Merac spotreby Zetor
Moderátor: Lukashil
-
Re: Merac spotreby Zetor
dalsi na predaj,myslim,ze aj cena dobra
http://stroje.bazos.sk/inzerat/47406291 ... -ADAST.php
nejake nove skusenosti s meracom,niekto??
http://stroje.bazos.sk/inzerat/47406291 ... -ADAST.php
nejake nove skusenosti s meracom,niekto??
Ako ste vyriesili prepad ?
Lebo zapajam ho na 7745 a neviem ako spravit prepad ktory je na traktore jeden (pre trysky a cerpadlo )a na scheme meraca je pre trysky a pre cerpadlo osobytne.
Lebo zapajam ho na 7745 a neviem ako spravit prepad ktory je na traktore jeden (pre trysky a cerpadlo )a na scheme meraca je pre trysky a pre cerpadlo osobytne.
-
Prepad je zapojeny iba jeden-spoločny ,ide z cerpadla,vlastne je to spiatočka ktora vedie naspat do nadrze....Daj vediet skusenosti a postrehy...fastluk píše:Ako ste vyriesili prepad ?
mal so 2 merace jeden som namonotoval na traktor ale ten natocil len jeden liter a prestal merat a tak som nainstaloval druhy ale este som ho nevyskusal len viem ze mera .
a ten prvy som rozobral a som si vsimol ze tesnenie je zdeformovane neviem ci to tak ma byt ale asi nie lebo zablokoval piestiky ktore meraju prietok paliva.
rozmery vnutorny 70 vonkajsi 75 a vyska 25 sice rozmery su aj na fotkach .
za rady dakujem
a ten prvy som rozobral a som si vsimol ze tesnenie je zdeformovane neviem ci to tak ma byt ale asi nie lebo zablokoval piestiky ktore meraju prietok paliva.
rozmery vnutorny 70 vonkajsi 75 a vyska 25 sice rozmery su aj na fotkach .
za rady dakujem
Je to super vec mam 2 ks jeden nainstalovany na 7745 a druhy volny ale asi pojde na 6911 alebo na kombajn e512. Si e musim do toho druheho dat druhu gumicku ktoru som dal vyrobit lebo stara sa rozpadla. A este vmenit okruzky rovno v nom.
Mal som napisane spotroby pre 7745 ale dakde sa to podelo. Ale viem ze cca na 20 km mi to spapa 4,5 litra cca. A este mulcovanie 1.2 ha valov za kombajnom 7 litrov plny plyn a rychlost 1.
A orbu a pripravu na siatie si zapisem teraz co budem robit. A ta
Mal som napisane spotroby pre 7745 ale dakde sa to podelo. Ale viem ze cca na 20 km mi to spapa 4,5 litra cca. A este mulcovanie 1.2 ha valov za kombajnom 7 litrov plny plyn a rychlost 1.
A orbu a pripravu na siatie si zapisem teraz co budem robit. A ta
-
Ahojte, keby niekto chcel, mam 1 merač na predaj,
https://stroje.bazos.sk/inzerat/6548249 ... -nafty.php
45e
https://stroje.bazos.sk/inzerat/6548249 ... -nafty.php
45e
Dneska ma ten merac vyskolil. Traktor sa v poslednej dobe zavzdusnoval. Potom isiel v pohode ale naposledy ked som chcel schovat naradie na zimny odpocinok, uz to zacalo byt take ze traktor coraz viac haproval. Vyskusali sme vsetko mozne, pretoze tento rok som pomenil vsetky sitka, nova pumpa, nove tesnenia, segmenty, proste vsetko nove a traktor blbol. Nakoniec som merak vyradil, pustil tu na priamo a prepad dal do flase. Cuduj sa svete, traktor ide. Takze problem bude asi v meraku. Merak som rozobral a zistil ze vsetky tesnenia a gumicky su v poriadku. Problem bol ale inde. Hadica co ide od prepadu cerpadla bola od motora popraskana a pravdepodobne chytala vzduch. Kedze sa prepad naspat vracia do meraca spotreby, vzduch tam isiel tiez a robilo to take problemy. Keby isiel prepad do nadrze a hadica by bola popraskana, tak sa nic nedeje a vsetko funguje ako ma. Samozrejme to tak ale nemoze byt pretoze presnost merania by bola strasna . Takze tu je moj taky maly poznatok co dokaze urobit mala prasklinka v systeme.
Zetor 3011
Zetor 7245 HS
Zetor 7245 HS
Mam moznost zohnat tento merac ale bez sklicka,za vcelku dobru cenu. No v zapojeni sa mi nepaci ze prepad od vstrekov ide iba do nadrze,nerobi to potom problem pri vypocte,ved tu naftu predsa prietokomer nezaznamena :/
ZKL Zetor 8011 (1974)
Praga V3S M2
Praga V3S M2
-
Ahoj, za meracom na tom otocnom pripojeni, su 2 otvory na holendre, jeden je na privod nafty do cerpadla, a druhy je na prepad z vstrekovacov, takze prebytocna nafta ide az za merac naspat do systemu, tak aby bolo to meranie presne...
Neviem co to mas za merac, ale prepad sa ma vraciat naspat do meraca, potom by bolo to meranie uplne nepresne!
Zetor 3011
Zetor 7245 HS
Zetor 7245 HS
ak dobre vidim,prepad od vstrekov ide iba do nadrze
ZKL Zetor 8011 (1974)
Praga V3S M2
Praga V3S M2
-
Pozri to zapojenie, 6-tka je prepad od cerpadla a je zapojeny do toho meraca,presne tam kde je vyvod do cerpadla, je tam aj otvor na pripojenie prepadovej hadicky.. Prepad nejde naspat do nadrze...
-
https://s22.postimg.cc/8z64vg30h/DSC_0020.jpg
tu to je lepsie vidiet . aj prepad akp je zapojeny....
tu to je lepsie vidiet . aj prepad akp je zapojeny....