Manžetovka
Moderátor: Lukashil
- pepa.traktor
Re: Manžetovka
takže takhle míry na středy křížů jsem naměřil 112 cm
pokud měřím mezi lůžka unašeču co jsou na nápravě a na vývodu tu díru pro kardan tak jsem naměřil 115,5 ---116 cm podle mě jsem ještě změřil délku mezi nápravou a vývodem ta je 122 cm
podle mě bych nedělal vše tak na fest tady ten náš je ůplně nadoraz -1 cm max klidně si myslím že pokud bude tisícihran více koukat aby se mohla kardanka pohybovat tak klidně trubku kratší a tisícihran nechat více koukat at si pluje jak potřebuje myslím 2 cm sem a tam mu stačí více to nechodí
ještě posílám nějaké obrázky jak to máme at máš mustr sebou do Bíteše,,zbytek rozměrů je v obrázku snad to pochopíš co jsem měřil a jak jsem to myslell Radku
pokud měřím mezi lůžka unašeču co jsou na nápravě a na vývodu tu díru pro kardan tak jsem naměřil 115,5 ---116 cm podle mě jsem ještě změřil délku mezi nápravou a vývodem ta je 122 cm
podle mě bych nedělal vše tak na fest tady ten náš je ůplně nadoraz -1 cm max klidně si myslím že pokud bude tisícihran více koukat aby se mohla kardanka pohybovat tak klidně trubku kratší a tisícihran nechat více koukat at si pluje jak potřebuje myslím 2 cm sem a tam mu stačí více to nechodí
ještě posílám nějaké obrázky jak to máme at máš mustr sebou do Bíteše,,zbytek rozměrů je v obrázku snad to pochopíš co jsem měřil a jak jsem to myslell Radku
zetor 5645,7211,unhz500 a ted lítám fabií 1,9 sdi combi + teraccan s vlekem +multivan+ mini coper a přibyl 6745
- pepa.traktor
zetor 5645,7211,unhz500 a ted lítám fabií 1,9 sdi combi + teraccan s vlekem +multivan+ mini coper a přibyl 6745
-
Mam namereno stejne jako Pepa.
-
Tech 16 cm mam az po stred krize a ten dlouhy dil kardanu mam 103 cm od stredu krize.
Díky, sakra tak 3 tí a trošku jiný udaj. Tak kluci a koho mám poslechnout? Abych doma neměl nějakého zmetka
Takže takhle se mnou souhlasíte????
Zítra bych to rád poslal
Zítra bych to rád poslal
-
Ja bych to tak nechal,nebo nechal udelat drazkovani trosku delsi,zkratit to jde vzdycky.
- pepa.traktor
já to blbě tu 16cm stranu okotoval samozřejmě i jak píše viktor je ten ůdaj až na střed jak je ten poslední obrázek co jsi Radku namaloval je správně**Radek** píše:Díky, sakra tak 3 tí a trošku jiný udaj. Tak kluci a koho mám poslechnout? Abych doma neměl nějakého zmetka
Tak co Radek už si nechal dělat kardan?
Začínal sem z eresama tet jedině ZETOR !!
Pokud traktor tak jedině ZETOR !
Pokud auto tak jedině ŠKODA
Pokud traktor tak jedině ZETOR !
Pokud auto tak jedině ŠKODA
Dobře ale to by ten kardan byl potom delší Pepatraktor. Na té první kótě máte 112cm. a mě podle těch vašich údajů vychází že by ten kardan měl mít 119cm. A to už je hodně velký rozdíl, nemyslíte? Těch 1190mm mi vyšlo při sčítání spodních čísel ......
Tak jak? je to nějaké zamotané..... :-(
Tak jak? je to nějaké zamotané..... :-(
-
96 cm a 16 cm mi vychazi 112 ale dnes premerim jeste jednou.
-
Takze od stredu krize po stred krize 112cm.
-
[quote="viktor"]Takze od stredu krize po stred krize 112cm.Jak pise Pepa posledni obrazek plati.
- pavolmakys
Iba chcem pripomenut ze mi tu chyba uvedeny udaj o aku napravu ide, typ 55 alebo 57? 57 ma kratsi kardan tak bacha. Ma viac pruzin na preklzovej spojke a tym padom naprava ide viac pod motor.
Zetor 5645 (motor 69O1+tazka naprava)