přední náprava

Moderátor: Lukashil

Zpráva
Autor
boril

přední náprava

#1 Nový příspěvek od boril »

měl bych dotaz na odborníky, zničil jsem si v lese přední nápravu na 4011 a než bych ji opravoval tak mám nabídku na nápravu z 6911 a potřebuji zjistit co bych musel všechno vyměnit, napadají mě jen přední prsa a konzoli nápravy, nedělal to už tady někdo ?

sanyo

Re: přední náprava

#2 Nový příspěvek od sanyo »

A co přesně jsi zničil ?, předpokládám, že minimálně ti upadl čep na konzole s předním hákem, nebo ti popraskala celá konzola přední nápravy jako mně..., už jsem si ji vyměnil...a sehnal jsem ji i s dorazama..

boril

#3 Nový příspěvek od boril »

konzole je posvařovaná a popraskaná na všech možných místech, něco ode mě něco už na statku, zohýbané tyče řízení, rozpraskané disky 18 palcové, rozlámaný pera, a aktuálně jsem vytrhl náboj z nohavice.
neříkám že to nepůjde spravit, ale mám možnost levné 69 nápravy, prsa bych taky dohnal někde ze skladových zásob a i komplet posilovače jsou na netu tak okolo 5 tis od lidí co předělali na orbitrol.
dnes jsem to konzultoval s bývalým dílenským machrem ve družstvě, nyní již v důchodu a neměl by to být problém i ten posilovač tam dát.
navíc mi taky kuje v hlavě že bych si tam dovyrobil přední rampovač a to by asi ta slabá náprava nevydržela.

bulanek88
Kontaktovat uživatele:

#4 Nový příspěvek od bulanek88 »

Víš jistě že ten posilovač pude snadno?, i když dáš prsa s dírou na čerpadlo, tak si myslím že hřídelka kompresoru nebude mít náhon

boril

#5 Nový příspěvek od boril »

nebude, ta se musí taky vyměnit :)

Odpovědět

Zpět na „Technické problémy Zetor“