to je škoda lebo by som mal po probléme na držiak, toto som našiel ani neviem kde na nete a zdalo sa mi to na tej fotke že akurát je to z tej spojovacej pákyFranta.cz píše:Nedá ta první páka je na spojovačku.4011-6945 TURBO píše:zdrvím a zároveň prosím o radu , chcem tiež prerobiť tiež riadenie na hydrostatiku na 6945 ,no s peniazmi je to horšie ,preto sa chcem spýtať ťi by si dala použiť podľa vás spodná páka http://www.agrozetshop.cz/paka-spodni-p ... 16-c-1388/ namiesto tejto páky http://shop.markomt.sk/scripts/podrobnosti.php?IDZ=2499 ,zatiaľ ďakujem
Hydrostatické řízení
Moderátor: Lukashil
-
Re: Hydrostatické řízení
To budeš mít asi pravdu.Jenže originál je to zatížené jedním kolem, přenáší to pohyb z jedné strany nadruhou.Co to asi udělá když to přetížíš o 100%?4011-6945 TURBO píše:toto som našiel ani neviem kde na nete a zdalo sa mi to na tej fotke že akurát je to z tej spojovacej páky
-
no veď práve o to sa bojím preto som sa chcel radšej poradiťFranta.cz píše:To budeš mít asi pravdu.Jenže originál je to zatížené jedním kolem, přenáší to pohyb z jedné strany nadruhou.Co to asi udělá když to přetížíš o 100%?4011-6945 TURBO píše:toto som našiel ani neviem kde na nete a zdalo sa mi to na tej fotke že akurát je to z tej spojovacej páky
Hlavně originál je dělaný že to tlačí do středu kola tudiž i zátěž na obě ložiska vrchní i spodní by měla být stejná , takto by ti to tlačilo na vrchní a vyvracelo i dost kolo , ale pokud by nebyl na traktoru nakladač a ani třeba ramena tak by to možná mohlo stačit ale raději bych si připlatil 1 000 Kč za originál4011-6945 TURBO píše:no veď práve o to sa bojím preto som sa chcel radšej poradiťFranta.cz píše:To budeš mít asi pravdu.Jenže originál je to zatížené jedním kolem, přenáší to pohyb z jedné strany nadruhou.Co to asi udělá když to přetížíš o 100%?4011-6945 TURBO píše:toto som našiel ani neviem kde na nete a zdalo sa mi to na tej fotke že akurát je to z tej spojovacej páky
Zetor 6718 , Zetor 6945 , Zetor 7341 , New holland Tl 90 , Valtra N 141
-
hej hej ,asi kúpim tú sadu výpalkov čo predáva mike a bue to fajn ,na traktory nemám ani nakladač ani hydrauliku zatiaľ ,ale časom asi pribudne hydraulika tak nech to je poriadneondra píše:Hlavně originál je dělaný že to tlačí do středu kola tudiž i zátěž na obě ložiska vrchní i spodní by měla být stejná , takto by ti to tlačilo na vrchní a vyvracelo i dost kolo , ale pokud by nebyl na traktoru nakladač a ani třeba ramena tak by to možná mohlo stačit ale raději bych si připlatil 1 000 Kč za originál4011-6945 TURBO píše:no veď práve o to sa bojím preto som sa chcel radšej poradiťFranta.cz píše:To budeš mít asi pravdu.Jenže originál je to zatížené jedním kolem, přenáší to pohyb z jedné strany nadruhou.Co to asi udělá když to přetížíš o 100%?4011-6945 TURBO píše:toto som našiel ani neviem kde na nete a zdalo sa mi to na tej fotke že akurát je to z tej spojovacej páky
tu páku i držák na pístnici jsem si vyrobil sám, 500 za materiál, 100 za vrtání děr na čepy (nemám doma tak velkej vrták), pár elektrod a nějakej řeznej kotouč do flexy. mám to vyrobené z 16 mm silného matroše4011-6945 TURBO píše:zdrvím a zároveň prosím o radu , chcem tiež prerobiť tiež riadenie na hydrostatiku na 6945 ,no s peniazmi je to horšie ,preto sa chcem spýtať ťi by si dala použiť podľa vás spodná páka http://www.agrozetshop.cz/paka-spodni-p ... 16-c-1388/ namiesto tejto páky http://shop.markomt.sk/scripts/podrobnosti.php?IDZ=2499 ,zatiaľ ďakujem
.trago105 píše:tu páku i držák na pístnici jsem si vyrobil sám, 500 za materiál, 100 za vrtání děr na čepy (nemám doma tak velkej vrták), pár elektrod a nějakej řeznej kotouč do flexy. mám to vyrobené z 16 mm silného matroše4011-6945 TURBO píše:zdrvím a zároveň prosím o radu , chcem tiež prerobiť tiež riadenie na hydrostatiku na 6945 ,no s peniazmi je to horšie ,preto sa chcem spýtať ťi by si dala použiť podľa vás spodná páka http://www.agrozetshop.cz/paka-spodni-p ... 16-c-1388/ namiesto tejto páky http://shop.markomt.sk/scripts/podrobnosti.php?IDZ=2499 ,zatiaľ ďakujem
nemáš na to výkres? Díky.
