prečo vyskakuje pačka

Moderátor: Lukashil

Zpráva
Autor
stano 4011

Re: prečo vyskakuje pačka

#16 Nový příspěvek od stano 4011 »

nepopisal si ze pri ktorej rychlosti ti tu paku vihodi ,ja som mal znicene ihlickove lozisko a aj hriadel bola uz dojebana tak ze som nemal sancu dat tam nove , vyriesil som to docasne bromzovym puzdrom , pri jazde dolu koopcom mi vyhodilo 3 ku a na 2 ke mi vyradilo tu packu co aj tebe ,preto som ju mal uviazanu retiazkou ku sedacke ,nepekne riesenie ale fungovalo to kym som sa dostal ku go prevodovky ,co sa nakoniec nestalo kedze som ho predal

halagacka1

#17 Nový příspěvek od halagacka1 »

robila mi to 1 na tej som zliezal kopec odo mna vačšiu rychlost som tam nedaval inač by sa zastavil dole u suseda v dome :nene: dnes som vyšroboval ten poistny srobik a nič bol uplne na doraz a akurat bol na jednej strane v tom zapusteni opotrebovany len či aj ja nebudem robit take iste g.o. ako ty ma nasrala absencia kolies na predny nahon tak som na važkach :(
Kto nic nerobi,nic nepokazi

faustt

#18 Nový příspěvek od faustt »

Ahojte, nechcem zakladat novu temu tak to dam sem. Na zetore 3011 uz dlhodobo vyskakuje pri zatazeni pocas jazdy dole kopcom 2. a 3. rychlostny stupen (aj viac ako 10 rokov). Tu som sa docital ze na vine mozu byt ohnute vidlicky alebo nejake ihlickove lozisko. Zhodil som teda horny dekel prevodovky a vidlicky su OK ale vyzera to ze ihlickove lozisko medzi spojkovou hriadelou a drazkovym hriadelom ani nie je, je tam nieco co vyzera ako bronzove puzdro... Tak teraz ani neviem co tam vlastne ma byt :shock:
To spojenie drazkoveho a spojkoveho hriadela subjektivne nema vôlu ale viem ze ked som pred rokom polil traktor tak sa mi zdalo ze spojkove hriadele maju az nezdravu axialnu aj radialnu vôlu. Takze predpokladam ze ich ulozenie asi bude na kasu rovnako tak aj lozisko medzi spojkovym a drazkovym hriadelom. Daju sa tie hriadele na Z3011 este vôbec zohnat nove ?? Pripadne sa daju tie hriadele nejako rozumne opravit ??
Za rady vopred vdaka

Přema

#19 Nový příspěvek od Přema »

Odpovědět

Zpět na „Technické problémy Zetor“