Já sem to tak zběžně hledal nic sem nenašel . U nás v okolí sem se ptal a říkají nevedou nemají a že se to už ani neděla tak nevím proto sem se tě ptalstaník píše:Ty fotky to je vojenská sada na měření komprese u benzíňáků- GAZ a podobně ( ta pistolka) a naftovejch motorů Tatra.
Koukal jsem na ni na burze a furt jsem váhal až jsem to nekoupil.
Papírky do KN 1127 by se měly nechat koupit,jen to najít.
problémový motor 7201
Moderátor: Lukashil
Re: problémový motor 7201
Začínal sem z eresama tet jedině ZETOR !!
Pokud traktor tak jedině ZETOR !
Pokud auto tak jedině ŠKODA
Deset ti jich nechám ale někde být musí když se prodává ten měřák. Pošli adresu do SZ
Dílna je dílna
Pokud na něco zapomenu tak mi to prosím připomeňte.
Pokud na něco zapomenu tak mi to prosím připomeňte.
chlapi dneska jsem to všechno zkoumal klepavý zvuk zmizí hned po 2 minutách po startu je to jen nepravidelný chod studeného motoru.
od pohybu teploměru už mizí i černý kouř (už jen tak decentně při akceleraci, skoro to neni vidět).
akorát tah se mi moc nelíbí (ale s převodem 30km a 200-MTH po GO to asi tak slavné nebude)
od pohybu teploměru už mizí i černý kouř (už jen tak decentně při akceleraci, skoro to neni vidět).
akorát tah se mi moc nelíbí (ale s převodem 30km a 200-MTH po GO to asi tak slavné nebude)
Stydím se za tuto zem
Tak jaké ty tlaky komprese jsou?Popiš jeden po druhém a potom zapřemýšlíme co to je.Lukashil píše:chlapi dneska jsem to všechno zkoumal klepavý zvuk zmizí hned po 2 minutách po startu je to jen nepravidelný chod studeného motoru.
staník píše:Deset ti jich nechám ale někde být musí když se prodává ten měřák. Pošli adresu do SZ
Dík moc. Jinak kdyby někdo na ně narazil dejte vědět díky
Začínal sem z eresama tet jedině ZETOR !!
Ještě jsem vám chtěl ukázat tohle video, kokněte až do konce http://www.stream.cz/uservideo/799668-z ... k-doutniku
Stydím se za tuto zem
- zetorak jirka
Dobrej zvuk, Je eště slyšet že to je novej a ještě čistej komín, až bude mít něco naježdíno tak se zvuk trochu změní, až se ve vnitř trochu olepí sazema tak bude mít trochu hlubší hlas , nebude tak řinčet. taky to teď tak mám.
czlukas píše:Já sem to tak zběžně hledal nic sem nenašel . U nás v okolí sem se ptal a říkají nevedou nemají a že se to už ani neděla tak nevím proto sem se tě ptalstaník píše:Ty fotky to je vojenská sada na měření komprese u benzíňáků- GAZ a podobně ( ta pistolka) a naftovejch motorů Tatra.
Koukal jsem na ni na burze a furt jsem váhal až jsem to nekoupil.
Papírky do KN 1127 by se měly nechat koupit,jen to najít.
Ty KN 1127 dělávali v SR ve skalici povedlo se mi tam odtud jeden kousek sehnat naštěstí. je to paradní mašinka. škoda že už se to nedělá
jestli máš zájem muzu ti ten měřák pujčit, jsem od Jihlavy
právě, takhle se vůbec nezdá že by bylo něco v nepořádku...zetorak jirka píše:Dobrej zvuk, Je eště slyšet že to je novej a ještě čistej komín, až bude mít něco naježdíno tak se zvuk trochu změní, až se ve vnitř trochu olepí sazema tak bude mít trochu hlubší hlas , nebude tak řinčet. taky to teď tak mám.
já ty starty skusim dohnat na předvstřiku, kouknu na ventily, etě zkusim znovu dotáhnout hlavy, změřím ty tlaky a při tý příležitosti uvidím jak jsou na tom vstřiky.
to by bylo aby to nebylo...
Stydím se za tuto zem
Luki, a ty ventilový vůle jsou dobrý teda? Kouknul jsi na ně?
Jede traktor, je to Zetor 3011
sundal jsem namátkou jedno víko a tam byly ok, jak to pude kouknu na ostatní.
Stydím se za tuto zem
- zetorak jirka
Vůle ventilu nemá na startování vliv, ať má ventyl 0,05 nebo 0,30 tak ten motor musí normálně startovat, špatná vůle ventylů se projevuje v jiném případě, ne při startu, pokud tedy už není stále opřeny (bez vůle) a není pootevřený, pak jo.
Já bych řekl,že mu může padat nafta hledal bych ve zpětném ventilku na čerpadlezetorak jirka píše:Vůle ventilu nemá na startování vliv, ať má ventyl 0,05 nebo 0,30 tak ten motor musí normálně startovat, špatná vůle ventylů se projevuje v jiném případě, ne při startu, pokud tedy už není stále opřeny (bez vůle) a není pootevřený, pak jo.