No já nestačím zírat to je super kam sakra na ty fotky chodíš ty sou nádherný To máš pravdu toto je opravdu jedna uplně z posleních vyrobených 183 a byla ještě v rusku na výstavě v roce 2005.Ty nápravy se montovali už i v roce 2001.Když sem kupoval 183 tak jsem se byl mrknout na jednu z roku 2001. ta jí už mělapetersveter píše:To ZTS 18345:
Spomínal si tu nedávno,že sa vyrábala aj väčšia kabína na 183-tku.Mal si na mysli niečo také?
Traktory ZTS
Moderátor: Lukashil
Re: Traktory ZTS
- Zetor
Profík
PS:Nic ve zlém,stane se.
dobrý blázen, nic ve zlém ale když vidím že už jsem v koncích tak to nezkouším tak dlouho až to sedne na břichoZetor píše: Profík
Zetor 3011 Zetor 6718 Zetor 7341
- Zetor
Jj,taky bych to nenachal takhle zahrabat.antipo píše:dobrý blázen, nic ve zlém ale když vidím že už jsem v koncích tak to nezkouším tak dlouho až to sedne na břichoZetor píše: Profík
-
Bylo moc měko no,to sedlo hned na držku,parkrát se protočily kola a konec.Zetor píše:Jj,taky bych to nenachal takhle zahrabat.antipo píše:dobrý blázen, nic ve zlém ale když vidím že už jsem v koncích tak to nezkouším tak dlouho až to sedne na břichoZetor píše: Profík
Prvně tahala druhá 10145 ale nevytáhla,potom, přijely k zetor 18345,16045 a 7211 a vytáhly chudáka 10145.
- Zetor
To je jak v ty pohádce,jak tahali řepu.Dědeček,babička...ZTS 183 45 píše: Bylo moc měko no,to sedlo hned na držku,parkrát se protočily kola a konec.
Prvně tahala druhá 10145 ale nevytáhla,potom, přijely k zetor 18345,16045 a 7211 a vytáhly chudáka 10145.
- 6911
- Kontaktovat uživatele:
¨a vytahliZetor píše:To je jak v ty pohádce,jak tahali řepu.Dědeček,babička...ZTS 183 45 píše: Bylo moc měko no,to sedlo hned na držku,parkrát se protočily kola a konec.
- brigadnik
- Kontaktovat uživatele:
No ono je asi pravda, ze pokud jsou trochu dobry gumy tak se to s tou vahou v ramenech zakrtkuje driv, nez clovek rekne par sprostych slov... Ale zase pokud je takhle mokro tak na tom poli musi bejt pri otm hnojeni koleje jak krava.... Idealni je takovej ten cas, kdyz je rano primrznuto tak jezdit a pak to povoli.
- Zetor
Jj,když s tim jezdil se Z 7245,tak když jel po asfaltu tak musel pomalu,aby neskočil do ,,škarpy,,.Poskakovalo to po zadních,sednout dozadu vrabec,tak to sedí na zadku.Takže to de na břicho asi rychle.brigadnik píše:No ono je asi pravda, ze pokud jsou trochu dobry gumy tak se to s tou vahou v ramenech zakrtkuje driv, nez clovek rekne par sprostych slov... Ale zase pokud je takhle mokro tak na tom poli musi bejt pri otm hnojeni koleje jak krava.... Idealni je takovej ten cas, kdyz je rano primrznuto tak jezdit a pak to povoli.
- octaviaman 1
- Chudej farmar
pekna hadam tak rok 94/95 ma uz hranaty svetla ale jeste nema vyvysene ty zadni blatniky koukam ze ma jeste origo ty dekly na motoru to se moc nevidi ke me uz se taky nedostaly jen drzaky tam zustalyoctaviaman 1 píše:Pěkná 16245 - něco pro Farmáře
http://www.farmweb.cz/index.php?page=vi ... &gal=13335
Studoval jsem fakt rád miloval jsem Suchdol CZU - Holky, chlast, pohoda :-) ted uz jen práce ale dělám jako jeden z mála to co me baví :-)
5 traktorů, 170ha, 40ks dobytka... vše v podstatě dělám sám :-)
5 traktorů, 170ha, 40ks dobytka... vše v podstatě dělám sám :-)
ouuuu tak ta je fááákt pěkná saaakra ty já mám rád myslím že je to spíše 95/96.94 bývali ještě se zetoráckejma nálepkama.Ale je to fuk je fááákt pěkná
Polaček: kedy nám spraviš videa s tvojej 18345?
Čuuus kamaráde mo to jsem sakra rád, že jsi konečně dostal rozum .Jináč ty banáne víš mooooc dobře(líp než kdokoliv jinej), že 183 je přes zimu pělně uložená ve stodůlce. Takže videjko bude tak nejdřív na jařewintrej píše:Polaček: kedy nám spraviš videa s tvojej 18345?
Na snih tedle kocourek nejezdi moh by si ušpinit botičky ten ma povolani zimni lenochoctaviaman 1 píše:No máš ji vzorně shovanou - krásně umytou pod střechou v kůlně
To je super přístup.
Hele a co když bude sněhová kalamita - vyrazíš s ní prohrnovat ?