STK - traktor

Moderátor: Lukashil

Zpráva
Autor
DYK

Re: STK - traktor

#631 Nový příspěvek od DYK »

A tak "načmárat" by tam asi něco šlo, ale ten popis nemusí mít nějaké parametry? Velikost písma apod? To je to, ve vztahu k STK, tak jednoduchý?
práce patří strojům ˙˙˙ɐɯɐɥou nɹnɥzʌ ouɥɔǝsʌ ǝɾ ǝz 'ǝpɾıɹd ıɯ noqop ıupǝlsod

miro33

#632 Nový příspěvek od miro33 »

Zdar, ja som si ich dal vytlacit ako samolepky v nejakom reklamnom obchode. Stálo to pár €. Na STK to stacilo.

Miro
Z7211

liborko

#633 Nový příspěvek od liborko »

Už jsem to viděl vícekrát napsáno bílým popisovačem,takže to asi být může-lepší tohle než nic, ale záleží asi zase na jakého blbce na STK narazíš :zapomel: Jinak moje zkušenost,pač jezdím občas s náklaďáky z naší firmy na STK,když to měl fotit tak říká, nemáš tu tlaky pneu a to tam musí být na fotce vidět,tak jsem rychle skočil vedle do krámu a narychlo koupil nálepky co tam měl zrovna po ruce,nalepil jsem,technik blejsknul a byl spokojený :) ve velkém TP tlaky stejně napsány nejsou,takže je to asi ve finále jedno co tam je :) Jinak na můj traktor jsem si tlaky nastříkal barvou ve spreji pač jsem je jako samolepky nesehnal.
--Zetor 6911 r.v.1/1979--

DYK

#634 Nový příspěvek od DYK »

No právě!! Jako samolepky jsou asi nesehnatelný, teda pokud tam nedám něco z náklaďáku na 8 atm. No a šablona na nastříkání taky. Něco si doma v rámci ručních prací vystřihovat a pod. když to ti soudruzi chtějí mi přijde divný. Kolečko s 25km jasně to koupíš nalepíš není co řešit, trojúhelník taky koupíš, ale chtít vyznačený tlaky pneu a nemít tu možnost to získat v nějaké předepsané velikosti a hodnotě mi přijde fakt divný. Na všem bazírujou, trojúhelník má být takovej a makovej, nálepka někde dokonce i reflexivní ale tlaky si mám napsat jak chcu veliký a jakým si péérem? Je to divný, pro mne fakt jo.

Pavel.T

#635 Nový příspěvek od Pavel.T »

Hmm to by mě zajímalo jak to s těma nálepkama na tlak je, u nás na STK po mě díky bohu žádný nechtěli, jediný co tak nemůžou být odrazky na zástěrkách Ikdyz jsou origo na plíšku kolmo k zemi, na šikmejch blatníkách už být můžou...to sem taky moc nepobral

pavel sk

#636 Nový příspěvek od pavel sk »

Ide o to ze na tych STK sami nevedia co kontrolovat a sami nevedia co ma na, ktorom stroji kde, co byt. Keby by mali byt vsetky tlaky kolies podla pouzitia traktora, nalepene na stitkoch tak traktory na kamerach STK by vypadali ako školska tabula.

CBS

#637 Nový příspěvek od CBS »

Kam tie tlaky vôbec malujete či lepíte na majoroch na okno, alebo na ráfik? To len blbec na tom bazíruje, tlaky by mali byť vyznačené, tak isto ako napätie pri zásuvke pre príves. Ale všetko sú to ľahké závady, tak isto ako štítok s rozmertmy ložnej plochy korby nákladných áut. Ak to vozidlo nemá z výroby, prečo si nad tým lámať hlavu. Ak sú to neni nálepky na bielom podklade na kamere na kamere to aj tak nebude vidno.

kaja.h

#638 Nový příspěvek od kaja.h »

Tlaky pneu být nemusí. Musí bejt nálepka rychlosti. Taky nesmysl.
Je vidět že je to všude jinak.
Jede traktor, je to Zetor 3011

lukas258
Kontaktovat uživatele:

#639 Nový příspěvek od lukas258 »

Musí mít traktor ramena hydrauliky? Mám připravit traktor na STK co tahá jen stlací vůz na slámu v agroháku tak jestli se mám drbat i ramenama.
Vari Zetor Crystal Avia Liaz Tatra Takeuchi Občas bojuji s pravopisem...

Lukashil

#640 Nový příspěvek od Lukashil »

nikde se o nich epíše, tudíž je asi podle ničeho nemůžou vyžadovat, si myslím já....
Stydím se za tuto zem

Jan Dolák
Kontaktovat uživatele:

#641 Nový příspěvek od Jan Dolák »

Co jsou moje zkušenosti z TK 8/2017 tak hlavní je aby kontrolovaný objekt dobře vypadal na fotce.

Nutná je 25 (nalepovací, šikmo na blatníku nevadila), trojúhelník pro pomalá vozidla. VIN aby se shodovalo s TP. Tlaky pneumatik nevyžadovali co jsem se ptal, nicméně já je tam mám. Kupoval jsem je tuším u Nekvindy, běžně k dostání jakékoli hodnoty. Případně i Fimas pro ilustraci: http://obchod.fimas.cz/fimas/eshop/20-1 ... a-tlak-kPa. Na traktoru mám tlaky vytisknuté popisovačem na rozvaděče. Mám je tam spíš kvůli sobě abych věděl a nemusel vzpomínat při foukání... Vlek musel mít pojistky karháků, řetěz uprostřed korby, nerozštípané sajtny. Pokud by byl vlek s nástavkama, tak běda tomu kdo by je měl vyšší něž je napsáno v TP. Řeší se i to jak vypadají pneu - řeči techniků.
Ramena se u nás neřešili, byl jsem tam vez nich.
Ale jak jste už psali jiný kraj jiný mrav...
Zkrátka jsem pochopil že tak jak to vypadá na oko je důležitější něž opravdový technický stav ... :evil:

LT.CLOUD

#642 Nový příspěvek od LT.CLOUD »

Naprostý souhlas :)
Jenom doplním odrazky a správně namontované :smich:
Loni při evidenčce vleku technik něco říkal o reflexních nálepkách (25km, 30km, ...) musí / nemusí?

DYK

#643 Nový příspěvek od DYK »

Co přesně znamená termín - správně namontovaná odrazka?

liborko

#644 Nový příspěvek od liborko »

No vzhledem k tomu že co technik to jiný názor,a to nejen ohledně odrazek ,ale všeobecně, tak je fuk jak a kde je odrazka namontována, stejně budou pindat. A ohledně reflexních nálepek rychlosti,ty reflexní být nemusí.
--Zetor 6911 r.v.1/1979--

pavel sk

#645 Nový příspěvek od pavel sk »

U nas uz len reflexne nalepky rychlosti.

Odpovědět

Zpět na „Technické problémy Zetor“