Pouzdro vstřikovače
Moderátor: Lukashil
Re: Pouzdro vstřikovače
Takový hliníkový? "Papírový"? teda chci říci tenký? To mohou být ony. Nejde prvotně o průměr kolem trysky, ten může být větší. Ta podložka se stejně prohne a zatěsní to v tom dosedacím kuželu. Klidně je kup. Je nesmysl tam dávat podložky AL nebo CU klasické tloušťky. Já teda jsem si myslel, že ty co kupuju já mají tloušťku asi 0.3 mm ale asi jsem pomýlený, nebo co.
práce patří strojům ˙˙˙ɐɯɐɥou nɹnɥzʌ ouɥɔǝsʌ ǝɾ ǝz 'ǝpɾıɹd ıɯ noqop ıupǝlsod
A můžeš mi prosím tě poradit, kde ty podložky kupuješ? Já je snad budu muset odněkud objednat, protože v okolí je prostě nikde nemaj. Ten pán,co mi je nabízel si to popletl a nabízel mi podložky pod pouzdro vstřikovače.
V prvé řadě je třeba říci, že pod vstřikovače žádné podložky nepatří, ale když to hold netěsní jsou tyto vysvobození. Kupuju je v obchodě, který nemá žádný internetový obchod. Možná ale by je mohli mít http://agroad.cz/ napiš nebo zavolej slečně Šmídkové a ona ti celkem rychle odepíše co a jak. Jak jsem psal, pod vstřikovače nic nepatří, ale sám nevím odkud se ty tenoučký podložky vzali. Já k nim vlastně přišel tak, že jsem kupoval špičky a byl dotaz, jestli raděj nechci rovnou i podložky pod vstřikovače. Než by mě mělo něco chybět samozřejmě jsem je vzal. Taky jakýkoli posílání není nic noc. Podložky obecně za 3.50 kč a pošta jak za krávu. Leda by to někdo poslal v obálce jako dopis za desetikačku.
práce patří strojům ˙˙˙ɐɯɐɥou nɹnɥzʌ ouɥɔǝsʌ ǝɾ ǝz 'ǝpɾıɹd ıɯ noqop ıupǝlsod
Dávám tam ty hliníkové podložky už leta, namažu vazelínou podložku i celý vstřikovač aby tam nezarezl. Rozměr 10x16 na něco, asi třičtvrtě milimetru. Stejně se to rozmáčkne a rozlisuje na pár desetin.
4011, 25 A, Zebra, Prcek