Vyroba blatnikov zetor x2xx

Moderátor: Lukashil

Zpráva
Autor
peny

Re: Vyroba blatnikov zetor x2xx

#16 Nový příspěvek od peny »

len nebudu okotovane...

pavolmakys

#17 Nový příspěvek od pavolmakys »

Ak su v mierke, tak to samozrejme nevadi. :)
Zetor 5645 (motor 69O1+tazka naprava)

peny

#18 Nový příspěvek od peny »

tak pridavam vykresy ako som pisal su v CADe takze kto ho nema tak mu to vela nepomoze, jedno upozornenie, niektore diery v blatiku nepasuju !!!, ktore presne uz neviem, najlepsie je navrtat si diery podla stareho blatnika, pripadne podla kabiny :friends:

http://uloz.to/xJwbfLcy/blatnik-rar

Obrázek

Obrázek

ota

#19 Nový příspěvek od ota »

Ahoj, asi Ti moc nepomůžu, mám tady rozkreslené zadní blatníky na 4011 nová velká bouda. Stejné jako 6911. Jsou z 2 mm plechu. Mám i s ohybama a výkusama a rozměrama. I ty bočnice co jsou v kabině rokreslený. Ale bez děr na šrouby, to by byl asi fakt už luxus. :D Většinou to měla každá bouda skoro jiný. Po čase se držáčky ulámaly a každej je přiheftoval, jak mu přišly pod ruku.
Tak kdyby byl zájem o výkres blatníků na např: 6911 mám. Jo a mám tady i v PDF přední blatníky na 6911 a jím podobný velikosti.
Někde jsem měl i na 7711 zadní, ale kam jsem to dal nevím. U toho byl i přední 7745. Jo ale nemůžu to najít.

Auto-klassik

#20 Nový příspěvek od Auto-klassik »

Blatníky jsem asi před třemi lety vyáběl z 1,5mm plechu ,tak že jsem si změřil po vnějším obvodě poměry délek /vodorvná,zkosená,zkosená ke dveřím a lem/.Potom jsem vyrobil ten svislý plech.Diry jsem vrtal téměř všechny až po připevnění na kabinu, pomocí svěrek, přímo na kabině.
Pokud to člověk dělá poprvé ,tak se stím musí trochu poprát.Pokud nemáš dobrou ohýbačku ,ta se do toho raděj nepouštěj.
Ideální je sehnat si starý prorezavělý blatník,trochu ho porovnat a udělat to pdle něj.
Tak zdar!

Filda113

#21 Nový příspěvek od Filda113 »

ota píše: stř pro 11, 2013 12:47 am Ahoj, asi Ti moc nepomůžu, mám tady rozkreslené zadní blatníky na 4011 nová velká bouda. Stejné jako 6911. Jsou z 2 mm plechu. Mám i s ohybama a výkusama a rozměrama. I ty bočnice co jsou v kabině rokreslený. Ale bez děr na šrouby, to by byl asi fakt už luxus. :D Většinou to měla každá bouda skoro jiný. Po čase se držáčky ulámaly a každej je přiheftoval, jak mu přišly pod ruku.
Tak kdyby byl zájem o výkres blatníků na např: 6911 mám. Jo a mám tady i v PDF přední blatníky na 6911 a jím podobný velikosti.
Někde jsem měl i na 7711 zadní, ale kam jsem to dal nevím. U toho byl i přední 7745. Jo ale nemůžu to najít.
ahoj prosím tě mohl by si mi poslat výkres na ty blatníky?? A máš i ty zadní nástavce? Děkuji

Sedlák

#22 Nový příspěvek od Sedlák »

Taky bych poprosil jestli by bylo možné poslat zadní blatníky na velkou boudu :friends: děkuji :)
Zetor 6911 (1980)
Vlek 3,5T

Odpovědět

Zpět na „Technické problémy Zetor“