oprava kostka go
Moderátor: Lukashil
Re: oprava kostka go
Já měl v létě stejný problém na náhradním traktoru (za můj na dílně) a chlapi z dílny mi řekli ať zároveň pohybuji s pákou ovládání venkovního okruhu a pákou rychlosti reakce (tou malou pod sedačkou). Že se to občas zašprcne a nejde venkovní okruh a po téhle manipulaci se opravdu venkovní okruh rozběhl. Takže jestli to máš zgenerálkované a ramena chodí a drží v poloze zkusil bych nejprve tohle.
Za pravdu je různá sazba – jednou pomník, jindy vazba. Kdo ji řekne dřív než včas, tomu pravda zlomí vaz. (KHB)
Je naivní očekávat dnes od médií pravdu a relevantní informace. Kdo má potřebu věřit, má jít do kostela, a ne poslouchat televizi.
Je naivní očekávat dnes od médií pravdu a relevantní informace. Kdo má potřebu věřit, má jít do kostela, a ne poslouchat televizi.
V tvojom pripade a podla vsetkeho aj pripad Pavolk, mu tam viazne diferencialny ventil. To je dost casta zavada ktoru niektory pani opravari ignoruju.
Musím pozrieť do katalógu. A hľadať chyby. Ďakujem.
- pavolmakys
Tiez si myslim ze to bude diferencialnym ventilom. Kamarat bol u Vas hore po repasovanu kocku, ty si to mal tak isto alebo opravovali tu tvoju?
Zetor 5645 (motor 69O1+tazka naprava)
Pavolmakys, u koho bol kamarát pre kocku? Zohnal som pána v Nitre čo sa zaoberá hydraulikou. Nemal by byť žiaden problém. V pondelok kocku posielam.
U pana Martiša v NR ?
Áno. Doporuciš ?
Toho som mal na mysli ked som ti vyssie pisal ze viem o jednom v NR. Robi aj komplet hydrauliky. Co sa tyka recenzie na neho tak za mna:
Ďakujem. Pošlem kocku. Ideálne by bolo dostať k nemu celú hydraulikou. No mám to cez 200 km
-
Na východe sa opravám venujú v https://www.agrojlp-hydraulika.sk/ je to obec Severná pri Prešove,v popise to nemajú ale opravujú hydrauliky zetor,referencie nemám ale viem z vlastnej skúsenosti že jeden známy tam dal asi pred 10r opravovať hyd na Z3011 a funguje mu dodnes
- pavolmakys
PavolK, povedal ti kolko bude stat oprava kocky?
PM
PM
Zetor 5645 (motor 69O1+tazka naprava)
Zatiaľ neviem. Rozprával som z pánom,že mi dá vedieť.
Chtel jsem se zeptat, da se opravdu nahradit centracni vedeni starsiho provedeni s jednim krouzkem novejsim se dvema krouzky v drazce? Ve viku i tele rozvodovky je pro jeden krouzek udelany zapich. Schova se tam vedeni se dvema krouzky? Jedna se konkretne o 3011 a spodni viko s cerpadlem. Mam doma oba typy vedeni a premejslim ktery pouzit. Diky za odpoved.
Áno, toto vedenie je zámenné za novší typ s dvomi o-krúžkami. To novšie vedenie by malo lepšie tesniť. Ak to budeš mať rozobraté, kľudne si to môžeš vyskúšať. My už to staršie ani nepoužívame (Z 3011, 4011). To novšie vedenie ti pasuje dole na čerpadlo aj hore na hydrauliku..
"Mám skutočnú túžbu dokončiť všetko, čo som začal. Táto skutočnosť ma často privádza k problémom." (N. Tesla)
Vyborne, diky za info. Pouziju novejsi typ.