Kontrolka baterie
Moderátor: Lukashil
-
Kontrolka baterie
Ahoj, koupil jsem alternátor z bazaru (měl by podle prodejce být v pořádku) a vyměnil současně s úplně novým relé. Po napojení baterie mi stále svítí kontrolka baterie i když tam nemam klíček při nenastartovaném motoru. Zetor 7011
- Atlan
- Kontaktovat uživatele:
Re: Kontrolka baterie
fotky
Ludi co nemaju dost rozumu som zablokoval. Ked raz nato niekto nema, tak skoda sa snim bavit.
-
https://ibb.co/grP65e
https://ibb.co/bN7hdz
První foto bez klíčku. Takhle bych do rana měl uplne vybitou baterii, když ho zastrčim tak se ukáže jen mazání motoru a ručka foto 2.
A nejde mi startovat, motor protáčí, ale nechytne, dost možná mi to vybilo baterku, už to totiž asi nějakou dobu sviti.
https://ibb.co/bN7hdz
První foto bez klíčku. Takhle bych do rana měl uplne vybitou baterii, když ho zastrčim tak se ukáže jen mazání motoru a ručka foto 2.
A nejde mi startovat, motor protáčí, ale nechytne, dost možná mi to vybilo baterku, už to totiž asi nějakou dobu sviti.
- Atlan
- Kontaktovat uživatele:
fotky altika a reglera ako to mas zapojene s popisom vodicov
Ludi co nemaju dost rozumu som zablokoval. Ked raz nato niekto nema, tak skoda sa snim bavit.
-
Vodiče mam zapojený tak jak byly předtím, dělal jsem to podle fotky jak jsem měl zapojený ten starý regulátor a altík. Vyfotit to můžu, ale asi to nepopíšu, nevyznám se v té elektrice co kam vede, s tim jsem nedělal nikdy
-
- Atlan
- Kontaktovat uživatele:
na tom modrom od poistiek k regulatoru nemas nahodou stale plus ?, ma ta mbyt stava len po zapnuti kluca.
nabudil jsi ho?
60. léta strojově dobrý
viewtopic.php?f=23&t=32858&start=1000
1 stroj
viewtopic.php?f=20&t=29038&start=1000
H6 k6 to je pro hlupáky!
S vůlí,na naklepnutí,s přesahem
viewtopic.php?f=23&t=32858&start=1000
1 stroj
viewtopic.php?f=20&t=29038&start=1000
H6 k6 to je pro hlupáky!
S vůlí,na naklepnutí,s přesahem
Podle popisu závady a obrázků kontrolky je vadný alternátor. Jedna z diod je proražená.
Pro kontrolu připoj baterii, vytáhni bošák a z alternátoru odpoj červený kabel s konektorem.
Kontrolka zhasne protože, vadná dioda pouští do konektoru proud.
Pro kontrolu připoj baterii, vytáhni bošák a z alternátoru odpoj červený kabel s konektorem.
Kontrolka zhasne protože, vadná dioda pouští do konektoru proud.