Manžetovka
Moderátor: Lukashil
- pavolmakys
Re: Manžetovka
Vyzerato ze mas v prevodovke to 49 zubove a nie 51 (prevod bud 49/32, alebo 51/32 ), pripadne mozny iny prevod na pastorku a tanierovom kole napravy (pomalsi je 34/12, rychlejsi je 33/13). To prve mi pripada pravdepodobnejsie.
Zetor 5645 (motor 69O1+tazka naprava)
-
dakujem za radu , a ked to rozoberiem a bude to 49 zubove koleso tak co vsetko mam vymenit aby som mohol dat to 51 zubove ???pavolmakys píše:Vyzerato ze mas v prevodovke to 49 zubove a nie 51 (prevod bud 49/32, alebo 51/32 ), pripadne mozny iny prevod na pastorku a tanierovom kole napravy (pomalsi je 34/12, rychlejsi je 33/13). To prve mi pripada pravdepodobnejsie.
-
prosim porad mi4011-6945 TURBO píše:dakujem za radu , a ked to rozoberiem a bude to 49 zubove koleso tak co vsetko mam vymenit aby som mohol dat to 51 zubove ???pavolmakys píše:Vyzerato ze mas v prevodovke to 49 zubove a nie 51 (prevod bud 49/32, alebo 51/32 ), pripadne mozny iny prevod na pastorku a tanierovom kole napravy (pomalsi je 34/12, rychlejsi je 33/13). To prve mi pripada pravdepodobnejsie.
- bulanek88
- Kontaktovat uživatele:
Já osobně si myslím že se musí dát jen jiná skříňka, nebo nějaká podložka pod ní, aby se osa kolečka dostala dál od převedovky
-
budem to musiet zistit na 100% aby som nico nepolamalbulanek88 píše:Já osobně si myslím že se musí dát jen jiná skříňka, nebo nějaká podložka pod ní, aby se osa kolečka dostala dál od převedovky
- pavolmakys
Ano, treba vymenit celu skrinku, ale tu staru bez problemov predas takze v tom nevidim az taky problem.
Zetor 5645 (motor 69O1+tazka naprava)
-
dufam ze mi to pomozepavolmakys píše:Ano, treba vymenit celu skrinku, ale tu staru bez problemov predas takze v tom nevidim az taky problem.
nazdar chlapi neviete mi poradiť kde bi sa dal stiahnuť manual na zetor 5784
Dobre si prezri fórum, je tu sekcia s manuálmi a návodmilubo5748 píše:nazdar chlapi neviete mi poradiť kde bi sa dal stiahnuť manual na zetor 5784
- pavolmakys
tak zdravím pánové, mám problém s prednou nápravou. pri vypnutom prednom náhone sa blokuje pravé predné koleso. co s tým? prečo sa neblokuje i lavé? kde je problém?
vsechno jde poskladat nejak dohromady tak, aby to fungovalo. i muj traktor s 4011kovym zadkem, 5201kovym motorem a 5745kovou predni napravou.
http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... =55&t=3778
http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... =55&t=3778
- Martin90
Mohl by jsi mít přidřené ložisko, nadzvedni tu pravou stranu heverem, vypni předek a zkus s tím kolem zatočit, pokud to půjde lépe než zatížený, tak je to ložiskem kola.pali píše:tak zdravím pánové, mám problém s prednou nápravou. pri vypnutom prednom náhone sa blokuje pravé predné koleso. co s tým? prečo sa neblokuje i lavé? kde je problém?
Zetor 8245 Turbo, Zetor 12145 Turbo, ZTS 16245 Super
-
Chlapi poradte mi, mam manzetovu napravu a pri vacsich rychlostiach,ale len ked prejdem po nejakej nerovnosti strasne sa mi rozkmitaju predne kolesa, potom ked spomalim a dospanujem volant, tak to prestane.nastavil som zbiehavost, vymenil som vsetky cepy aj loziska a stale to robi.asi to nebude v naprave, ale vo volante, lebo ked to roztrasie, tak beha aj ta spojovacia tyc dopredu a dozadu, takze to asi bude niekde pod kabinou, poradte co este mozem robit, co sa tam este mohlo opotrebovat?
Máš na tom servo? Bude to najskôr vôľa na per, uvoľnené rameno riadenia. Ešte by som pozrel, ši nie je veľká vôľa na ložiskách uchytenia náboja (na ktorích sa otáča nábojh kolesa pri riadení) a je dosť možné, že máš kolesá zodraté pod určitím sklonom a potrebujú sa iba trocha zadrať. Prípadne upraviť zbiehavosť, ono je mierny rozdiel aj medzi minimom a maximom.
- pepa.traktor
zvedni nápravu a zalomcuj s kolem jestli to náhodou nedělájí svisláky ,a pak ještě kouknout pod kabinu jak je pákoví z domečku a zamlít volantem a pozorovat co se kde mele s vůlema pokud tam nic nemajdeš a tomu moc nevěřím tak převodka řízení nejspíš KOmimiroger píše:Chlapi poradte mi, mam manzetovu napravu a pri vacsich rychlostiach,ale len ked prejdem po nejakej nerovnosti strasne sa mi rozkmitaju predne kolesa, potom ked spomalim a dospanujem volant, tak to prestane.nastavil som zbiehavost, vymenil som vsetky cepy aj loziska a stale to robi.asi to nebude v naprave, ale vo volante, lebo ked to roztrasie, tak beha aj ta spojovacia tyc dopredu a dozadu, takze to asi bude niekde pod kabinou, poradte co este mozem robit, co sa tam este mohlo opotrebovat?
zetor 5645,7211,unhz500 a ted lítám fabií 1,9 sdi combi + teraccan s vlekem +multivan+ mini coper a přibyl 6745