STK - traktor
Moderátor: Lukashil
Re: STK - traktor
Dobrý den ve spolek,
chystám se na STK s naším traktorem, a protože vidím co všechno je předmětem kontroly dnešních techniků, tak bych se chtěl zeptat, když už všichni ti ouřadové dbají na naprosto perfektní stav a dodržení litery zákona a vyhlášek, tak kde se dají všechny tyto informace sehnat a vyčíst obyčejným člověkem jako uživatelem a držitelem věci.
Mám na mysli, k roku výroby se váže povinnost toho a toho. Jako přijdu na STK a mám si cucat z prstu co mám a co nemám vztaženo k roku a k vozidlu. Zkoušel jsem hledat na googlu, ale jaksi žádný takový dokument jsem nenašel.
Jinak k celkovému tématu STK, myslím si, že jenom otázka času, kdy budou muset všechny traktory dojíždět přímo na místo působení STK, v tom případě se těším na provoz na silnicích, pojede 20 maníků s pětadvacítkama v koloně a všichni řidiči aut se poserou nedočkavostí.
Jsem zvědavý co bude potom, jinak doufám, že už máte všichni v pořádku všechna nesená zařízení, protože při tomto tempu legislativních změn budou brzy STK i na pluhy, brány, kosy a všechno ostatní včetně evidenční kontroly a zákonného pojištění.
Traktorům zdar.
chystám se na STK s naším traktorem, a protože vidím co všechno je předmětem kontroly dnešních techniků, tak bych se chtěl zeptat, když už všichni ti ouřadové dbají na naprosto perfektní stav a dodržení litery zákona a vyhlášek, tak kde se dají všechny tyto informace sehnat a vyčíst obyčejným člověkem jako uživatelem a držitelem věci.
Mám na mysli, k roku výroby se váže povinnost toho a toho. Jako přijdu na STK a mám si cucat z prstu co mám a co nemám vztaženo k roku a k vozidlu. Zkoušel jsem hledat na googlu, ale jaksi žádný takový dokument jsem nenašel.
Jinak k celkovému tématu STK, myslím si, že jenom otázka času, kdy budou muset všechny traktory dojíždět přímo na místo působení STK, v tom případě se těším na provoz na silnicích, pojede 20 maníků s pětadvacítkama v koloně a všichni řidiči aut se poserou nedočkavostí.
Jsem zvědavý co bude potom, jinak doufám, že už máte všichni v pořádku všechna nesená zařízení, protože při tomto tempu legislativních změn budou brzy STK i na pluhy, brány, kosy a všechno ostatní včetně evidenční kontroly a zákonného pojištění.
Traktorům zdar.
Pole vidí, les má uši, chovej se jak se sluší.
No mi tvrdí že už se to tak musí s tím dojížděním , odmítají přijet že musí mít na to spešl plac schválenej nebo co . Předtím v klidu přijeli
Zetor 6911 (1980)
Vlek 3,5T
Vlek 3,5T
Většinou se už nejezdí.Já měl jenom evidenčku s cestou na celý dopoledne.
U nás už nejezdí mimo STK, jako tomu bylo dřív. Musí se tam zajet. Byl jsem před měsícem na evidenčce s traktorem, udělal asi 10 fotek ze všech stran, číslo rámu, štítek na přístrojovce, přístrojovku, značky, známku STK prostě všechno jen kvůli evidenčce. Cena byla 499,-Kč
U nás jezdí, ale jen na plochy které mají schválené. Takže to neudělají na dvoře jako dřív, ale musí se třeba do družstva kde mají schválenou plochu, pokud je to klasická STK pro náklaďáky tak třeba ty plochy schválené nemají a musí se přijet tam, ale tady u nás je stk co dělá jen traktory a vleky a ty si ty plochy nechali schválit několik ploch v okolí tak to zatím ještě jde že přijedou i když ne úplně dvůr.
kdo si hraje nezlobí
- MILDAZETOR
Zdravím Vás kolegové,
Nevíte náhodou jestli ještě jezdí (pojízdné) STK na traktory a vlečky v Brně a okolí? Pokud ano rád bych poprosil o kontakt ( klidně i do SZ).
Dík za odpověď.
Nevíte náhodou jestli ještě jezdí (pojízdné) STK na traktory a vlečky v Brně a okolí? Pokud ano rád bych poprosil o kontakt ( klidně i do SZ).
Dík za odpověď.
- MILDAZETOR
Nikdo náhodou nevíte?
Třeba http://www.mobilni-stk-traktory.cz/stk-traktory/ ? Nevím ale nemám osobní zkušenost.
práce patří strojům ˙˙˙ɐɯɐɥou nɹnɥzʌ ouɥɔǝsʌ ǝɾ ǝz 'ǝpɾıɹd ıɯ noqop ıupǝlsod
Asi mě něco kouslo, díval jsem se po samolepkách s označením tlaků v pneu pro traktor, jak přední tak zadní a teda nevím kde to koupit? A nejlíp na pultě, je asi nesmysl platit dražšší poštu než obsah zásilky.
práce patří strojům ˙˙˙ɐɯɐɥou nɹnɥzʌ ouɥɔǝsʌ ǝɾ ǝz 'ǝpɾıɹd ıɯ noqop ıupǝlsod
K nam jezdí, mame schvalenou plochu...dokonce 2,na každém středisku...
Zetor 6718 DEEP RED
- MILDAZETOR
Dyku Dík.
Nevíte jezdí i někdo na neschválené plochy?
Máte někoho vyzkoušenéhona v Brně a okolí?
Díky za odpověď.
Nevíte jezdí i někdo na neschválené plochy?
Máte někoho vyzkoušenéhona v Brně a okolí?
Díky za odpověď.
Musel bych se zeptat bráchy,nebo souseda.Pravděpodobně ho využívají,jenže se s těmi dvěma potkat je umění.
- MILDAZETOR
Každá informace bude dobrá. Díky
- pepa.traktor
A co seznam schválených ploch v ČR je někde něco takového ?
zetor 5645,7211,unhz500 a ted lítám fabií 1,9 sdi combi + teraccan s vlekem +multivan+ mini coper a přibyl 6745
Co takhle popisovací tužku.Ta by nestačila?DYK píše:Asi mě něco kouslo, díval jsem se po samolepkách s označením tlaků v pneu pro traktor, jak přední tak zadní a teda nevím kde to koupit? A nejlíp na pultě, je asi nesmysl platit dražšší poštu než obsah zásilky.