Zetor 16145 - zapojeni pracovnich svetel pres rele
Moderátor: Lukashil
-
Zetor 16145 - zapojeni pracovnich svetel pres rele
Prosim, kdo to umite ,nacrtnete schema zapojeni 4 pracovnich svetel pres vypinac a relatka .Osazuju je na zetor 16145.DIKY!
jostr
Re: zapojeni pracovnich svetel pres rele
kreslit sa mi nechce
ale napisem ti ako na to
tak nejako vyzera spinacie rele mas tam 4 kontakty, (mozes pouzit aj prepinacie to ma 5 kontaktov)
na kontakt 30 privedies + najlepsie od baterky pouzi hrubsi kabel aspon 4 mm2, treba pouzit aj poistku
85 a 86 je cievka, 85 je - to ukostris na 86 privedies + od vypinaca
87 tam napojis svetla, neviem ci chces zapojit aby ti vsetky 4 svietili naraz ak nie tak, potrebujes 2 relatka, pouzi kabel dostatocne hruby
vypinac, staci v podstate akykolvek lebo on spina iba cievku, k nemu potiahni + niekde od poistkovky, druhy kontakt ako som pisal na 86 na rele.
ale napisem ti ako na to
tak nejako vyzera spinacie rele mas tam 4 kontakty, (mozes pouzit aj prepinacie to ma 5 kontaktov)
na kontakt 30 privedies + najlepsie od baterky pouzi hrubsi kabel aspon 4 mm2, treba pouzit aj poistku
85 a 86 je cievka, 85 je - to ukostris na 86 privedies + od vypinaca
87 tam napojis svetla, neviem ci chces zapojit aby ti vsetky 4 svietili naraz ak nie tak, potrebujes 2 relatka, pouzi kabel dostatocne hruby
vypinac, staci v podstate akykolvek lebo on spina iba cievku, k nemu potiahni + niekde od poistkovky, druhy kontakt ako som pisal na 86 na rele.
nas Traktorik ZETORIK http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 37&t=36105