hydraulicke čerpadlo zetor 3011
Moderátor: Lukashil
Re: hydraulicke čerpadlo zetor 3011
to prave nemam, na prodej jich moc take neni
budu muset neco dobaslit.
budu muset neco dobaslit.
Ten traktor ti v tom podkope od odyde v zadnych portaloch a rozvodovej skrini. Taky podkop zamava ako s handrov aj so 7245-kou.
@Pavel
Myslis, ze pri pracech kolem baraku to tak rychle odejde??? .. to je akorat tak na tu zakopat el vedeni, tam odpad destovky, dodelat hydroizolace kolem baraku a pak max na rybizy
Myslis, ze pri pracech kolem baraku to tak rychle odejde??? .. to je akorat tak na tu zakopat el vedeni, tam odpad destovky, dodelat hydroizolace kolem baraku a pak max na rybizy
Výhledově si pořídiš větší traktor, a pak to na něj naroubuješ. Je jasný že třicítka je malá, ty podkopy se montovaly až od 5511, .
Jede traktor, je to Zetor 3011
Ono sa to na zaciatku furt povie ze len okolo domu na zakopanie potrubia pripadne kabla, alebo len na vykopanie malych zakladov. A potom to uz ide . 2011 a 3011 dost trpeli prave na zadne portaly a rozvodove skrine, ked sa na ne nakladalo viac ako boli stavane. Najdi si navod a tabulku kolko mozes u tej 3011 zatazovat zadok. Ale napokon je to tvoj traktor. A ak ten podkop na nom nebude celorocne nahodeny, tak mozno nieco vydrzi.
Tusim ze 3011 ma zvedaci silu na zadek 1t, podkop dle stitku ma 700kg takze spis je problem s tezistem, hydraulika to zvedne a delaji/li se origo zavazi na predek, co vim tak 50kg do kazdeho kola a jeste na napravu neco. Tazke vahy prednich zavazi jsou 222 kg a do zadnich kol az 350kg. takze by to mel v pohode uvezt s tim zavazim
akorat tyto zavazi ja nemam a nevim kde sehnat .. nove to je celkem palka https://eshop.agroad.cz/eshop-zavazi-do ... k-w16.html
akorat tyto zavazi ja nemam a nevim kde sehnat .. nove to je celkem palka https://eshop.agroad.cz/eshop-zavazi-do ... k-w16.html
Už len tie podpultove závažia mu zohnať aby to neťahal po zadnej náprave.
- Tomis_Zetor_3011
Tak jsem se konecne dostal jeste k tomu poradne vse vycistit a vymenit po cca 15-20 letech olej - traktor stal cca 12 let bez pohybu (loni kompletni rekonstrukce motoru - jelikoz naprselo do valcu kominem)
Po vyndani cerpadla jsem u nej narazil na tuto segrovku (prumer cca 35 mm), nevi nahodou nekdo co to je zac a odkud vypadla? - horni viko hydrauliky jsem jeste nemel dolu, na to jeste nebyl cas
jinak takto vypadaly spodni vika a nanos pod cerpadlem
btw. nove sito nepasuje, jelikoz ma diru centralne mezi srouby, toto cerpadlo ma diru trochu k jedne strane...
nemate nekdo nahodou nejake udaje o prutoku k tomuto cerpadlu? ETYN 5, tusim, ze byly nejak ETYN 3,5,8 .. ale nevim konkretni rozdily
Po vyndani cerpadla jsem u nej narazil na tuto segrovku (prumer cca 35 mm), nevi nahodou nekdo co to je zac a odkud vypadla? - horni viko hydrauliky jsem jeste nemel dolu, na to jeste nebyl cas
jinak takto vypadaly spodni vika a nanos pod cerpadlem
btw. nove sito nepasuje, jelikoz ma diru centralne mezi srouby, toto cerpadlo ma diru trochu k jedne strane...
nemate nekdo nahodou nejake udaje o prutoku k tomuto cerpadlu? ETYN 5, tusim, ze byly nejak ETYN 3,5,8 .. ale nevim konkretni rozdily