problem hydraulika 7245

Moderátor: Lukashil

Zpráva
Autor
Matúš

Re: problem hydraulika 7245

#91 Nový příspěvek od Matúš »

Inak pár užívateľov fóra hovorilo, že ešte poľské Hylmet nie sú zlé, vraj také kvalitné poľské blato :D Ale to jedine ak by si chcel viac litrov, inak radšej české :)

lukisek 099

#92 Nový příspěvek od lukisek 099 »

tak sem dneska obědnal čerpadlo i s ventilem no a díval jsem se na NEKVINDU a má tam výběr ze 4kusu
http://www.nekvinda-obchod.cz/vyhledava ... d=70114610

obědnal jsem tohle černé jeto naše výroba akorát není balena v krabici s nápisem zetor a je oněco málo lacnější jak přímo zetorácké a nehledě že je vyrábí jeden a tentýž výrobce tak sem naněj zvědav
dvě top!
http://www.nekvinda-obchod.cz/produkt/1 ... 70114610v/

http://www.nekvinda-obchod.cz/produkt/1 ... 0114610cz/

pak sem se ptal na toho poláka HYLMET http://www.nekvinda-obchod.cz/produkt/1 ... -70114610/ a pán říkal že dobrý ale záleží jak moc jej budu používat vysvětlil jsem mu situaci říkal narovinu že nebrat.
jinak mají na výběr ze tří kusu čerpadel od českého výrobce ale že to jedno čerpadlo je podobný jak polák jak kvalitou tak výdrží. jedná se o tohle
http://www.nekvinda-obchod.cz/produkt/1 ... 70114610h/ ale že nejní to uplný šunt ale nedoporučil mi jej
no a pojistných ventilů sou taky 3druhy jeden polák a dva naše.
http://www.nekvinda-obchod.cz/vyhledava ... d=70114635

lukisek 099

#93 Nový příspěvek od lukisek 099 »

čerpadlo doma pokud bude o víkendu slušně a mě bude líp namontím jej. doufám že to pomaká vypadá hodně dobře výroba naše a v krabici byl i papír s výkresem a nějakýma parametrama. no hlavně co mě dostalo včera dopoledne obědnáno a dnes ráno doma super 8)

lukisek 099

#94 Nový příspěvek od lukisek 099 »

ahoj takže nemilá zpráva nevím kde je chyba čerpadlo nový pojistný ventil také a vono nic tlak na vyšší otáčky se teda zlepšil to zas jo ale na volnoběh....
volnoběh
Obrázek
vyšší otáčky asi tak necelýho půl plynu
Obrázek

co nato říkáte??

ještě jeden problém co mě trápí pomalý chopd ramen jakoby byla přiškrcena rychlost... páčka na rychlost je na plno když jsem ji ubral nešli vůbec to na 67čce mito chodí uplně jinak. vidím to ještě asi na odvoz horního víka na opravu. je tam víko z 63**

chajdan

#95 Nový příspěvek od chajdan »

Nevypina ti packu cerpadla?

lukisek 099

#96 Nový příspěvek od lukisek 099 »

kdepák ta se ani nehne. ta jde zařadit trošku ztuha a i vyřadit. nový pojistky,vyvařené drýžky na vidličkách atd.

UR1SK

#97 Nový příspěvek od UR1SK »

Netesný alebo zasekávajúci sa diferenciálny ventil. Asi. Robí to aj mne. Zhasnem traktor, naštartujem tlak do rýchlospojok ide 160 bar. Zdvihnem ramená hore, dám vonkajší okruh a už tam ide málo tlaku. Kocku som mal v oprave tak neviem.

František-ZET25

#98 Nový příspěvek od František-ZET25 »

Někde tu byla zmínka o funkci páky na ovládání vnějšího okruhu...

Jak to má správně fungovat? U mého zet4011(má 2 rychlospojky) mám zapojenu jednočinnou pístnici a pokud dávám např. páku pro ovládání dopředu na doraz pístnice začne zvedat, pokud mírně vrátím, padá dolů, to jsem tu někde četl, že to tak má fungovat, ale když mám větší náklad, tak vytlačit pístnice jde dobře, ale pokud chci dolů, tak už mám sakra problém vypustit tlak, z těžkým nákladem pístnice nejde vůbec vlastní vahou zpátky v žádné poloze, ani na jedné rychlospojce.

Původně jsem měl zato, že když dám páku do jedné z krajních poloh, objeví se na jedné z rychlospojek tlak, druhá je vratná, u jednočinné pístnice jedna poloha tlačí, druhá otevírá přepad, ale tak to není, aspoň ne u mě...

František-ZET25

#99 Nový příspěvek od František-ZET25 »

Chci to vyřešit více sekčním rozvaděčem, chtěl bych ovládat více pístnic, je jedno na jakou rychlospojku dám vstup a vystup?

pavel sk

#100 Nový příspěvek od pavel sk »

Prehod hadicu od valca do druhej rychlospojky. Pakov v polohe dozadu ju bude vediet ovladat a apo pusteni paky ti zostane bez padnutia. Spustat ju budes v plavajucej (je to poloha medzi neutralom a prednou pohov) polohe kedy su obydve rychlospojky volne. V strednej polohe neutral su obydve rychlospojky uzavrete.

František-ZET25

#101 Nový příspěvek od František-ZET25 »

to jsem zkusil, tak mi to nechodí vůbec, jen nahoru.
Vysvětlí mi někdo, proč s malou zátěží to chodí dobře, s větší jde píst blbě dolu, jen skoky při přechodu u té plovoucí polohy a s velkou zátěží můžu dělat cokoli a pístnice se zkrátka nevrátí, ale nahoru jde dobře, je chyba někde v té kostce, nebo?

pavel sk

#102 Nový příspěvek od pavel sk »

Rozvadzac suci na opravu. Daj to niekde na repas.

pavolmakys

#103 Nový příspěvek od pavolmakys »

Preco? Lebo to je trochu komplikovanejsieako klasicky rozvadzac, kde hybes supatkom a ovladas vsetko. Tu ovladas supatko prostrednictvom kinemaitky (sustavy pak), plus niektore veci neovladas priamo ale len otvras alebo zatvaras ventyl ktory pusta alebo vypusta olej. To ze to je take zlozite ma samozrejme vyznam.
Zetor 5645 (motor 69O1+tazka naprava)

pavel sk

#104 Nový příspěvek od pavel sk »

Pokial sa do toho kus rozumie a vie ako Zetormatic pracuje prosim. Nech sa do toho pusti sam. Ale ak len pozna paky v kabine na co cca. su, tak je lesie to poslat do opravy niekde kde to vedia. Tymto som sa nechcel nikoho dotknut a ani urazit. Ak som sa niekoho dotkol, tak Prepač :friends:

pavolmakys

#105 Nový příspěvek od pavolmakys »

Pavel to bolo reakcia na prispevok pred tebou, on sa tam pytal proc....?
Zetor 5645 (motor 69O1+tazka naprava)

Odpovědět

Zpět na „Technické problémy Zetor“