i na přední konzole měla mít číslo,ale tam nemám ani plochu na číslo,a nevím jak s boudou,jestli musí mít nějaké shodné čísla s TP.