nováček, Z 50Super - prosba o rady
Moderátor: Lukashil
Re: nováček, Z 50Super - prosba o rady
Gratuluju ! Dobrá práce... Kdyby bylo video,bude to úplně nejlepší
Libor :-)
- Malej Peťa
Taktéž se přidávám do řad gratulantů Na kolik maže?
K těm plechům, jsou sice drahé, ale jsou nové, takhle koupíš plechy a nemusí to být výhra. Já koupím plechy přes Lubu aka FLD, bude to nové a se vším příslušenstvím co je potřeba k montáži
K těm plechům, jsou sice drahé, ale jsou nové, takhle koupíš plechy a nemusí to být výhra. Já koupím plechy přes Lubu aka FLD, bude to nové a se vším příslušenstvím co je potřeba k montáži
Správnej chlap má umět všechno, i když to zkurví!
video mi bude muset udělat kamarád v týdnu,můj telefon mi při sekání proletěl oknem-vypadl z kapsy a nakopl ho křoviňák..
udaje o tlacích zjistím až po zapojení budíků,taky proto jsem ho nechal běžet pouze chviličku
,nicméně pokud prodejce nekecal, tak co si pamatuju mluvil o 5barech?
plechy asi nikdy pořádně sedět nebudou, to je fakt,-tedy bavím se o použitých, kouknu na nové, ale stále jsou mi přednější investice do věcí jako je rozchození kompresoru,nová kabeláž,velmi brzy pneumatiky,asi levá zadní brzda,nové naplnění autogenu,trojradličák..prdím na barvičky,nápisy a pozlátka
ještě zbývá spousta práce,ale to že motor běží je pro mě strašná uleva :-)
udaje o tlacích zjistím až po zapojení budíků,taky proto jsem ho nechal běžet pouze chviličku
,nicméně pokud prodejce nekecal, tak co si pamatuju mluvil o 5barech?
plechy asi nikdy pořádně sedět nebudou, to je fakt,-tedy bavím se o použitých, kouknu na nové, ale stále jsou mi přednější investice do věcí jako je rozchození kompresoru,nová kabeláž,velmi brzy pneumatiky,asi levá zadní brzda,nové naplnění autogenu,trojradličák..prdím na barvičky,nápisy a pozlátka
ještě zbývá spousta práce,ale to že motor běží je pro mě strašná uleva :-)
Zetro 50 1967
Volvo 244 GL 2,1 1979
Volvo 740 2,3 turbo 1987
Volvo 244 GL 2,1 1979
Volvo 740 2,3 turbo 1987
tak mě napadá, lze z jednocestné hydrauliky udělat dvoucestná?
Zetro 50 1967
Volvo 244 GL 2,1 1979
Volvo 740 2,3 turbo 1987
Volvo 244 GL 2,1 1979
Volvo 740 2,3 turbo 1987
malá velká výpomoc s vyproštěním z podlesí.. http://ondras88.rajce.idnes.cz/nastenka ... 6460_o.jpg
Zetro 50 1967
Volvo 244 GL 2,1 1979
Volvo 740 2,3 turbo 1987
Volvo 244 GL 2,1 1979
Volvo 740 2,3 turbo 1987
kupec- kolik ty gumy plníte?
prodejce- no, do plnejch..
jaksi neřekl že vodou,...dvacet minut na pumpě a vypouštění... hned se jelo lépe..
https://www.youtube.com/watch?v=DyfRDpL ... e=youtu.be
prodejce- no, do plnejch..
jaksi neřekl že vodou,...dvacet minut na pumpě a vypouštění... hned se jelo lépe..
https://www.youtube.com/watch?v=DyfRDpL ... e=youtu.be
Zetro 50 1967
Volvo 244 GL 2,1 1979
Volvo 740 2,3 turbo 1987
Volvo 244 GL 2,1 1979
Volvo 740 2,3 turbo 1987
další průser je na světě, při utahování horního krytu hlav mi prask šroub společný pro jeho držení i držení vahadel, takovej třízavitovej prevít,nikde jsem ho na prodej nenašel, nemáte někdo jeho výkres? nechce se mi rozhazovat celý vršek, zvláště když jsem s ním dnes vyjel z dílny, resp. vahadla drží, prasklo to těsně nad tím litinový odlitkem..
Zetro 50 1967
Volvo 244 GL 2,1 1979
Volvo 740 2,3 turbo 1987
Volvo 244 GL 2,1 1979
Volvo 740 2,3 turbo 1987
- Malej Peťa
Pokud bys chtěl tak ti můžu jeden věnovat, mám 8 hlav na víc tak bych to sundal a poslal ti to.