nemám ale můžu to vyfotit
to je asi v pohodě. Ono to přijde do osy a díry si můžu změřit i sám. A těch 16mm to jsi nějak odhad, nebo to tak je orig.? Předpokládám, že to zatím drží v pohodě. A orig. je to taky železný, nebo litina?
originální páka má myslím sílu 15 mm, ale tuhle sílu v obchodě neměli tak jsem vzal 16 mm. Materiál na páku i držák pístnice jsem na kupoval 150x16 a 60x16 a obojí cca 75 cm, mě to vyšlo akorát, ale to si musíš propočítat podle svých rozměrů.
Jinak jsem začal tím že jsem měl pístici s výsuvem 20cm a z toho jsem si změřil délku páky na kole, tím jsem měl zařučen krok pístnice, pak jsem přidělal tu desku na nápravu, pístnici do páky a podle maximálního levého a pravého rejdu mi vyšla poloha držáku pístnice na té desce. Páka i držák když to přeženu jsem vyrobil za 1000. Je potřeba hlavně tu páku na kole fest provařit
Jinak jsem začal tím že jsem měl pístici s výsuvem 20cm a z toho jsem si změřil délku páky na kole, tím jsem měl zařučen krok pístnice, pak jsem přidělal tu desku na nápravu, pístnici do páky a podle maximálního levého a pravého rejdu mi vyšla poloha držáku pístnice na té desce. Páka i držák když to přeženu jsem vyrobil za 1000. Je potřeba hlavně tu páku na kole fest provařit
díky.
Mám takovej problém, teď jsem pověsil na traktor čelňák a v řídíci jednotce pod volantem při jízdě při zatáčení se ozývá takové syčení, jak kdy, někdy v průběhu zatáčení, někdy při zatočení plného rejdu. Někdy když stojim na místě a chci zatočit (č. nakladač 600 kg + balík 300 kg) to chvilku točí krásně lehko a pak se jakoby zasekne, cuknu s traktorem a zas jde lehko točit. Jednotka je fung nová, čerpadlo taky. Když jsem neměl čelní nakladač tak to nedělalo.
Nevíte co s tim ?
Nevíte co s tim ?
Těžko říct , já když vezmu paletu s cihlama do čelnáku tak také na místě nezahnu , další možnost špatná orsta nebo čerpadlo , ebo jen špatně seřízená orsta ...trago105 píše:Mám takovej problém, teď jsem pověsil na traktor čelňák a v řídíci jednotce pod volantem při jízdě při zatáčení se ozývá takové syčení, jak kdy, někdy v průběhu zatáčení, někdy při zatočení plného rejdu. Někdy když stojim na místě a chci zatočit (č. nakladač 600 kg + balík 300 kg) to chvilku točí krásně lehko a pak se jakoby zasekne, cuknu s traktorem a zas jde lehko točit. Jednotka je fung nová, čerpadlo taky. Když jsem neměl čelní nakladač tak to nedělalo.
Nevíte co s tim ?
Zetor 6718 , Zetor 6945 , Zetor 7341 , New holland Tl 90 , Valtra N 141
no zkusím změřit tlak co dává čerpadlo, vyčetl jsem že by mělo dávat 10 MPa, tak uvidím, tím by se vysvětlilo to zatáčení. Ale nejde mi do hlavy to syčení v orstě pod volantem
tak tlak je OK