3011 gabrio nebo kabina
Moderátor: Lukashil
3011 gabrio nebo kabina
Ahoj všem, potřeboval bych řadu. Mám 3011 s malou hranatou kabinou. Traktor rv:1961 kabina rv:1971. Teď momentálně dělám go a zahrávám si s myšlenkou, že traktor předělám na gabrio. Blatníky jsem našel neorigo, jsou delší ,ale dají se upravit. Předem díky za názory.
Re: 3011 gabrio nebo kabina
Kdyby si se chtel kabiny zbavit tak dej vedet sem taky od Melnika. Jinak stimhle ti neporadim je to otazka vkusu a taky naco to potrebujes me se bez kabiny libej vic ale kabina je zase prakticka no
- MeNadruhou
Ahoj, můžeš se podívat ke mě do vlákna, případně galerie na rajče, ale to podstatné je - máš to s techničákem? Jestli ano, tak není o čem moc přemýšlet, pokud je tam kabina zapsaná a současně není uvedená jako schválené alternativní řešení/příslušenství. Jinak osobně, já se snažil kabině vyvarovat, protože se motam pod stromy, a milují vítr ve vlasech když uz cestuju. Ale z důvodu bezpečnosti, ježdění v zimě a do lesa smysl má. Ale jak řekl kolega, je to jen na tobě.
A nebo mít třicítky dvě, jednu s kabinou a jednu bez. Tak to plánuji já :-) . Jen tu druhou dát ještě do pucu. Motor a převodovka půjde rozhodit. P.