3011 gabrio nebo kabina

Moderátor: Lukashil

Zpráva
Autor
aleduc

3011 gabrio nebo kabina

#1 Nový příspěvek od aleduc »

Ahoj všem, potřeboval bych řadu. Mám 3011 s malou hranatou kabinou. Traktor rv:1961 kabina rv:1971. Teď momentálně dělám go a zahrávám si s myšlenkou, že traktor předělám na gabrio. Blatníky jsem našel neorigo, jsou delší ,ale dají se upravit. Předem díky za názory.

Pumpik

Re: 3011 gabrio nebo kabina

#2 Nový příspěvek od Pumpik »

Kdyby si se chtel kabiny zbavit tak dej vedet sem taky od Melnika. Jinak stimhle ti neporadim je to otazka vkusu a taky naco to potrebujes me se bez kabiny libej vic ale kabina je zase prakticka no

MeNadruhou

#3 Nový příspěvek od MeNadruhou »

Ahoj, můžeš se podívat ke mě do vlákna, případně galerie na rajče, ale to podstatné je - máš to s techničákem? Jestli ano, tak není o čem moc přemýšlet, pokud je tam kabina zapsaná a současně není uvedená jako schválené alternativní řešení/příslušenství. Jinak osobně, já se snažil kabině vyvarovat, protože se motam pod stromy, a milují vítr ve vlasech když uz cestuju. Ale z důvodu bezpečnosti, ježdění v zimě a do lesa smysl má. Ale jak řekl kolega, je to jen na tobě.

Pedro75

#4 Nový příspěvek od Pedro75 »

A nebo mít třicítky dvě, jednu s kabinou a jednu bez. Tak to plánuji já :-) . Jen tu druhou dát ještě do pucu. Motor a převodovka půjde rozhodit. P.

Odpovědět

Zpět na „Technické problémy Zetor“