STK - traktor
Moderátor: Lukashil
Re: STK - traktor
podobný odkaz v tp na výměnu kastle jsem měl u š 1000 mb a štítek tam už ani nebyl jen nové číslo na kastli a prošlo to v poho.
Stydím se za tuto zem
-
- Kontaktovat uživatele:
pokud se nepletu tak do určitého roku výroby štítek mít nemusíš to až u novějších věcí, jinak by jsi měl číslo motoru co máš zapsaný pod hvězdičkou v techničku vyražený i na motoru tam kde má být.
když přijedeš pozdě na technickou (že ti už skončila) oni ti nic neudělají ale za to policajti už jo kdyby tě někde chytli!
když přijedeš pozdě na technickou (že ti už skončila) oni ti nic neudělají ale za to policajti už jo kdyby tě někde chytli!
Nám technická u traktoru skončila v srpnu. A nebyl vůbec čas. S traktorem se nejezdilo. Teprve teď jsem to domlouval. Myslím že to ničemu nevadí.
- jimmy 4011
liborko píše:Chci se zeptat,asi blbý dotaz ale když mi končí technická na traktoru 2.11 a já dojedu na technickou až o týden pozdějc,nevykopnou mě od tama? musí se tam bezpodmínečně dojet nejpozdějc k datumu končící technické kontroly nebo je to jedno?
A pak bych měl takový složitější dotaz ohledně výrobního čísla VIN a výrobního čísla motoru. Jedná se o zetor 6911 (motor 6901). Mám ještě starý velký techničák (tu knížku) kde v kolonce výrobní číslo rámu (VIN) je číslo původní a v kolonce výrobní číslo motoru je taktéž číslo původní. Tyhlety oba čísla sedí s čísly na štítku,to je cajk,jenže zde mám u obou čísel hvězdičku s odkazem na str.11 kde je zápis,že v roce 1991 byla provedená výměna motoru ( samozřejmě typově stejný 6901) jen s jiným výrobním číslem a výměna rámu a tedy také s jiným výrobním číslem(VIN) -tyhle mám tedy vyražené na traktoru. A můj dotaz je zda když se teď po novém štítky fotí,nebude technikovi vadit,že na štítku je něco jiného než je vyraženo na traktoře idyž v TP je napsaná výměna rámu a motoru s těmi novými čísly, zda bych tedy prostě neměl vyrazit nový štítek s těmi druhými aktuálními čísly a případně zajít na inspektorát kde bych požádal o nový TP kde by mi vlastně už vepsali jako hlavní ty druhé čísla
Vozidla do roku výroby 2002 nemusí mít štítek.Jedna věc.Změnu máš zapsanou v TP.Druhá věc.
Takže nevím co řešíš.
PS:Jim na STK je jedno že jsi přijel s propadlou technickou,hlavně že jsi přijel.
Ale jestli Tě s propadlou technickou chytěj chlupatý tak jsi v prd.li.
Ono je lepší mluvit s chytrým člověkem o něčem hloupém než s hlupákem o něčem chytrém.
Werich
Werich
Ad zástěrky: změna. Dnes byl na TK Zetor s krátkými nástavci a neprošel. Jediná závada: zástěrky nezakrývají 1/3 kola a v TP není zapsána výjimka. Nové traktory to tam prý mají a tak mít zástěrky nemusí.
-
- Kontaktovat uživatele:
to o těch zástěrkách je dobrý vědět, občas člověk neprojde zkrs prkotinu!!! jinak nevím jak to řešej když mají starý traktory "lízátka"
- jimmy 4011
Hold nesmí narazit na vylízanýho technika.kahi píše:to o těch zástěrkách je dobrý vědět, občas člověk neprojde zkrs prkotinu!!! jinak nevím jak to řešej když mají starý traktory "lízátka"
Ono je lepší mluvit s chytrým člověkem o něčem hloupém než s hlupákem o něčem chytrém.
Werich
Werich
- Michal(zetor)
- Kontaktovat uživatele:
jimmy 4011 píše:liborko píše:Chci se zeptat,asi blbý dotaz ale když mi končí technická na traktoru 2.11 a já dojedu na technickou až o týden pozdějc,nevykopnou mě od tama? musí se tam bezpodmínečně dojet nejpozdějc k datumu končící technické kontroly nebo je to jedno?
A pak bych měl takový složitější dotaz ohledně výrobního čísla VIN a výrobního čísla motoru. Jedná se o zetor 6911 (motor 6901). Mám ještě starý velký techničák (tu knížku) kde v kolonce výrobní číslo rámu (VIN) je číslo původní a v kolonce výrobní číslo motoru je taktéž číslo původní. Tyhlety oba čísla sedí s čísly na štítku,to je cajk,jenže zde mám u obou čísel hvězdičku s odkazem na str.11 kde je zápis,že v roce 1991 byla provedená výměna motoru ( samozřejmě typově stejný 6901) jen s jiným výrobním číslem a výměna rámu a tedy také s jiným výrobním číslem(VIN) -tyhle mám tedy vyražené na traktoru. A můj dotaz je zda když se teď po novém štítky fotí,nebude technikovi vadit,že na štítku je něco jiného než je vyraženo na traktoře idyž v TP je napsaná výměna rámu a motoru s těmi novými čísly, zda bych tedy prostě neměl vyrazit nový štítek s těmi druhými aktuálními čísly a případně zajít na inspektorát kde bych požádal o nový TP kde by mi vlastně už vepsali jako hlavní ty druhé čísla
Vozidla do roku výroby 2002 nemusí mít štítek.Jedna věc.Změnu máš zapsanou v TP.Druhá věc.
