C značky na 4011
Moderátor: Lukashil
C značky na 4011
Ahojte, zajtra idem prihlásiť Zetor 4011 do evidencie. Kupovali sme ho dávnejšie cez inzerát a nebol čas.. Chcem sa opýtať, ak poviem, že má napríklad motor z 3011 a inú hydrauliku tak už nie je typizovaný.. Ale ako je to s poistkou? Musí byť uzavretá pred tým, ako dostanem tie C značky, neviem, lebo aj na stránkach ministerstva ohľadom tohto to nie je vysvetlené. Vďaka.
Re: C značky na 4011
Byť tebou, tak si C-čka nedávam
Prečo? Bohužiaľ nikto doma momentálne nemá T... A vieš, aj keby jeden mal tak niekedy nie je doma a na traktori šoférujú prakticky všetci.
Do Ziadosti o pridelenie C- cisla musis vypisat parametre stroja. Ked ta zastavi policajt na Zetore s C- cislom, tak od teba aj tak bude pytat vodicak so skupinov T. Teda aspon u nas je to tak.
Este dodam, ze so skupinov B mozes viest maly traktor, ktoreho CELKOVA pripustna hmotnost nepresahuje 3500kg. A ten tvoj traktor bude mat asi viac kilov a to pozna kazdy s palacinkarom na ceste.
- jimmy 4011
Samotná 4011 se do 3,5T vejde.
Můj má celkovou 2935Kg.
Můj má celkovou 2935Kg.
Ono je lepší mluvit s chytrým člověkem o něčem hloupém než s hlupákem o něčem chytrém.
Werich
Werich
Tvůj možná jo. Jinak se do toho vejde maximálně 30tka s 2800 kg celkové hm.
Jede traktor, je to Zetor 3011
nic tam nepis uved tam ze je to domaca vyroba a rozmery traktora to bolo vsetko co som tam napisal ja a nebol ziaden problem prihlasit 67 ale pocul som ze nie vsade to ide tak hladko.
- jimmy 4011
Že bych měl jedinou 4011ku z x tisíc vyrobenejch kusů,která se váhově vejde do 3,5 tuny??kaja.h píše:Tvůj možná jo. Jinak se do toho vejde maximálně 30tka s 2800 kg celkové hm.
Tomu snad sám nevěříš.
Nicméně je to stejně debata o exkrementu,protože ježdění se samotným traktorem je sice roztomilý,ale nepraktický.
A na přípojný vozidlo už moc kg nezbejvá,aby se človek(tedy souprava,samozřejmě) vešel do limitu.
Ono je lepší mluvit s chytrým člověkem o něčem hloupém než s hlupákem o něčem chytrém.
Werich
Werich
-
- Kontaktovat uživatele:
Bez značky si problém, zo značkou relatívne bezproblémový účastník. No a políciu na traktoroch zaujíma zvyčajne len dychová skúška
Konkretne u nás na dedine - ked ma zbadajú že prichádzam skočí až do stredu cesty . Po zastavení prejde dozadu , zbadá tabulku a pokračujem bez akejkolvek kontroly.
Jemu asi tak nejde o to samotne prihlasenie na C cislo. To prihlasi ked sa aj vacsie masiny prihlasuju. Ide mu skor o to aby to mohli soferovat so skupinov B vo vodicaku. A to neviem ci mu policajti zozeru. U nas by s tym velmi neobstal a pri prvej kontrole by prisiel asi aj o to B-ečko.
-
- Kontaktovat uživatele:
no a to je problém spraviť T? Bežne sa vyžaduje E k B a niet pomoci...
No chalani, neobstáli sme.. neschválili to, ale papiere tam stále majú a ''diskutujú'' o tom, lenže aj u nás v dedine majú ľudia Super 50 prihlásených, alebo aj Zetor 30. Tak mi povedzte, ako to, že oni majú a my nie. Je to si myslím, že len o známosti a o tom, na koho natrafíš. Ale stále dúfame, že to bude k našej spokojnosti.