Barvy traktoru Zetor
Moderátor: Lukashil
Re: Barvy traktoru Zetor
originál je odstín 5911. Mezi těmi dvěma odstíny myslím že nepoznáš rozdíl
Stáníku ,prosím tě měl bych otázku ,koukám že máš v avataru supra ,nevíš kody barev u něj? zelená a žlutá? děkuju mocstaník píše:Kluci když oživíte takhle starý vlákno tak se koukněte i na profily těch předchozích přispěvatelů.
Zjistíte například snadno že pan KratochvílRadek tady byl jen jednou a to ten den kdy sem tu odpověď dal.
Proto tam nechal mejlovou adresu. Ptát se ho teď a tady je skoro jako pokus o hovor s duchy
Ten Supr už roky jezdí někde po světě. Kouknu se zítra na číslo barvy co jsem používal. Tady jsem to našel ve starším příspěvku: Jinak Supr je buď Zelená střední 5300 a Žluť chromová střední 6200 nebo Zeleň vagónová a Slonová kost
Já jsem použil tu první kombinaci.
Já jsem použil tu první kombinaci.
Dílna je dílna
Pokud na něco zapomenu tak mi to prosím připomeňte.
Pokud na něco zapomenu tak mi to prosím připomeňte.
dekuju ti moc, ja to tady hledal a oc se mi to nepovedlo, proto jsem se radeji ptal
Mohl bych se zeptat kolik jste +- spotřebovali barvy na lakování motoru,převodovky a rozvodovky a kolkrát jste to stříkali ? Díky.
- pepa.traktor
3,5 l černý 2 l zelený a štříkalo se vše kolem dokola na základovku a na plechy a kabinu se muselo malinko přikoupit --potom vše je na počasí podle toho ředíš atdJakubB píše:Mohl bych se zeptat kolik jste +- spotřebovali barvy na lakování motoru,převodovky a rozvodovky a kolkrát jste to stříkali ? Díky.
odstín černo zelený na 7211 jse míchal podle vyleštěného plechu podlahy pod sedačkou
lakovalo se 3 x poprášit ,scelit odstín a pak nalít vše nechat důkladně odvětrat
jinak by spíš chtělo prásknout co se bude lakovat za zetor !
zetor 5645,7211,unhz500 a ted lítám fabií 1,9 sdi combi + teraccan s vlekem +multivan+ mini coper a přibyl 6745
- pepa.traktor
zetor 5645,7211,unhz500 a ted lítám fabií 1,9 sdi combi + teraccan s vlekem +multivan+ mini coper a přibyl 6745
jaký číslo odstínu si použil tý zelený ?
- pepa.traktor
fláknu i sem pro ostatní tak černá 2,5l a do ní odstín 5400 -0,7 -0,8 l má to v pc uložený výsledek je na fotkách ve vlákně ale fotky jsou zelenější než je zkutečnost jenom nádech zelenéPeta0202 píše:jaký číslo odstínu si použil tý zelený ?
- McPeci
- Kontaktovat uživatele:
no ty kráso já si celou dobu myslel že to stříkali na černo a jak to vidím vybroušené tak vidím ten nádech do zelena
(beztak někdo v zetoru potřeboval černou barvu tak to doředil zelenou aby to nebylo poznat )
(beztak někdo v zetoru potřeboval černou barvu tak to doředil zelenou aby to nebylo poznat )
Robert ;)
každý když něco opravuje má na práci nechtěný podpis
https://www.facebook.com/robert.peciva
http://petice.nasetraktory.cz/informace?ank=2&odp[0]=1 petice za legalizaci domadělů v čr
každý když něco opravuje má na práci nechtěný podpis
https://www.facebook.com/robert.peciva
http://petice.nasetraktory.cz/informace?ank=2&odp[0]=1 petice za legalizaci domadělů v čr
- Zetor5211
Přesně tak, taky jsem si ředil černozelenou sám doma a výsledek je shodný jako tady na fotce... barvy syntetické lesklé od colorlak (černá - 1999, zelená - 5400)pepa.traktor píše:fláknu i sem pro ostatní tak černá 2,5l a do ní odstín 5400 -0,7 -0,8 l má to v pc uložený výsledek je na fotkách ve vlákně ale fotky jsou zelenější než je zkutečnost jenom nádech zelenéPeta0202 píše:jaký číslo odstínu si použil tý zelený ?
Zetor 5211, zetor 7211, BSS P53S, BSS P73S a nesené nářadí
vlakno uz tu trochu zamrzlo,ale potrebuju vedet jakou červenou dat na crystala jestli stejnou jako na uř1? v ralce bych to videl 3020 a v čsn 8140 nebo 42?nebo uplne něco jiného,..celkem to specha zítra musim něco koupi za barvu,ale ještě nevim jestli synetiku,nebo epoxid nebo něco............
zetor 50super,Z10045turbo,7011,E516B,BSS P53S,6T,P93S,10.08-agro,hon un 050 2x,BDT po faceliftu,bogballe,kertitox ala Napa,a spousta dalších stroju co uz není kam davat:)
3020 je fajn
nas Traktorik ZETORIK http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 37&t=36105
taki si myslim..a od jakeho výrobce sito bral a cojsi to mel syntetiku??peny píše:3020 je fajn
zetor 50super,Z10045turbo,7011,E516B,BSS P53S,6T,P93S,10.08-agro,hon un 050 2x,BDT po faceliftu,bogballe,kertitox ala Napa,a spousta dalších stroju co uz není kam davat:)
-
Nevíte jakou barvou se strikaly rámy na 3011