Takže nevím co řešíš.
PS:Jim na STK je jedno že jsi přijel s propadlou technickou,hlavně že jsi přijel.
Ale jestli Tě s propadlou technickou chytěj chlupatý tak jsi v prd.li.
Takže když mě chybí výrobní štítek na traktoru který tam ovšem někdy byl. Tak jim to nevadí jo? Chápu to dobře?
Zetor 6911 - http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... =35&t=6675
Nakladač ND4-027 - http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... &start=120
ŽTR 165 - http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 52&t=27420
Nakladač ND4-027 - http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... &start=120
ŽTR 165 - http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 52&t=27420
- pepa.traktor
mě na štítek ani snad nekoukal u traktoru a na vleku ho ani nemám
chtěl zásterky na vleku a na traktoru tady být u tohoto technika nemusí být ale vůle ve všem ho zajímaly nejvíce a taky musel něco vyfotit do alba + jednu přístrojovku s motohodinama k čemu bože
chtěl zásterky na vleku a na traktoru tady být u tohoto technika nemusí být ale vůle ve všem ho zajímaly nejvíce a taky musel něco vyfotit do alba + jednu přístrojovku s motohodinama k čemu bože
zetor 5645,7211,unhz500 a ted lítám fabií 1,9 sdi combi + teraccan s vlekem +multivan+ mini coper a přibyl 6745
- jimmy 4011
Jo.Chápeš to dobře.Michal(zetor) píše: Takže když mě chybí výrobní štítek na traktoru který tam ovšem někdy byl. Tak jim to nevadí jo? Chápu to dobře?
(Pokud byl ten traktor a kterejkoli jinej verk vyrobenej před rokem 2002. )
Werich
Werich
To máte fajn, na SK musí byť štítok, alebo prehlásenie výrobcu, že vozidlo štítok nemá, aj keď je to kúsok plechu, alebo nálepka, ktorá sa dá zohnať.jimmy 4011 píše:Jo.Chápeš to dobře.Michal(zetor) píše: Takže když mě chybí výrobní štítek na traktoru který tam ovšem někdy byl. Tak jim to nevadí jo? Chápu to dobře?
(Pokud byl ten traktor a kterejkoli jinej verk vyrobenej před rokem 2002. )
heh to jako nemusim mit vubec vyrobni stitek na traktoru jo? Kdyz jsem byl asi pred pul rokem na stk s nakladakem z nasi firmy tak jsem se s nim predbezne domlouval zda bych mohl dojet traktorem na podzim, a von ze jo, ale at jsou tam zasterky,at jsou tam nalepky tlaku pneu, nalepka konstrukcni rychlosti, odrazky, vyr.stitek a sedi vyrobni cisla vyrazene na traktoru ptz.se to vse foti a uklada do systemu. Tak ja uz nevim, proste tam na zacatku listopadu zajedu a at se deje vule bozi, nejak to dopadne
--Zetor 6911 r.v.1/1979--
- jimmy 4011
liborko píše:heh to jako nemusim mit vubec vyrobni stitek na traktoru jo? Kdyz jsem byl asi pred pul rokem na stk s nakladakem z nasi firmy tak jsem se s nim predbezne domlouval zda bych mohl dojet traktorem na podzim, a von ze jo, ale at jsou tam zasterky,at jsou tam nalepky tlaku pneu, nalepka konstrukcni rychlosti, odrazky, vyr.stitek a sedi vyrobni cisla vyrazene na traktoru ptz.se to vse foti a uklada do systemu. Tak ja uz nevim, proste tam na zacatku listopadu zajedu a at se deje vule bozi, nejak to dopadne
Tak ať se pán obtěžuje a přečte si vyhlášky a podobný kokotiny co musej na stanici někde v šanonu určitě mít.
Moje zkušenosti z poslední doby(6 týdnů):
1) Technická na 2511.Ptám se technika jestli nevadí že výrobní štítek je z půlky ošoupanej k nepřečtení. (a novej jsem neměl dovyraženej protože se mi zatoulala raznice s 0lou)
Odpověď-nevadí do roku výroby 2002 štítky být NEMUSÍ.
2)Dělal jsem evidenční kontrolu na káru za osobák (koupenou tady na fóru)
a zase jinej technik jinde,hledal štítek.Marně (kára rok 1997)
Čumnul do manuálu a dozvěděl se,že do roku výroby 2002 být štítky NEMUSÍ
Pokud u vás neplatí jiné předpisy než ve zbytku republiky,hlavu bych si s tím nelámal.
Kdyžtak trochu přibrousit jazyk!!
Werich
Werich
tlaky pneu a tabulka rychlosti na traktoru být nemusí
- jimmy 4011
25ka (u našich veterošů,jinde 40 atd) rychlost vylepena být MUSÍtrago105 píše:tlaky pneu a tabulka rychlosti na traktoru být nemusí
Werich
Werich