Traktory ZTS

Moderátor: Lukashil

Zpráva
Autor
tibor5820
Kontaktovat uživatele:

Re: Traktory ZTS

#211 Nový příspěvek od tibor5820 »

Chcel by som predať túto 16345 Rok výroby 2001 má 8950 mh cenu ponúknite .
Přílohy
Snímka0068.jpg

poláček

#212 Nový příspěvek od poláček »

tibor5820 píše:Chcel by som predať túto 16345 Rok výroby 2001 má 8950 mh cenu ponúknite .
wauuuu jaká je cena :)

eclipse

#213 Nový příspěvek od eclipse »

Má to klima a prosimtě tu cenu
Zetor 6911,7711,7745,5211,JD6830Premium,JD6420Premium,UNK320,Case 527

tibor5820
Kontaktovat uživatele:

#214 Nový příspěvek od tibor5820 »

Nemá klimu a 13000e pripadne dohoda

homolkahomik
Kontaktovat uživatele:

#215 Nový příspěvek od homolkahomik »

Dobry den, chci se zeptat ted kupuji 12245 a byl sem ji vyzkouset, jenze , kdyz sem se dostal na hydraliku a dal savle nahoru tak sla krasne svizne, ale kdyz sem ji chtel dat dolu tak se nehla, pak sem pod sedackou nasel takovy sroub a kdyz sem trochu povolil tak se to trosku rozhejbalo,ale nebylo to moc presvedcive

poradi mi nekdo jestli to nejni treba nejake jisteni,...

a este 1otazka v cem je rizeni orsta lepsi?
diky za odpoved

CBS

#216 Nový příspěvek od CBS »

homolkahomik píše:Dobry den, chci se zeptat ted kupuji 12245 a byl sem ji vyzkouset, jenze , kdyz sem se dostal na hydraliku a dal savle nahoru tak sla krasne svizne, ale kdyz sem ji chtel dat dolu tak se nehla, pak sem pod sedackou nasel takovy sroub a kdyz sem trochu povolil tak se to trosku rozhejbalo,ale nebylo to moc presvedcive

poradi mi nekdo jestli to nejni treba nejake jisteni,...

a este 1otazka v cem je rizeni orsta lepsi?
diky za odpoved
Neviem, čo pod tou presvedčivosťou myslíš, no teploty vonku sa pohybujú okolo 0° a oleje sú dosť husté, takže ramená vlastnou váhou klesajú dosť pomaly.
Hydrostatické riadenie by malo byť menej poruchové a menej namáha stredový čap nápravy.

poulm

#217 Nový příspěvek od poulm »

to poláček:

Můžu se Tě zeptat,jak jsi s tímto traktorem ZTS18345 spokojený?
Kolik hektarů s ním děláš,jaké práce, poruchovost, opravitelnost,dostupnost dílů,kolik Mth už má za sebou atd?

Na tyto traktory bylo už napsáno mnoho kritik,nicméně si myslím, že snad až tak špatný zase nemusí být.
Když jsem se ptal kohokoli co se na tom kazí,nebo proč mají být tyto traktory tak špatné,tak mi neuměl nikdo odpovědět. Občas se sem tam nějaký objeví na prodej a párkrát byl i za dobrou cenu.
Kdysi jsem tento traktor viděl v Brně na Tech-Agru,seděl jsem v něm a dobře ho prohlížel. Zajímavé mi připadlo jiné rozložení a počet rychlostních stupňů,plus pár dalších vylepšení.
Před pár lety jsem ho již málem koupil,ale pak se pár věcí zvrtlo a nevyšlo to.
Znovu se po něm poohlýžím,ale nějak pořád nevím,co si mám o tomto stroji myslet.
Tady u nás ani v nejblyžším okolí jsme žádný neviděl jezdit,tak nemám možnost čerpat informace.

Předem dík.
V určitém okamžiku se z každého nářadí stává kladivo
Všechno lze udělat snáz s kladivem
Nevěř na zázraky,spoléhej na kladivo
Optimista je pesimista s kladivem
Když se věci nedaří, každá snaha o zlepšení vede ke kladivu
Jedno kladivo vydá za tunu nářadí

poláček

#218 Nový příspěvek od poláček »

poulm píše:to poláček:

Můžu se Tě zeptat,jak jsi s tímto traktorem ZTS18345 spokojený?
Kolik hektarů s ním děláš,jaké práce, poruchovost, opravitelnost,dostupnost dílů,kolik Mth už má za sebou atd?

