STK - traktor

Moderátor: Lukashil

Zpráva
Autor
Peter768

Re: STK - traktor

#496 Nový příspěvek od Peter768 »

Ja to vozím len na STK a späť. Inak vôbec. Za somariny budú drbať, ale čudovali sa načo mám hasiačák :smich:

pavel sk

#497 Nový příspěvek od pavel sk »

Vidis to. Uz som vymyslel kde ho budem vozit. Lavu bednu po baterke mam volnu :)

Pavel

#498 Nový příspěvek od Pavel »

po mne klin na stk nechteli

DYK

#499 Nový příspěvek od DYK »

Vůbec nechci polemizovat o tom, jak to mají na Slovensku s STK, ale ty plíny? Kde by asi tak na traktoru měli být? Zahrabošený někde v zašroubovaném kastlu je dost hovno, ne? Klín by měl být po ruce po vzoru klínama vybavené přívěsy. O klínech k traktoru na STK slyším taky prvně a je otázka, jestli to není jen rozmařilost nějakýho přechytralého technika, kterýma se stanice jen hemží.
práce patří strojům ˙˙˙ɐɯɐɥou nɹnɥzʌ ouɥɔǝsʌ ǝɾ ǝz 'ǝpɾıɹd ıɯ noqop ıupǝlsod

z4011be

#500 Nový příspěvek od z4011be »

povinnost mít zakládací klín musí být něčím podepřená

http://autook.cz/povinna-vybava-motorov ... zidel.html

Jinak mají klucí na STK smůlu, jako u mě, kdy dělal problémy, že mám na káře zimní pneu

pavel sk

#501 Nový příspěvek od pavel sk »

Do kaslika neni az taky problem sa dostat. V skutocnosti, kolky u traktora klin pouzili??? Nemyslim pri opravach v dielni. U novych Case su tie kliny sklapacie osadene v drziakoch na nohaviciach pod kabinov zozadu, s ktorych ich dostanete len s autogenom :smich: Co sa tyka ich konstrukcie tak uplne nepouzitelne v terene.

DYK

#502 Nový příspěvek od DYK »

Funkčnost a manipulovatelnost ti věřím. Přesto si ale myslím, že by zakládací klín měl být umístěn nějak jak, popisuješ na těch nových CASE nebo jiných nových strojích. Prostě po ruce. Ale je to hlavně o lidech na stanicích. Když si někteří technici hlídají aby co je na fotkách bylo OK, stroj brzdil, svítil a zatáčel je radost na kontrolu jít. Pak se najdou kokoti, co studují, jestli i náhradní žárovky nejsou prasklé. O tom ostatním ani nemluvím.

Lukashil

#503 Nový příspěvek od Lukashil »

řeště to jako spousta lidí (včetně mě), kde dělají problémy, nejezděte tam a oni si to rozmyslí až přijdou do práce a u vrat bude jedno dvě auta a o město dál fronty 2km
všechno je o penězích.....

co se mě týče zavolal jsem do zetoru ohledně toho že v TP mám automatický závěs a na traktoru závěs na čep + agrohák + ramena a bylo mi řečeno, že v době kdy se traktor homologoval se tato výbava nezapisovala protože to byla úplná samozřejmost že traktor bude tahat přívěsy a nářadí.....

zapisovala se akorát výbava speciální (nakladače, nástavby do lesa atd....)
Doporučuji volat hned ze stanice výrobci vozidla a dát mu technika k telefonu.
sám už jsem se o vyražení jednoho technika postaral a nemám problém s dalšími, neboť vraky z velkých podniků s ráno vyraženým výrobním číslem nakřivo procházejí dál a soukromníček doplatí na špatnou homologaci výstražné vesty.
Stydím se za tuto zem

pavel sk

#504 Nový příspěvek od pavel sk »

Ked pojdem na TK tak ho hodim niekde pobliz do kabiny. Ak ho nezabudnem doma :smich: :smich: :smich:

CBS

#505 Nový příspěvek od CBS »

Zo zakladacími klinmi to nie je novinka, aj keď sú povinné len pre motorové vozidlá ktorých celková najvyššia hmotnosť presahuje 3,5 t a prípojné vozidlá nad 750 kg, 3 a viacnápravové vozidlá, jednonápravové prívesy nad 750kg a návesy musia mať 2 kliny. Bývalo to aj v testových otázkach pre autoškoly pre skupiny C, D, E.
Meranie ovality by pri kontrole nemala byť žiadna novinka, malo sa to merať aj do teraz, len po novom sa to prenáša elektronicky do protokolu. Pre doplnenie je to ovalita brzdových bubnov, či kotúčov. V zásade sa nie je čoho báť ale je to :OT: lebo na traktore zmerajú leda ho... dá sa merať iba na valcoch.

DYK

#506 Nový příspěvek od DYK »

Jsou na všech traktorech vždy povinná dvě vnější zpětná zrcátka? L a P? Nebo postačí jen levé přesně v intencích doby uvedení do provozu traktoru?

Franta.cz

#507 Nový příspěvek od Franta.cz »

Jediná věc co se za roky doplňovala je mlhovka(ovšem ne na traktorech).Jinak platí jak traktor vyjel z výroby tak má být.Pokud vyjel s jedním zrcátkem tak tam patří jedno.

Franta.cz

#508 Nový příspěvek od Franta.cz »

DYK píše:Vůbec nechci polemizovat o tom, jak to mají na Slovensku s STK, ale ty plíny? Kde by asi tak na traktoru měli být? Zahrabošený někde v zašroubovaném kastlu je dost hovno, ne? Klín by měl být po ruce po vzoru klínama vybavené přívěsy. O klínech k traktoru na STK slyším taky prvně a je otázka, jestli to není jen rozmařilost nějakýho přechytralého technika, kterýma se stanice jen hemží.
Plíny jsou nutné pouze u slabších jedinců.Montují se pouze mezi zadek a modráky.Jiná montáž není přípustná :smich:

DYK

#509 Nový příspěvek od DYK »

Ale že to je někdy na posrání?!

majkl.fiat
Kontaktovat uživatele:

#510 Nový příspěvek od majkl.fiat »

Neřešil jste někdo na STK problém se zadními blatníky "Tunis" a zástěrkama? Protože tyto dvě věci moc dohromady nejdou, traktor byl z výroby bez zástěrek, navíc mi to vyhovuje protože zástěrky jsou věčně oškubané, namotané pod blatníkem apod. Dlouhé nástavce a zástěrky tam dávat nechci, nové traktory je taky nemají. Pokoušel se již někdo kontaktovat Zetor ohledně vyjímky do TP? Prozatím se tam dalo vždycky na STK něco pověsit, a po STK to sundat, ale teď když se to fotí už to asi takhle nepude.
Zetor 6718 - motor 7701, portály Proxima 40 kmh :-)
JCB 2CX - takové malé kopátko
Case JXU 95 a Mercedes Unimog U2100 Agrar

Odpovědět

Zpět na „Technické problémy Zetor“