Zetor 5611 kabina
Moderátor: Lukashil
Zetor 5611 kabina
Zdravim chci se zeptat jak máte vyřešení topení v těchto kabinách (viz.foto) myslím tím aby to foukalo na přední sklo jestly by to šlo vyřešit nějakým potrubím nebo něco podobného nápady posílejte
Předem děkuji
Předem děkuji
- Majorek
- Kontaktovat uživatele:
Re: Zetor 5611 kabina
většinou rourkou nahoru na okno
dá se použít i z auta co je na sání od výfuku
dá se použít i z auta co je na sání od výfuku
Ja neviem ako rozobrat tu klapku v tom potruby. Mam ju odlomenu a neviem ako dostat tu ovladaciu tycku na 69tke von. Rezat do kabiny pod okienkom sa mi nechce.
já mám přívod tepla od chladiče a ventilatoru v levé části kabiny dole je to prumer trubky asi 100mm a nato jsme myslel udělat z odpadního potrubý (HT system) protáhnou do na čelní sklo nebo jinak mě nic nenapadá
Ja to mam tiez tak. Na tom otvore s klapkov pod okienkom je drziak pre dve tensie potrubia. Jedno je pre ofuk celneho okna, druha rura mohla ist pod palubovku ku skrinke riadenia na ofuk nôh sofera. Ja mam len kus hadice vyvedenej pod okno. Trapi ma viac ta odlomena klapka. Od oknom mam ten plech cez ktory ide to kurenie dvojity. Neviem sa tam dostat na tu ovladaciu tycku a rezat do kabiny sa m nechce lebo je tam este aj stitok kabiny.
-
A k lepšej účinnosti topenia je dobré mať vpredu na chladiči dečku ktorá sa ovládava lankom od kabíny vodiča-pod volantom je retiazka ,aspon 3011-4011-4611 to mali a im podobné staršie typy. A aj zároveň o dosť skor traktor začne topiť.
Decku tam uz nemam. Je tam novsi chladic bez decky. Nam to kuri slusne aj bez decky, ale poslednou dobou cez zimu traktor stoji. Neni co vozit.
Pavel mohl bys si sme hodit foku jak to vypadá ve skutečnosti Díky
V mojom vlakne 6945 s Klenovca pri 69XX je na strane 12. fotka kde to dobre vidno.