Na tyto traktory bylo už napsáno mnoho kritik,nicméně si myslím, že snad až tak špatný zase nemusí být.
Když jsem se ptal kohokoli co se na tom kazí,nebo proč mají být tyto traktory tak špatné,tak mi neuměl nikdo odpovědět. Občas se sem tam nějaký objeví na prodej a párkrát byl i za dobrou cenu.
Kdysi jsem tento traktor viděl v Brně na Tech-Agru,seděl jsem v něm a dobře ho prohlížel. Zajímavé mi připadlo jiné rozložení a počet rychlostních stupňů,plus pár dalších vylepšení.
Před pár lety jsem ho již málem koupil,ale pak se pár věcí zvrtlo a nevyšlo to.
Znovu se po něm poohlýžím,ale nějak pořád nevím,co si mám o tomto stroji myslet.
Tady u nás ani v nejblyžším okolí jsme žádný neviděl jezdit,tak nemám možnost čerpat informace.
Předem dík.
Čusss
no já vlastní půdu nemám traktory mám fakt jen do lisů. Spokojenej sem furt je to traktor na kterým si spostu věcí opravíš fakt sám . Díly celkem v poho dokonce jsem teď kápnul na maníka kterej má fakt všecko takže ND v poho. Neřímám že nejsou bolavá místa ale hodně kritik je jen z neznalosti :( :( :( navíc si pořád myslím že kdyby se tyto traktory dnes vyráběly tak by si zcela jistě našli svoje zákazníky.když se tu prodávaj belarusy tak tyto traktory sou uplně jinde. Bohužel seriovka skončila v roce 2005 v Trstené(totální neschopnost tamního managmentu :vztek: :vztek: :vztek: :vztek: ) a poslední vyrobený kousem mi taky spadl do náruče :) :) :)

poulm

#219 Nový příspěvek od poulm »

OK,dík za odpověď.

Měl bych takovou trchu zobecněnou otázku:
Když by jsi měl srovnat třeba Z16245 (Z16145) se svojim Z18345, je to velký rozdíl?
Myslím z užitkového hlediska,jestli je tam znát ten výkonový rozdíl,nebo jsou ty traktory v použitelnosti téměř srovnatelné atp.?

Vím,že jsou to po konstrukční stránce téměř jiné stroje, ale kdybych byl postavený před volbu zda pořídit jedno či druhé, třeba pro šestiradličný otočný pluh, nějaký kompaktor 5-6m,diskáč 5-6m, nějaká ta doprava velkým návěsem nebo autovlekem atp. pro standartní potřeby středního zemědělce.

Starší Z16145-16245 lze koupit do 300tis, Z18345 od 500tis nahoru. Tento cenový rozdíl už taky není zanedbatelný, tak bych rád věděl,zda se to vyplatí a proč z tvého úhlu pohledu.

Dočetl jsem se že vlastníš dvě Z18345, tak jsi měl určitě nějaký důvod koupit tyto traktory a ne třeba Z16245,které jsou levnější a víc rozšířené.

Už z více stran jsem se dočetl,že u těchto traktorů bývá závada tečení vody do oleje,což se stalo i tobě,jedná se o nějakou výrobní vadu nebo konstrukční nedostatek?

Dík za tvou odpověď.
V určitém okamžiku se z každého nářadí stává kladivo
Všechno lze udělat snáz s kladivem
Nevěř na zázraky,spoléhej na kladivo
Optimista je pesimista s kladivem
Když se věci nedaří, každá snaha o zlepšení vede ke kladivu
Jedno kladivo vydá za tunu nářadí

Chudej farmar

#220 Nový příspěvek od Chudej farmar »

poulm píše:OK,dík za odpověď.

Měl bych takovou trchu zobecněnou otázku:
Když by jsi měl srovnat třeba Z16245 (Z16145) se svojim Z18345, je to velký rozdíl?
Myslím z užitkového hlediska,jestli je tam znát ten výkonový rozdíl,nebo jsou ty traktory v použitelnosti téměř srovnatelné atp.?

