Dosedací plochy válců
Moderátor: Lukashil
Re: Dosedací plochy válců
Odvezl jsem blok na opravu do Velkého Meziříčí, kde dosedací plochy opavily vyvložkováním a nechal jsem přebrousit i horní dosedací plochu aby byla jistota.
Super dúfam že už to bude dobré...
Už pred zhruba 25-mi rokmi sme v práci mali práve tento problém u šesťvalca na Z-12011, a že sme sa s tým potrápili....
Už pred zhruba 25-mi rokmi sme v práci mali práve tento problém u šesťvalca na Z-12011, a že sme sa s tým potrápili....
"Mám skutočnú túžbu dokončiť všetko, čo som začal. Táto skutočnosť ma často privádza k problémom." (N. Tesla)
No doufám, že jo. Jestli tam furt poteče voda tak už může být chyba jen ve výměníku, protože hlava je po go.
miky, do Meziříčí bych tě poslal hned, ale nechtěl jsem zde číst zase že drahý a pod. Nakonec jsi zvolil, podle mne, tu lepší variantu opravy i když to teda asi za kafe nebylo. Já totiž doposud zastávám názor, že když už teda si někdo pro sebe dělá generální opravu motoru traktoru, neměl by na sobě šetřit a dal tomu vše, co jest v GO obsaženo. Ve tvém případě šlo asi o opravu bloku motoru ale i to se dá dělat různými způsoby. Ale zase se přikláním k tomu že "pořádně". Z pohledu do budoucnosti važme si toho, že jsou místa, kde dělají generální opravy tak, jak se dělat mají, se všemi úkony okolo i když si to nechají zaplatit. Těch lidí, co je dělají ubývá - stárnou a nástupce nemají, neb je to práce a toho se mileniáni bojí. Přece se nebudou živit prací, že?
práce patří strojům ˙˙˙ɐɯɐɥou nɹnɥzʌ ouɥɔǝsʌ ǝɾ ǝz 'ǝpɾıɹd ıɯ noqop ıupǝlsod
Zase tak strašný to nebylo. Čekal jsem, že si řeknou mnohem víc. Výborně odvedená práce a navíc s pánem byla suprová domluva. Takže za mě mohu doporučit. Ano máš pravdu je to práce a ta dneska neni už moderní. Jsem vyučenej automechanik takže vím co to obnáší. Dneska ty klucí na těch učilištích jsou jen proto aby získali svářečáky a řidičàky zadarmo. A pak to v těch servisech vypadá jak to vypadá.