Zetor 50 Super pomocný rám pro adaptéry
Moderátor: Lukashil
Zetor 50 Super pomocný rám pro adaptéry
Zdarec chlapy.Našel jsem ve staré knížce pár fotek s přídavným zařízením nazvaný Pomocný rám pro adaptéry.Je na něm přidělaná buldozerská radlice Z 78 ovládaná dvoučinnou pístnicí.Dost mě to zaujalo a chtěl bych to na mého supříka pořídit.Proto sháním někoho kdo tohle zařízení má v jakémkoli stavu a je ochotný mě poskytnout nějaké info.Jestli někdo máte nějaký výkres s rozměry budu taky vděčný.Napište sem cokoli o tomhle zařízení.
Re: Zetor 50 Super pomocný rám pro adaptéry
Dej sem nějaké foto z tvojí staré knížky. Tu čelní radlici na Supru jsem viděl na vlastní oči. Psal se rok 1979.
Ahoj
Ahoj
To je ona.O stránku dřív je fotka celého traktoru s radlicí.Asi to nebude složité,ale nemám se čeho chytnout.
Presne miery nato bude asi tazke zohnat. Ono sa vyrabalo vela roznych nadstavieb na traktory, ktore sa dostali maximalne na vystavy a v skutocnosti sa ich vyrobilo mozno len par kusov a v beznej praxi sa ani nevyskytli, a ked tak to skor bola kuriozita na ceste .
Třeba se najde dobrá duše která nám o tom řekne víc.Když se najde někdo kdo ji má budu ještě víc nadšenej.
Fakt se nenajde nikdo,kdo je schopný poradit kde se to přesně uchytilo a podobné důležité informace?
Zetor 50 Super s přední radlicí a navijákem byl určen pro energetiky - rozvodné závody . Z 50 S se přestal vyrábět v roce 1968. Pokud se traktor s radlicí a navijákem dostal do "soukromých" rukou, tak první bylo vždy demontováno zařízení (radlice a naviják) a traktor používán dále jako zemědělský kolový traktor. Traktory a zařízení mohli také přímo skončit v hutích.
Ahoj
Ahoj