pošli mi svůj email já to pošlu větší at se můžeš přečítat co o ní píšou v knizekarlicek píše:děkuju moc
Poradí někdo jak udělat na supru přední radlici???
Moderátor: Lukashil
- pepa.traktor
Re: Poradí někdo jak udělat na supru přední radlici???
zetor 5645,7211,unhz500 a ted lítám fabií 1,9 sdi combi + teraccan s vlekem +multivan+ mini coper a přibyl 6745
muj email je machyho123@seznam.cz děkuji
- pepa.traktor
lup máš to doma kolego snad jsem pomohl
zetor 5645,7211,unhz500 a ted lítám fabií 1,9 sdi combi + teraccan s vlekem +multivan+ mini coper a přibyl 6745
díky moc ste my pohohl
- pepa.traktor
NENÍ ZAČ , trošku jsem přichvátnulkarlicek píše:díky moc ste my pohohl
a poslal bys jak to mas upevneny na ty 25?bigles píše:Taky to mám v plánu už to mám udělané na 25 takto udělám i na supra, uchycení je dobré u držáku narám a u prsou motoru
Mňa by zaujímal ten obrázok radlice ako je tam originál
Bielorus MTZ-5MS 1969 tu: http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 70&t=44398
-
- Kontaktovat uživatele:
Takto jsem to udělal já, a chtěl bychaji na suprakarlicek píše:a poslal bys jak to mas upevneny na ty 25?bigles píše:Taky to mám v plánu už to mám udělané na 25 takto udělám i na supra, uchycení je dobré u držáku narám a u prsou motoru
Vyborna prace sem zvedav jak by to vypadalo na suprubigles píše:Takto jsem to udělal já, a chtěl bychaji na suprakarlicek píše:a poslal bys jak to mas upevneny na ty 25?bigles píše:Taky to mám v plánu už to mám udělané na 25 takto udělám i na supra, uchycení je dobré u držáku narám a u prsou motoru
pěkný to je, ale nesníží to světlou výšku?
zetor 5748, Belarus EO 2621
na 25 som to mal urobené tak že som mal trubky pod traktor medzi predne kolesá upevnené na tých učkach čo je pripevnený blatník... tú svetlú výšku to trocha znížilo ale nejak mi to nevadilo ale zase to výborne zväčšovalo svaly....
ak niekto niečo chce tak pisať na cont7133@gmail.com Už tu niesom. V poslednom čase zaberá miesto každý príspevok.
chlapi naky fotky vasich stroju?
a jeste bych se chtel zeptat jak to pripevnit u prsou motoru nemate nake foto?karlicek píše:Vyborna prace sem zvedav jak by to vypadalo na suprubigles píše:Takto jsem to udělal já, a chtěl bychaji na suprakarlicek píše:a poslal bys jak to mas upevneny na ty 25?bigles píše:Taky to mám v plánu už to mám udělané na 25 takto udělám i na supra, uchycení je dobré u držáku narám a u prsou motoru
-
- Kontaktovat uživatele:
Myslis tu celni hydrauliku? jestl ano, tak jsem s tím nikde nezavadil, je to dostatečně vysokoHonza50 píše:pěkný to je, ale nesníží to světlou výšku?
jj, tu jsem myslel, aby pak nechytal každej větší pařízekbigles píše:Myslis tu celni hydrauliku? jestl ano, tak jsem s tím nikde nezavadil, je to dostatečně vysokoHonza50 píše:pěkný to je, ale nesníží to světlou výšku?
s tímhle jsem jezdilkarlicek píše:chlapi naky fotky vasich stroju?
zetor 5748, Belarus EO 2621