Jestli ještě chceš tu kliku,napiš S.Z. Je to ale až v Dolínku .
pepan píše:Jestli ještě chceš tu kliku,napiš S.Z. Je to ale až v Dolínku .
napsal jsem sz
Zetro 50 1967
Volvo 244 GL 2,1 1979
Volvo 740 2,3 turbo 1987
Volvo 244 GL 2,1 1979
Volvo 740 2,3 turbo 1987
Malej Peťa píše:Pokud bys chtěl tak ti můžu jeden věnovat, mám 8 hlav na víc tak bych to sundal a poslal ti to.
mě by stačil rozměrový výkres s druhem závitů, klidně od ruky ale nějakou revanž ti za šroub samozřejmě dám
Zetro 50 1967
Volvo 244 GL 2,1 1979
Volvo 740 2,3 turbo 1987
Volvo 244 GL 2,1 1979
Volvo 740 2,3 turbo 1987
- Malej Peťa
Já s tím posláním nemám problém. O víkendu to vyšroubuju a když mi zaplatíš poštu a napíšeš adresu tak to v týdnu pošlu. Revanč vymýšlet nemusíš, rád pomůžu.
napíšu sz, děkujiMalej Peťa píše:Já s tím posláním nemám problém. O víkendu to vyšroubuju a když mi zaplatíš poštu a napíšeš adresu tak to v týdnu pošlu. Revanč vymýšlet nemusíš, rád pomůžu.
Zetro 50 1967
Volvo 244 GL 2,1 1979
Volvo 740 2,3 turbo 1987
Volvo 244 GL 2,1 1979
Volvo 740 2,3 turbo 1987
tak další pokrok, olej v motoru drží, voda asi taky, ale chrčí mi převodovka, při vypouštění oleje a čištění výpustného šroubu jsem našel nějaké drobné kovové kousy, bojím se o ozubená kola,nicméně,motor šlape krásně,zbývá rozchodit olejový tlakoměr a uvidíme, co dál.
Prvních asi 500mětrů jízdy ukázalo,že motor jede opravdu moc hezky.nepodařilo se mi zvednout třetí bod, buď jsem blbej, nebo to prostě nefunguje.Řadit lze ,kola se točí, brzdy brzdí..
Pár let jsem jezdil kolem torza nečeho, o čemž jsem si myslel že to je bělorus,nikdy mě nenapadlo jít se blíže podívat,což dnes považuju za chybu, jedná se o hezkej vráček padesátky prorostlej bezinkama.Není kompletní a dle slov majitele pozemku je traktor chlapíka z jiné vesnice a u nich si ho pouze parkuje a postupně si z něj bere díly. Množství a velikost porostu ale ukazují, že jsem byl první, kdo u něj minimálně letos byl.
Docela by se mi z něj hodila kabina a ochraný rám, snad se jednání vydaří a vráček poputuje k nám..Další forek byl, když si kolega vzpoměl kde stojí léta zapomenutá 5611,po prohlídce jsem byl rád za to co mám doma, není starter,motor léta letoucí odkrytý,střechu kabiny vzal asi vítr,gumy do čtverce,sedačka pryč,volant v kopřivách,skla vybušená..možná se nám rozšíří vozový park o další těžítko.
Stále se nám nedfaří sehnat trojradličák
Kafe už mám hotové, jdu se pokusit o opravu sedačky pravděpodobně ze 4011,která byla součástí traktoru,aktuálně lepší než nic
Prvních asi 500mětrů jízdy ukázalo,že motor jede opravdu moc hezky.nepodařilo se mi zvednout třetí bod, buď jsem blbej, nebo to prostě nefunguje.Řadit lze ,kola se točí, brzdy brzdí..
Pár let jsem jezdil kolem torza nečeho, o čemž jsem si myslel že to je bělorus,nikdy mě nenapadlo jít se blíže podívat,což dnes považuju za chybu, jedná se o hezkej vráček padesátky prorostlej bezinkama.Není kompletní a dle slov majitele pozemku je traktor chlapíka z jiné vesnice a u nich si ho pouze parkuje a postupně si z něj bere díly. Množství a velikost porostu ale ukazují, že jsem byl první, kdo u něj minimálně letos byl.
Docela by se mi z něj hodila kabina a ochraný rám, snad se jednání vydaří a vráček poputuje k nám..Další forek byl, když si kolega vzpoměl kde stojí léta zapomenutá 5611,po prohlídce jsem byl rád za to co mám doma, není starter,motor léta letoucí odkrytý,střechu kabiny vzal asi vítr,gumy do čtverce,sedačka pryč,volant v kopřivách,skla vybušená..možná se nám rozšíří vozový park o další těžítko.
Stále se nám nedfaří sehnat trojradličák
Kafe už mám hotové, jdu se pokusit o opravu sedačky pravděpodobně ze 4011,která byla součástí traktoru,aktuálně lepší než nic
Zetro 50 1967
Volvo 244 GL 2,1 1979
Volvo 740 2,3 turbo 1987
Volvo 244 GL 2,1 1979
Volvo 740 2,3 turbo 1987
Pekna praca a drzim palce . Čo sa tyka tych zvukov prevodovky, tak ak si este neriesil olejovu napln tak to co najskor urob pokym nemrzne a neztuhne ti to na total maltu. Je velka pravdepodobnost ze je prevodovka plna bordelu (voda/zbytky stareho oleja). Urob riadny vyplach a nalej novy olej.