ťažky štart, biely dym, predvstrek OK
Moderátor: Lukashil
Re: ťažky štart, biely dym, predvstrek OK
Skús pozrieť na to číslo elementu na čerpadle za odvzdušňovákom a napíš čo tam máš
Zetor 7340(7245 T), 2 x 6911, 5011 V prípade otázok môžete písať aj na mail: lukasbratko@gmail.com
to budem vidieť cez tu 6-ku dieru ?buco píše:Skús pozrieť na to číslo elementu na čerpadle za odvzdušňovákom a napíš čo tam máš
nie ono je to zvonku na tom elemente vyrazené alebo napísané laserom smerom od kompresora len ten odvzdušňovák tam zavadzia vo výhľade
Zetor 7340(7245 T), 2 x 6911, 5011 V prípade otázok môžete písať aj na mail: lukasbratko@gmail.com
Dnes som volal čerpadlárovy že nech niečo porobí s tým čerpadlom. toľko mi na to povedal , že nemám kompresiu v motore a nech si to zmeram a dám mu vedieť. Kolko je predpísaná hodnota kompresie?
Už ma z toho asi ...ebne.
Už ma z toho asi ...ebne.
to čislo elementu je ake?
nebol som ešte doma ale mám to na pamäti
potichu to tu sledujem, ale tiez by som to videl na chybneho cerpadlara, tiez sme si s nimi uzili... som zvedavy jak to vyriesis, drzim palce
Tak ked som cital ze si cerpadlar sam dava robit zubove spojky cerpdiel na mieru, tak ma az dvyha. Samozrejme od smiechu To by repas cerpadla stal tolko, ako dve fungel nove cerpadla. Rad by som toho chlapika stretol.
pavel sk píše:Tak ked som cital ze si cerpadlar sam dava robit zubove spojky cerpdiel na mieru, tak ma az dvyha. Samozrejme od smiechu To by repas cerpadla stal tolko, ako dve fungel nove cerpadla. Rad by som toho chlapika stretol.
ja si myslim že nie jeto na smiech že chce pomôcť iným. Kvôli tomu dáva vyrábať kolieská na čerpadlo lebo diely rozvodov su už šmejdy a kde inde Ti vyskočí problem ako na časovaní čerpadla. Je šikovný len velmi vela berie na seba a každý všetko rýchlo chce a nestíha v tom je ten problem. Tie zubové spojky nemontuje na čerpadlo len vtedy založí keĎ už nič nepomôže.. on nebrusi zo zuboch on má na to kolečká.
Dohodnem Ti s ním rande ale padne Ti sánka určite...ovláda to neskutočne a má vlastného majora na čom špekuluje a skuša všeličo možné.
máš nejakého šikovného čerpadlára?feki píše:potichu to tu sledujem, ale tiez by som to videl na chybneho cerpadlara, tiez sme si s nimi uzili... som zvedavy jak to vyriesis, drzim palce
ahoj, nie nie bohuzial nie... ale coskoro budem musiet nieco tiez hladat
Ja som jeden čas nosil do Bukovca ale posledné čerpadlo nedopadlo najlepšiefeki píše:ahoj, nie nie bohuzial nie... ale coskoro budem musiet nieco tiez hladat
Ja ich tiež robím
Môžem odporúčiťbuco píše:Ja ich tiež robím
nebolo Ti to trošku od ruky z Topolčian?miso 4x4 píše:Môžem odporúčiťbuco píše:Ja ich tiež robím