ťažky štart, biely dym, predvstrek OK

Moderátor: Lukashil

Zpráva
Autor
zetorboy

Re: ťažky štart, biely dym, predvstrek OK

#61 Nový příspěvek od zetorboy »

poradte potom od koho brať diely. lebo tu u nás v Rožňave je len jeden obchod a veci predávajú za dvojnásobnú cenu
---a ešte som si kupil nové kolečko na čerpadlo ale to už tu v RV a nevedel som ho vložiť do spojky a chlapík mi tvrdí že je to ORIGINAL ZETOR.

pavel sk

#62 Nový příspěvek od pavel sk »

Neskusal si Agrotrade alebo Euris? Tieto dve firmy tam v RV mate. Co net? Tam je e-shopov na ND diely dost.

zetorboy

#63 Nový příspěvek od zetorboy »

pavel sk píše:Neskusal si Agrotrade alebo Euris? Tieto dve firmy tam v RV mate. Co net? Tam je e-shopov na ND diely dost.
Euris má len CASE-i na zetor málo čo držia a TRADE .... oni so Zetorom nemajú ani nechcu mať nič spoločné

Tomas6

#64 Nový příspěvek od Tomas6 »

Život mne naučil že někdy je potřeba hledat problém už v novem dílu.Co se dá koupit šmejdů je až neskutečné.
Můj 7045 horal (pokladnička)viewtopic.php?f=36&t=118233

pavel sk

#65 Nový příspěvek od pavel sk »

Obrazok spojky pre 4 valcovy motor 2-4 a obrazok origo (pouzitej) hriedele nahonu cerpadla a poloha klinka voci vybratiu pre zubobu spojku cerpadla Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

buco
Kontaktovat uživatele:

#66 Nový příspěvek od buco »

Prečo nenakupuješ u firmy Marko-MT alebo Marting? Tam vždy dajú na výber či diel zetor alebo alternatívny dodávateľ. Ja nakupujem v Marting a som spokojný. Objednávam podľa katalógových čísiel a dodávajú mi to podľa nich.
Zetor 7340(7245 T), 2 x 6911, 5011 V prípade otázok môžete písať aj na mail: lukasbratko@gmail.com

Ursus 73

#67 Nový příspěvek od Ursus 73 »

Ahoj, tak potom daj vedieť, či sa časom to štartovanie zlepšilo. A s tou firmou "HATEC" si ma vyplašil :shock: , tiež u nich nakupujem diely, ale v Trnave. Zatiaľ som problém nemal :zapomel:

zetorboy

#68 Nový příspěvek od zetorboy »

buco píše:Prečo nenakupuješ u firmy Marko-MT alebo Marting? Tam vždy dajú na výber či diel zetor alebo alternatívny dodávateľ. Ja nakupujem v Marting a som spokojný. Objednávam podľa katalógových čísiel a dodávajú mi to podľa nich.
Tak par veci som mal už aj z MARKOMT ale MArting som ešte neskúšal . no ale v Hatecu sa ma stale pýtali či chcem originál alebo náhradu. Nikdy som z ničoho nekupoval náhradu stále som chcel originál

zetorboy

#69 Nový příspěvek od zetorboy »

Ursus 73 píše:Ahoj, tak potom daj vedieť, či sa časom to štartovanie zlepšilo. A s tou firmou "HATEC" si ma vyplašil :shock: , tiež u nich nakupujem diely, ale v Trnave. Zatiaľ som problém nemal :zapomel:
Nehovorím že to nie je solidná firma, ale písal som im mail, že čo a ako a že čo oni nato ale k žiadnej odpovedi som sa nedopracoval. Sú natolko arogantný že ani neodpísali na moju správu, tak že ja to beriem tak, že za cenu originálu kupuješ šmejdy.

zetorboy

#70 Nový příspěvek od zetorboy »

RObil som ešte portál tak som neštartoval motor celý týždeň. V sobotu sme s otcom poskladali brzdy no a ide sa na štartovanie.....štartuje s prepáčením na hovno len točí točí a točí a nič. Biely dym z výfuku a žiadná reakcie až na tretie dlhé štartovanie (cca 30sec.) potom začína chytať ale dlho ako keby na jeden valec a neide vôbec do otáčok.
Ja už neviem strácam nádej. Podľa otca to je čerpadlo ale aj ja začínam tomu veriť že áno a že nefunguje predsuvník.
Motor ked už sa rozbehne ide krásne a má super ťah a po zohriatí už nedymí.

pavel sk

#71 Nový příspěvek od pavel sk »

Dobre mas nastavene tiahla plynu? Pridava ti to do maxima? Ak nie tak ti nezapne predsuvnik. Skus startovat tak ze jeden bude priamo na cerpadle drzat tiahlo v polohe nadoraz na maximum, ci to nepomoze.

zetorboy

#72 Nový příspěvek od zetorboy »

pavel sk píše:Dobre mas nastavene tiahla plynu? Pridava ti to do maxima? Ak nie tak ti nezapne predsuvnik. Skus startovat tak ze jeden bude priamo na cerpadle drzat tiahlo v polohe nadoraz na maximum, ci to nepomoze.
štartuje aj tak na hovno ked ručne mu pridám plyn na maximum

pavel sk

#73 Nový příspěvek od pavel sk »

Skus ine cerpadlo a toto odnes cerpadlarovy. Ale riadnemu.

zetorboy

#74 Nový příspěvek od zetorboy »

pavel sk píše:Skus ine cerpadlo a toto odnes cerpadlarovy. Ale riadnemu.
nemám iné čerpadlo len na 40-ku

pavel sk

#75 Nový příspěvek od pavel sk »

Tak to tvoje odnes niekde kde by ho vedeli zarucene skontrolovat bez toho aby si musel zase spekulovat so zubovymi spojkami,ci brusenim zubov.

Odpovědět

Zpět na „Technické problémy Zetor“