Poradí někdo jak udělat na supru přední radlici???
Moderátor: Lukashil
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Poradí někdo jak udělat na supru přední radlici???
No při výrobě jsem to dělal tak aby to byloještě výš jak zadek ono se to zdá,ale je to dost vysoko, spíš by sechytnul pařez zadkem jak předkem, já s tim tedaještě nikde nechytl a to jezdím všude možně v lese přez meze v poli, ale musím říct že to je dobrá pomůcka
Moc peknej. co uz ho nemas??Honza50 píše:jj, tu jsem myslel, aby pak nechytal každej větší pařízekbigles píše:Myslis tu celni hydrauliku? jestl ano, tak jsem s tím nikde nezavadil, je to dostatečně vysokoHonza50 píše:pěkný to je, ale nesníží to světlou výšku?
s tímhle jsem jezdilkarlicek píše:chlapi naky fotky vasich stroju?
a mas nake nakresy nebo fotky na kterych je to vydet?super 50 sk píše:ja to tam chcem montovat zo spodu ako podviazanie traktoru aby sa to dalo aj rychlo demontovat
- super 50 sk
mam to v hlave dam to na papier a potom semkarlicek píše:a mas nake nakresy nebo fotky na kterych je to vydet?super 50 sk píše:ja to tam chcem montovat zo spodu ako podviazanie traktoru aby sa to dalo aj rychlo demontovat
zetor 5748, Belarus EO 2621
dobre dekujusuper 50 sk píše:mam to v hlave dam to na papier a potom semkarlicek píše:a mas nake nakresy nebo fotky na kterych je to vydet?super 50 sk píše:ja to tam chcem montovat zo spodu ako podviazanie traktoru aby sa to dalo aj rychlo demontovat
chlapi potreboval bych poradit jak upevnin drzak k prsum motoru to jedine my chybi abych si tu radlici dokoncil
Ahoj, povedlo se ti to uchytit?
Nemáš nějaký foto supříka z práce?
Nemáš nějaký foto supříka z práce?
zetor 5748, Belarus EO 2621