Rychlost zetoru 4511
Moderátor: Lukashil
- lukisek 099
Re: Rychlost zetoru 4511
61/12 je do rychla ty jsem mel v nasi 4011 a iv 5648
62/11pomaly prevod.
Nase 4011 byla trosku skladacka takze netusim jestli original nema nakonec jiny prevod.....
62/11pomaly prevod.
Nase 4011 byla trosku skladacka takze netusim jestli original nema nakonec jiny prevod.....
da, se ten pajšl vůbec sehnat nový? nebo zkusit sehnat staré portály, ta cena možná vyjde nastejno
- lukisek 099
Daji podivej se na stranky nekvindy nebo agroservis hlucin. Jinak obvolat nejake rozebirace, urcite budou mit .
Tak moc chytry z toho nejsem. Napocital jsem 55 zubu
- lukisek 099
podle mě to teda budeš mít originál ony ty 4011 nebo 4511 celkem jezdily rychleji
nevím co ta naše byla zač, byla několikrát na generálce tak těžko říct co do ni nacpali...
opravdu to chceš zpomalit? není lepší jet o ten jeden kvalt níž stím že zas někde na rovince to třeba doženeš spousta lidí by nejraděj zrychlovala a ty chcše zpomalit
tedy otázka jesli se to vyplatí... pokud by rozebírač chtěl za pomalejší portál 5tis za kus za oba dáš 10tis... pokud bys vzal jen střeva otázka jestli je napasuješ do puvodních obalu ony ty 4011 sou trošku slabší ne tak jak z 3011 ale oproti těm co mám doma na 5748 a 67čce tak to rozdíl je. jinak vyměnit portál kus za kus by neměl byt problém pokud někde něco seženeš hlavně si u dotyčného spočítat zuby
nevím co ta naše byla zač, byla několikrát na generálce tak těžko říct co do ni nacpali...
opravdu to chceš zpomalit? není lepší jet o ten jeden kvalt níž stím že zas někde na rovince to třeba doženeš spousta lidí by nejraděj zrychlovala a ty chcše zpomalit
tedy otázka jesli se to vyplatí... pokud by rozebírač chtěl za pomalejší portál 5tis za kus za oba dáš 10tis... pokud bys vzal jen střeva otázka jestli je napasuješ do puvodních obalu ony ty 4011 sou trošku slabší ne tak jak z 3011 ale oproti těm co mám doma na 5748 a 67čce tak to rozdíl je. jinak vyměnit portál kus za kus by neměl byt problém pokud někde něco seženeš hlavně si u dotyčného spočítat zuby
Zapomínáte na rozdílný brzdy. Od 57 jsou větší bubny, abyste pak neskončili na rozdílnejch přírubách.
- lukisek 099
jak je možné že jsem napasoval nohavice portálu ze 4011 na 5748? předělával jsem totiž velky skleník na malou hranatou kabinu a vše to pěkně sedlo. potřeboval jsem totiž k uchycení kabiny ty druhé nohavice, portály zůstaly 57čkové a vše to na sebe pěkně sedlo nehledě na to že na té 57čce sem měl taky malý typ brzd jak na 4011. na 6748 už mám větší typ brzd ale kdoví kdo se vtom kdy vrtal a co tam z čeho naházel ty traktory aspoň ty moje dle tp prošli několikrát generálkou v nějaké STS Chvojkovice Brod
Když máš na obojím malý brzdy tak je logický, že to sedne. Jak přesně to je s přírubama mezi nohavicí a portálem nevím, takže ti nepovím jak moc to jde kombinovat. Doma je 30 tam to porovnat nejde, ta má portály slabší než 40. Origo 57 už mají velký brzdy a předpokládám, že příruba nohavice/zadek bude větší kvůli většímu bubnu. Malý brzdy byly jen do 55/56, tam byla ještě jen jedna matka co stahuje ložiska na poloose.
- lukisek 099
jde nakombinovat cokoli. krom teda te 3011 ta je celkovo slabší.
Měl jsem tady jednou na dílně nějakou 69ku a měla jednu stranu brzd malých a druhou velké takže jsem tenkrát nakupoval na každou stranu extra a velký buben vleze uplně normálně do kazdého obalu rozvodovky tam je pouze vetší ten buben a držák paken,pakny,váleček a pás ruční brzdy a jiná konzole na pás ruční brzdy takže obaly portálů nebo rozvodovky na to nemají vliv.
takže pokud dotyčný to opravdu chce absolvovat tak výměna portálu by měla být bezproblémová
Měl jsem tady jednou na dílně nějakou 69ku a měla jednu stranu brzd malých a druhou velké takže jsem tenkrát nakupoval na každou stranu extra a velký buben vleze uplně normálně do kazdého obalu rozvodovky tam je pouze vetší ten buben a držák paken,pakny,váleček a pás ruční brzdy a jiná konzole na pás ruční brzdy takže obaly portálů nebo rozvodovky na to nemají vliv.
takže pokud dotyčný to opravdu chce absolvovat tak výměna portálu by měla být bezproblémová