STK - traktor
Moderátor: Lukashil
Re: STK - traktor
byl jsem s traktorem (77) na technickej v květnu, rychlost jsem neměl a žádný problém, ještě jsem se na to ptal technika, kterej mi potvrdil že na traktoru být nemusí ale na vleku ano.
- jimmy 4011
Já byl na technický v srpnu a musel jsem ji mít vylepenou
Hold stejný kraj,jiný mrav
Hold stejný kraj,jiný mrav
Ono je lepší mluvit s chytrým člověkem o něčem hloupém než s hlupákem o něčem chytrém.
Werich
Werich
Na Slovensku rýchlosť musí byť a aby to nebolo málo, nie hociaká ale raflexná.... kokotovo...
- zetorak jirka
No, já to letos se 120co udělal jinak, jelikož jsem na ní neměl vůbec čas, tak jsem dovezl traktor 12km do jedné dílny, a tam mi ji připravili a protáhli STK. za dva dny byl traktor zase doma. cenové navýšení krom poplatků za emise a STK jsem moc nepocítil. a plná spokojenost. A přibylo mi na něm napsané tlaky v kolech, ale rychlost teda né, je to taky nesmysl. Teď jsem tam odvezl i Multikáru ze stejného důvodu.
- Zetor5211
Nevíte někdo jak je to s přepisem traktoru v rodině když by se přepisovalo z otce na syna a kolik by to stálo děkuji
Zetor 5211, zetor 7211, BSS P53S, BSS P73S a nesené nářadí
z hlediska zákona je to úplně jedno, jestli se přepisuje v rámci rodiny, dědického řízení nebo mezi cizími lidmi. Postup je vždy stejný a jsou třeba i stejný doklady
-
Tudíž je potřeba evidenčka, cca 200Kč a samotný přepis 800Kč
Zetor 5611
Fendt F12HL
Bibošuv špalíčkovač v.č.278
Paletizační vidle do 3.bodu, PAJ 1V-sklopka, Nesené brány a smyk,
Fekál 3m3, Fahr KM22
Fendt F12HL
Bibošuv špalíčkovač v.č.278
Paletizační vidle do 3.bodu, PAJ 1V-sklopka, Nesené brány a smyk,
Fekál 3m3, Fahr KM22
- jimmy 4011
V rámci dědického řízení je to zdarmaz4011be píše:z hlediska zákona je to úplně jedno, jestli se přepisuje v rámci rodiny, dědického řízení nebo mezi cizími lidmi. Postup je vždy stejný a jsou třeba i stejný doklady
Ono je lepší mluvit s chytrým člověkem o něčem hloupém než s hlupákem o něčem chytrém.
Werich
Werich
-
slovensko a stk na samovraždu vraj nemam zapisany agrohak atrojbodovy zaves v tp pytam sa načo ved tak to vyšlo z brna
V rámci dědictví nebo vypořádání společného jmění manželů by měl být přepis zdarmaz4011be píše:z hlediska zákona je to úplně jedno, jestli se přepisuje v rámci rodiny, dědického řízení nebo mezi cizími lidmi. Postup je vždy stejný a jsou třeba i stejný doklady
malej traktorista v malým traktoru
káru za osobák jsem platil (normálně na úřadě) při přepisu z dědictví. Ale vůbec bych se nedivil, kdyby úředníci neznali zákony
Prachatice no, tam sem prepisoval auto na ZTP který je osvobozeny od všech ostatních poplatku a za to nic nechtěla ale zároveň sem dopisoval tažné a tam mě hned o 50,- skasirovala i když se podle mě neprávem pro blbou padesátku už sem se nehadal
malej traktorista v malým traktoru
... si sa trochu neskoro obadal nie? ved toto som ja uz riešil min. rok na konci leta. Fotilo sa tiahlo a zapisoval sa aj TBZ alebo agrohakzet servis ca píše:slovensko a stk na samovraždu vraj nemam zapisany agrohak atrojbodovy zaves v tp pytam sa načo ved tak to vyšlo z brna
Zetor 3011
Zetor 7245 HS
Zetor 7245 HS
jafi píše:... si sa trochu neskoro obadal nie? ved toto som ja uz riešil min. rok na konci leta. Fotilo sa tiahlo a zapisoval sa aj TBZ alebo agrohakzet servis ca píše:slovensko a stk na samovraždu vraj nemam zapisany agrohak atrojbodovy zaves v tp pytam sa načo ved tak to vyšlo z brna
Povodne sme mali stary technicak (CSSR) a ked sa robil prepis tak policajtka sa pyta ze aky zaves tam ma dat ? A my sme jej vymenovaly a ona ze tam da iba T ze to plati ako vsetky zavesy...
Konkretne mam v TP: Spajacie zariadenie: Trieda:T
Znacka: nezistena
Typ:nezisteny
Schvalovacia znacka: Nezistena
a zvysok mam iba prazdny a ani v dalsich zaznamoch nic nieje
ZKL Zetor 8011 (1974)
Praga V3S M2
Praga V3S M2
Sadra17, byl to Vimperk, ale když si vzpomenu, jakým mám zážitky na odboru dopravy, tak tohle mě snad ani nevadí