Hydrostatické řízení
Moderátor: Lukashil
-
Re: Hydrostatické řízení
Na E512.myslím byla 80.orsta.
Neviem ci to je este aktivne vlakno,ale dnes som bol zobrat tie sady na riadenie.
Mam ich vypalene 5 krat,cena 30e sada.
Kto ma zaujem piste.
Kto ma zaujem piste.
Neviem isto ale okolo 15 kg .
-
máš fotku jak to vypadá za ty prachy supermike píše:Neviem ci to je este aktivne vlakno,ale dnes som bol zobrat tie sady na riadenie.
Kto ma zaujem piste.
to bych řekl že snad nekoupíš ani matroš nééé za 30e
tak jednu sadu zoberiem dohodneme sa po SZmike píše:Neviem isto ale okolo 15 kg .
Zetor 6748
-
chalani stacia vam 100 z tej 512 bude moc nebude to mat taki cit
-
jo jenom vypalky tak to jo ja myslel hotový komponenty tak sem to chtěl pouvodně taky no na tom je vcelku dost práce i když soustruh vrtačka frezka jsou tak sem to nechal udělat radši celý ono přípravky na svaření ta 90tka díra musí být přesná stružená ......mike píše:Tak toto je ta sada plechov na prednu napravu.
Neviem aka freza,ja som si to robil jak sa vravi svojpomocne na kolene a funguje to super.
Ziadne pripravky na zvaranie som nepouzil.
Osobne si myslim ze to nieje ziadna veda,a ani presnost na tisiciny sa asi dodrzat nemusi.
Tot moj nazor.
Osobne si myslim ze to nieje ziadna veda,a ani presnost na tisiciny sa asi dodrzat nemusi.
Tot moj nazor.
-
beru to jak jsem viděl u výrobce vaří to pod uhlem a na te svislé části je zfrézovaná ploška po namontovaní to těsně kopíruje tu těhlicu apřesnost no na ten čep určitě dodržet musíš je to myslím přesně 90 a čep se tam lisuje jinak ti to bude zachvilu klechtat a díry na koliky je taky dobrý mit natěsno pač na těch to dost drží abys nevymačkal šroubya pak je nedostaneš ven nebo za par let utrhneš.mike píše:Neviem aka freza,ja som si to robil jak sa vravi svojpomocne na kolene a funguje to super.
Tot moj nazor.
-
zdar chlapy
kdyby ještě někdo chtěl ty páky viz foto tak dejte vědět bude jich ted dělat asi trochu víc tak at kdyžtak nechá nadělat výpalky dělá to fakt přesně a kvalitně taky nechal dělat na jednom kusu zkoušky na materiál a sváry kdyby někdo měl pochybnosti o pevnosti
obě páky a ten domeček na druhou stranu misto sloupku za 3900 pístnicu sem měl za asi 3300 asi to neni přímo ta zetor ale rozměrově mě sedí - vnější 63 vnitřní 50 výsuv 20 min mezi oky 37 měla by to být taková jakou tu už pár lidí popisovalo a mám vývody dozadu a hadice mi jdou nahoru a obloukem rovnou do kabiny necméně mi s origo plotnou na napravu zatáčely kola doprava na doraz a doleva kousek chyběl tak že mám tu plotnu ted upravenou a s touto a uvedenou pistnicou jdou kola od dorazu nadoraz a pistnica nejde upně do konce má vždy trochu rezervu - !!!nemám na napravě dorazový šrouby jde to na nalítek na nohavici !!!! .
Uploaded with ImageShack.us
kdyby ještě někdo chtěl ty páky viz foto tak dejte vědět bude jich ted dělat asi trochu víc tak at kdyžtak nechá nadělat výpalky dělá to fakt přesně a kvalitně taky nechal dělat na jednom kusu zkoušky na materiál a sváry kdyby někdo měl pochybnosti o pevnosti
obě páky a ten domeček na druhou stranu misto sloupku za 3900 pístnicu sem měl za asi 3300 asi to neni přímo ta zetor ale rozměrově mě sedí - vnější 63 vnitřní 50 výsuv 20 min mezi oky 37 měla by to být taková jakou tu už pár lidí popisovalo a mám vývody dozadu a hadice mi jdou nahoru a obloukem rovnou do kabiny necméně mi s origo plotnou na napravu zatáčely kola doprava na doraz a doleva kousek chyběl tak že mám tu plotnu ted upravenou a s touto a uvedenou pistnicou jdou kola od dorazu nadoraz a pistnica nejde upně do konce má vždy trochu rezervu - !!!nemám na napravě dorazový šrouby jde to na nalítek na nohavici !!!! .
Uploaded with ImageShack.us
-
už jsem také dokončil předělávku na hydrostatické řízení.Páky k uchycení pístnice jsem koupil nové,pístnici jsem měl doma a orstu jsem dal 100.Je asi nejspíš z kombajnu nebo nějaké řezačky (modrá barva),je na ní jen vyraženo 100,nic jiného o parametrech tam není.Jde to krásně zlehka točit(mám čelní nakladač) i se zátěží v nakladači,jen bych řekl že musím víc točit volantem cca 2 a kousek otáčky ze středu na plnej rejd.Jak točíte vy ostatní?fotky dodám.