vodni pumpa zetor 25
Moderátor: Lukashil
vodni pumpa zetor 25
Ahoj všichni. Je tu spousta odborníků tak se zkusím zeptat. Začalo mi téct vodni čerpadlo myslím že nestandartne až pod řemeslníci. Teče tak jako že hodne. Někde na netu jsem našel firmu co dělá repas. Tak zvažuji jestli to tam poslat nebo jestli to rozdělit. Kdyby měl někdo postup jak ho rozdelat budu hrozně rád. Omlouvám se za psaní píšu z mobilu. Díky všem Vasek.
Re: vodni pumpa zetor 25
Napiš tomuto človíčkovi, dělal mi jí a naprostá spokojenost. Dělá to výměným způsobem, pošleš mu svoji a on ti obratem zašle zrepasovanou.
Oprava vodních čerpadel na Z-25 výměnným způsobem:
p.Radek Sak
tel.: +420 777 215 082
email: peugeotmen@seznam.cz
Oprava vodních čerpadel na Z-25 výměnným způsobem:
p.Radek Sak
tel.: +420 777 215 082
email: peugeotmen@seznam.cz
Takže rozdělávat a zkoumat to myslíš nemá smysl???
Díky moc.
Díky moc.
já nevím, nechtělo se mi do toho a potřeboval jsem to rychle. Zkus mu zavolat, je to velmi ochotný pán a určitě ti poradí.
Vodná pumpa Z-25 je riešená vo vnútri dosť inak, ako to, čo je bežné dnes. Dá sa samozrejme repasovať, ale nie je to len jednoduchá výmena tesnení, treba tam robiť aj nejaké úpravy. Dá sa kúpiť aj sada na opravu vodnej pumpy, ale tá je skoro nepoužiteľná, resp. vyžaduje značné úpravy. Povedal by som, že je to práca pre zručnejšieho mechanika a mať pri tom sústruh je veľká výhoda. Tak sa rozhodni, či do toho pôjdeš sám, alebo vezmeš repasovanú.
Kluci vy mi vždycky dokážete poradit. S pánem už jsem mluvil a zítra mu čerpadlo posílám.
Myslel jsem, že to bude jednodušší operace. Díky a až bude čerpadlo zpět dám vědět.
Myslel jsem, že to bude jednodušší operace. Díky a až bude čerpadlo zpět dám vědět.
Tak pumpa už je na svém místě. Pán je neskutečně ochotný a vypadá to že i šikovný.
Pánové díky moc za rady a zase někdy Ahoj.
Pánové díky moc za rady a zase někdy Ahoj.
Taky jsem pana oslovil, uz to bohuzel nedela.
- zetordvacetpětká
Ahoj, koho jsi oslovil dale? Tez bych jednu pumpu potreboval udelat. Diky
"Největší chyba, kterou v životě můžete udělat, je mít pořád strach, že nějakou uděláte.“