Tak pratele, sel jsem za vas s kuzi na trh a uz neco vim z vlastni zkusenosti.
Pokud jsou dva traktory STEJNEHO TYPU (tzn treba 2 kusy 3011) se stejnym vyrobnim cislem, tak pokud zadny z tech dvou prokazatelne nevznikl trestnou cinnosti a nikdo ani po jednom nepatra a lazdy ma svou spz i tp
Vubec nic se nedeje a MUSI PROJIT STK, SILNICNI KONTROLOU I POJISTNOU UDALOSTI
Tak mi to po 5ti tydnech intenzivniho vysetrovani a lustrovani bylo vysvetleno.
V tomto pripade ma 3011 r.v. 62 ma sve puvodni cislo, ktere bylo v roce 67 v sts opet vyrazeno na novou prevodovku bez cisla
A druha 3011 r.v. 65 ma sve puvodni cislo v tp preskrtnute, protoze v roce 69 dostala mou repasovanou prevodovku s jiz vyrazenym cislem, ktere bylo do tp zapsano.
Ani tato situace nebyla pro registr vozidel dostatecny duvod pro prideleni uredniho cisla, ci obnoveni puvodniho cisla u druhe 3011.
Resil jsem to na dvou oddelenich pcr, na dvou pracovistich registru vozidel a na ministerstvu dopravy + v zetoru
Budiz vam to pomoci, az narazite na blba.
Ja jich za tu dobu vystridal nekolik
vin 5245
Moderátor: Lukashil
Re: vin 5245
Stydím se za tuto zem
Re: vin 5245
Druhy skutecny pripad.
1.4.1985 dostal v zetoru doklady 7211 s cislem xyza na konzole napravy
16.4.1985 dostal doklady zetor 7211 s cislem ROZVODOVKY xyza ale na predni naprave mel wxyz
Uredni chyba, napravena az po 39letech, kdy zetor 7211 ze 16.4.1985 dostal do dokladu na zaklade papiru vyrobce cislo wxyz
Pry se jim to stavalo casteji, tak hodne stesti
1.4.1985 dostal v zetoru doklady 7211 s cislem xyza na konzole napravy
16.4.1985 dostal doklady zetor 7211 s cislem ROZVODOVKY xyza ale na predni naprave mel wxyz
Uredni chyba, napravena az po 39letech, kdy zetor 7211 ze 16.4.1985 dostal do dokladu na zaklade papiru vyrobce cislo wxyz
Pry se jim to stavalo casteji, tak hodne stesti
Stydím se za tuto zem