Vím,že jsou to po konstrukční stránce téměř jiné stroje, ale kdybych byl postavený před volbu zda pořídit jedno či druhé, třeba pro šestiradličný otočný pluh, nějaký kompaktor 5-6m,diskáč 5-6m, nějaká ta doprava velkým návěsem nebo autovlekem atp. pro standartní potřeby středního zemědělce.

Starší Z16145-16245 lze koupit do 300tis, Z18345 od 500tis nahoru. Tento cenový rozdíl už taky není zanedbatelný, tak bych rád věděl,zda se to vyplatí a proč z tvého úhlu pohledu.

Dočetl jsem se že vlastníš dvě Z18345, tak jsi měl určitě nějaký důvod koupit tyto traktory a ne třeba Z16245,které jsou levnější a víc rozšířené.

Už z více stran jsem se dočetl,že u těchto traktorů bývá závada tečení vody do oleje,což se stalo i tobě,jedná se o nějakou výrobní vadu nebo konstrukční nedostatek?

Dík za tvou odpověď.
jsn upavim tvuh pozadavek 5-6m disker pokud chces aby delal peknou praci tak zapomen na to ze ho utáhnes... max 5 i na tech 180k na 160 tak 4m (5m pokud by slo o kratke tzv mulc disker)
Studoval jsem fakt rád miloval jsem Suchdol CZU - Holky, chlast, pohoda :-) ted uz jen práce ale dělám jako jeden z mála to co me baví :-)

5 traktorů, 170ha, 40ks dobytka... vše v podstatě dělám sám :-)

lukisek 099

#221 Nový příspěvek od lukisek 099 »

kluci ted tak projizdim tohle tema narazil jsem na 13strance na zetor 16245 s celni radlici ajak tak koukam tak je to ten muj co sem snim jezdil pred rokem unas v jzd tak hosi rikam supr stroj melo to klimu dodelavanou z auta z vrakacu atoje jina vtech hicech sice tojelo jen 30skoro ale jinak delovka fakt parada to se tem klukum povedl ten stroj na slovensku ale to co stoji zani ta 16345 tak tu meli prodat driv nez to koupily :smich: tobyl srot prevodovka vecne vhaji a nebyl mesic aby to nestalo vdilne anespravovalo se to stim sem take jezdil. tak to byl pitomy vynalez osmi kvalt atezko radit jine masiny meli vtom roce dokonce revers a razeni knoflikama ane takyma pakama dlouhyma co honis po cele kabine ato nemluvim o motoru unas se stale strihala hridelka na vstrikovaci cerpadlo. taky nestesti tak nevim snad stim mate nekdo lepsi skusenosti

zts18345

#222 Nový příspěvek od zts18345 »

no my sme tu mali tiez 16345 a ta bola celkom v poho akurat sa viac krat nasla voda v oleji a inak nic vaznejsie a co tu bola 16245 rok vyroby 2002 tak tam bolo furt daco vhaji najprv prevodovka potom koncaky a nakoniec aj predna naprava odisla ale motor to bol drziak ten zniesol nemozne keby to boli dotiahli do konca tak to mohli byt skvele masiny ale bohuzial uz budu suce len do muzea s tymy polskymi dielmy :'(
Zetor crystal 8011, 2xZetor 50 super + kopec veci k nim co furt vsade zavadzaju

lukisek 099

#223 Nový příspěvek od lukisek 099 »

no nato bych malem zapomel voda v oleji a opazne tobylo nestesti,neustale zamrzajici klima, co bylo super tak ta rychlost te 16345 ale to tak vse.jinak ta 16245 byla rok vyroby 1995 takze stech prvnich a delovka tobyl mazel mit ho tak doma :'( jej otech dilech polskych mi ani nemluv cose to deje vse se vali od polaku to jejich blato :zly:

smatral
Kontaktovat uživatele:

#224 Nový příspěvek od smatral »

Ahoj kluci, koupil bych návod k obsluze na 16245, kdyžtak SZ. Díky

zts18345

#225 Nový příspěvek od zts18345 »

a tu 162 mas staru ci uz tu novu inak tu maju v predajni ND normalne katalogy dielenske atd. a ked nemaju tak vzdy zohnali tak sa skus popitat tam tu ma malokto 6valec a z 2 rady
Zetor crystal 8011, 2xZetor 50 super + kopec veci k nim co furt vsade zavadzaju

Odpovědět

Zpět na „ZTS“