Hale ty vtipálku, že to říkáš zrovna ty abych ji nemusel probrat ze zimního spánku a nejeli jsme tahat pětadvácuTulo píše:Na snih tedle kocourek nejezdi moh by si ušpinit botičky ten ma povolani zimni lenochoctaviaman 1 píše:No máš ji vzorně shovanou - krásně umytou pod střechou v kůlně
To je super přístup.
Hele a co když bude sněhová kalamita - vyrazíš s ní prohrnovat ?
Traktory ZTS
Moderátor: Lukashil
Re: Traktory ZTS
- mareko
poláček píše:Hale ty vtipálku, že to říkáš zrovna ty abych ji nemusel probrat ze zimního spánku a nejeli jsme tahat pětadvácuTulo píše:Na snih tedle kocourek nejezdi moh by si ušpinit botičky ten ma povolani zimni lenochoctaviaman 1 píše:No máš ji vzorně shovanou - krásně umytou pod střechou v kůlně
To je super přístup.
Mohl by jsi zase trochu provětrat tu svoji krásku a nafotit než se chudý zase obuje do Zetoru a ZTS všeobecně
diesel to je koncert
- Chudej farmar
mareko píše:poláček píše:Hale ty vtipálku, že to říkáš zrovna ty abych ji nemusel probrat ze zimního spánku a nejeli jsme tahat pětadvácuTulo píše:Na snih tedle kocourek nejezdi moh by si ušpinit botičky ten ma povolani zimni lenochoctaviaman 1 píše:No máš ji vzorně shovanou - krásně umytou pod střechou v kůlně
To je super přístup.
Mohl by jsi zase trochu provětrat tu svoji krásku a nafotit než se chudý zase obuje do Zetoru a ZTS všeobecně
Studoval jsem fakt rád miloval jsem Suchdol CZU - Holky, chlast, pohoda :-) ted uz jen práce ale dělám jako jeden z mála to co me baví :-)
5 traktorů, 170ha, 40ks dobytka... vše v podstatě dělám sám :-)
5 traktorů, 170ha, 40ks dobytka... vše v podstatě dělám sám :-)
nooo nic ve zlém, ale tohle mě teda fakt nechává klidným myslím, že chudej nám znalost ZTS už dokonale předvedl ........ tak asi tak.mareko píše:poláček píše:Hale ty vtipálku, že to říkáš zrovna ty abych ji nemusel probrat ze zimního spánku a nejeli jsme tahat pětadvácuTulo píše:Na snih tedle kocourek nejezdi moh by si ušpinit botičky ten ma povolani zimni lenochoctaviaman 1 píše:No máš ji vzorně shovanou - krásně umytou pod střechou v kůlně
To je super přístup.
Tak tohle sem nějak nepochopilmareko píše:tak se ukaž no
- mareko
nic špatného v tom nehledej jen jsem tě chtěl vyhecovat k projížďce a fotkámpoláček píše:Tak tohle sem nějak nepochopilmareko píše:tak se ukaž no
diesel to je koncert
nooo neboj fotky budou ale až bude trošku líp.Ještě na tom mám něco dělat a pak bude určo zkušební jízda
nezapoměls tam napsat až seženu šikovneho opravaře myslim jako měpoláček píše:nooo neboj fotky budou ale až bude trošku líp.Ještě na tom mám něco dělat a pak bude určo zkušební jízda
HOUUUUUUU pán je vtipálek ty a opravářemTulo píše:nezapoměls tam napsat až seženu šikovneho opravaře myslim jako měpoláček píše:nooo neboj fotky budou ale až bude trošku líp.Ještě na tom mám něco dělat a pak bude určo zkušební jízda
no nic v letě si to povyme cus banane :help:ti pětadvaca ukaze silupoláček píše:HOUUUUUUU pán je vtipálek ty a opravářemTulo píše:nezapoměls tam napsat až seženu šikovneho opravaře myslim jako měpoláček píše:nooo neboj fotky budou ale až bude trošku líp.Ještě na tom mám něco dělat a pak bude určo zkušební jízda
takkk na to se těším jestli se roztočí lis či pětadváca kolem náhonuTulo píše:no nic v letě si to povyme cus banane :help:ti pětadvaca ukaze silupoláček píše:HOUUUUUUU pán je vtipálek ty a opravářemTulo píše:nezapoměls tam napsat až seženu šikovneho opravaře myslim jako měpoláček píše:nooo neboj fotky budou ale až bude trošku líp.Ještě na tom mám něco dělat a pak bude určo zkušební jízda
- michal.n.514
- Kontaktovat uživatele:
Koukám že jste narazili na naší 162ku.Rok Vám zjistím.Chudej farmar píše:pekna hadam tak rok 94/95 ma uz hranaty svetla ale jeste nema vyvysene ty zadni blatniky koukam ze ma jeste origo ty dekly na motoru to se moc nevidi ke me uz se taky nedostaly jen drzaky tam zustalyoctaviaman 1 píše:Pěkná 16245 - něco pro Farmáře
http://www.farmweb.cz/index.php?page=vi ... &gal=13335
Zemědělství ze všech pohledů
http://www.agroves.estranky.cz
- michal.n.514
- Kontaktovat uživatele:
Nemáš prosimtě fotku interiéru?ZTS 183 45 píše:ZTS v podání ZD Budišov
Zemědělství ze všech pohledů
To je vaše 162 Ouuu ta je ale mooc pěkná.Interiér je stejný jako na těch hranatých co mám já jen přístrojovka má kulaté budíky a dveře nejsou v rámu a otevírají se na druhou stranu