hydraulika 6945

Moderátor: Lukashil

Zpráva
Autor
PETR6945
Kontaktovat uživatele:

hydraulika 6945

#1 Nový příspěvek od PETR6945 »

je tu někdo, kdo opravuje hydrauliky? Při nastartování a zapnutí hydraulického čerpadla začne něco hučet, jak kdyby olej byl někde něčím přibržděný a šel přes pojišťovák. Hučí to aniž bych hýbal nějakou pákou. Nesetkal se s tím někdo z vás? díky za rady

HORAL SYSTÉM

Re: hydraulika 6945

#2 Nový příspěvek od HORAL SYSTÉM »

PETR6945 píše:je tu někdo, kdo opravuje hydrauliky? Při nastartování a zapnutí hydraulického čerpadla začne něco hučet, jak kdyby olej byl někde něčím přibržděný a šel přes pojišťovák. Hučí to aniž bych hýbal nějakou pákou. Nesetkal se s tím někdo z vás? díky za rady
mám kamaráta čo opravuje hydrauliky, typuje to na vybehané čerpadlo
Duško

zetorak jirka

#3 Nový příspěvek od zetorak jirka »

Nic ve zlím , ale eště jsem neslyšel že by výběhaný čerpadlo hučelo . já bych typoval buď ucpaný sací sítko, to pak čerpadlo řve jak pominutý, a jestli teda někde něco tlakuje , tak to je někde přiucpaný, pravděpodobně v kostce.

Franta.cz

#4 Nový příspěvek od Franta.cz »

PETR6945 píše:je tu někdo, kdo opravuje hydrauliky? Při nastartování a zapnutí hydraulického čerpadla začne něco hučet, jak kdyby olej byl někde něčím přibržděný a šel přes pojišťovák. Hučí to aniž bych hýbal nějakou pákou. Nesetkal se s tím někdo z vás? díky za rady
Tak to hezky projed a zahři převodovku a pak teprve napiš co to dělá.Jestli je včil kolem nuly a na studeným traktoru zapneš čerpadlo tak se může zbláznit.

Michal(zetor)
Kontaktovat uživatele:

#5 Nový příspěvek od Michal(zetor) »

Že skočím do tématu...vy vypínáte čerpadlo na traktoru? Já s ním jezdím furt se zaplím a tady v okolí asi každej nikdo to nevypíná. Páčka je furt ve spodní poloze :)

Franta.cz

#6 Nový příspěvek od Franta.cz »

Samozdřejmě, že ho vypínám.Čerpadlo v práci jede denně a má nějakou životnost.Kdo v zimě jezdí tak ví co to dělá když se zapne čerpadlo a není prohřátý olej.
Dokonce ho vypínám když naložím a jedu na skládky.

myky

#7 Nový příspěvek od myky »

Nám co padá hydraulika jezdíme ze zapnutým :friends:

HORAL SYSTÉM

#8 Nový příspěvek od HORAL SYSTÉM »

myky píše:Nám co padá hydraulika jezdíme ze zapnutým :friends:
ja tvrdím že hučí mám to z vlastnej skúseností ale svoj názor nikomu nevnucujem
Duško

Michal(zetor)
Kontaktovat uživatele:

#9 Nový příspěvek od Michal(zetor) »

Vidíte nad tím sem ani nikdy snad nepřemejšlel vypinát čerpadlo :) zkusím to doma navrhnout :smich: Ale i v zimě když vyjedu tak to nijak nehučí ze zadku právě to čerpadlo tak sem se nad tím nikdy nepozastavoval. A když pak člověk potřebuje furt sem tam hydrauliky tu a tady něco. Tak se to asi nevyplatí vypínat nevím no. Čerpadlo mám asi 3-4 roky fungl nový.

zetorak jirka

#10 Nový příspěvek od zetorak jirka »

Ta možnost vypínání je sice dobrá, ale já ji taky nevyužívám , protože ať delám co dělám tak hyrauliku potřebuju. Pouze v zimě když hodně mrzne tak staruju studenej motor s vypnutou nahon. spojkou, dost to ulehčí start a pak ji zase pomalu poštím.

PETR6945
Kontaktovat uživatele:

#11 Nový příspěvek od PETR6945 »

Franta.cz píše:
Tak to hezky projed a zahři převodovku a pak teprve napiš co to dělá.Jestli je včil kolem nuly a na studeným traktoru zapneš čerpadlo tak se může zbláznit.
ono to dělá pořád, jestli je to teplé nebo studené tak to je jedno..... Předtím to nedělalo ani za studena, čerpadlo jsem dal taky druhé....

Odpovědět

Zpět na „Technické problémy Zetor“