STK - traktor
Moderátor: Lukashil
Re: STK - traktor
Ten trojúhelník vzadu a lékárničku.
U nas na SK kontroluju aj to ci su napisane tlaky kolies v predu (na maske za kolesom) a aj vzadu (zadny nadstavec blatnika alebo na jokly kabiny nad kolesom), a tiez musi byt nalepena konstrukcna rychlost traktora (reflexna nalepka), citatelny a neposkodeny stitok v kabine.
První možná problémkubik.brumik píše:mám jen levé zrcátko a traktor nemá horní závěs a nemám el. zásuvku na vlek.
Druhý problém vozidlo nevyhovuje.
V robote na 7045 lesaku mam tiez iba jedno spatne zrkadlo na lavej strane a nebol stym problem. Na pravej strane na dverach nemam namontovany ani drziak. Keby tam bol drziak namontovany a bez zrkadla tak asi by im to vadilo viac
Na 69 kabině-skleníku je ten držák přivařenej.
Tam hej. Je to trubka so srobom.
No vzhledem k novinkám od nového roku a pokud ještě natrefíš na nějakého blbce technika tak myslím půjdou po všem,hlavně ať ti sedí čísla z TP s výrobním štítkem a číslem na rámu.Přeji pevné nervy a poté se poděl jak si dopadl.kubik.brumik píše:Zdravím, chystám se s traktorem Zetor 6945 na evidenční kontrolu a při evidenčce mi udělají i Stk a emise. Emisí se nebojím. Co se týče stk co všechno musím mít, musí fungovat, atd..... Traktor svítí, brzdí, troubí a stěrač stírá. Strach mám z toho že dveře nemají ještě těsnění mezi dveře a kabinu, jedny dveře nejdou otevřít z venku, mám jen levé zrcátko a traktor nemá horní ani spodní závěs a ramena hydrauliky. Jo a nemám el. zásuvku na vlek. Traktor je motoristicky po go krom kabiny a plechařini, to už jsem nestihl. Na co si mám dát pozor, po čem jdou atd... Díky moc chlapy. Stk traktoru jsem ještě neabsolvoval
--Zetor 6911 r.v.1/1979--
Tak si zaves a ramena od niekoho pozicaj. U nas zas idu po zavesoch a tiahlach.
Tie zavesy a tazne riesia aj u nas furt. Hlavne ci su pozapisovane v TP.
a ak ho nema zapisany a ani namontovany?
nas Traktorik ZETORIK http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 37&t=36105
Tak vtedy to neni problem Ked ho ma namontovany a nezapisany tak je to problem. Ked ho ma zapisany a nenamontovany tak je to tiez problem.
U nas v praci maju k tomu taky pristup ze sa to zapisat ani nepojde a vsetko sa da dole. Ku traktoru je aj 5 t vlecka a rozne naradie, som zvedavy ako chcu jazdit, zas na to doplatia iba soferi!
Zetor 3011
Zetor 7245 HS
Zetor 7245 HS
ode mě chtěli na stk i zapsané ramena, došel jsem na úřad, úředník je dojebal do telefonu a od té doby pokoj.
Stydím se za tuto zem
U nas musi byt zapisany aj trojb. zaves. , etazovy zaves, agrohak- spodny zaves atd atd. Inak bacha na prasknute tiahlo. Vtedy to riesili tkaninou omotanou okolo tiahla a stlacene gumou, ako to maju napr. nakladaky ked vozia balenu.
Zetor 3011
Zetor 7245 HS
Zetor 7245 HS
tyto věci nebyli ani v původním techničáku a závěs mi taky zapsali automat i když ve starym tp byl úplně jinej.
musíme doufat, že tam nebudou paka......
musíme doufat, že tam nebudou paka......
Stydím se za tuto zem