Traktory ZTS
Moderátor: Lukashil
Re: Traktory ZTS
nazdar mne sa tie traktory tiez velmo lubia z 16245 super som aj nejaky cas jazdil a bol to skvely traktor
Zetor crystal 8011, 2xZetor 50 super + kopec veci k nim co furt vsade zavadzaju
Čuuuus fandové zts . Nevím kam ale jako správnej fanda zts to napíšu sem . Bohatýho ježíška, hodně štěstí, zdraví a ůspěchu v novém roce! a ať nám zts šlapou
- Robin
- Kontaktovat uživatele:
Zkušení chlapi, prosím o radu. Teče nám na Z 12045 servořízení. Dnes jsem sundal kapotáž,chladič,vzduchový filtr a závaží. Zítra se chystám demontovat samotné servo, jak na to? Stačí odpojit přívodné olejové trubky..co dál? Na kterých šroubech to drží? A na co si dát pozor při montáži nového serva zpět na traktor? Předem moc díky za rady, budu vám velmi vděčný!
S Majory a Crystaly na věčné časy....
Vyraziť gulový čap od riadiacej tyče, odpojit kardan od volantu, tri trubky, dva šróby sú z vrchu, jeden je taký dlhý tuším M12 zospodu cez konzolu. Pri montáži dobre dohiahnuť a hlavne nezabudnút centračné puzdra na horných dvoch šróboch. Toť vsio. Nech sa to podarí a hlavne chvílu vydrží.
- Robin
- Kontaktovat uživatele:
Miro díky moc Velice jsi mi pomohl . Zítra se na to s chutí vrhnu.
S Majory a Crystaly na věčné časy....
no unas mali ZTS 16245 super m98 a nebol s nim nikdy ziaden vaznejsi problem iba sem tam nekde olej tiekol cerpadlo a tak ale kluke nebola ani raz zadreta a ani sa nejak extra nehrial a koleso im nikdy neodpalo......a inak mali tie silnejsie koncaky aj medziskrinu a hydraulikuMiro píše:Nene, motor je M2 tuším značený, ale už tiež z UR IV. (128 mm zdvih) Plastovka je na draka, z bočnými deklami sa hreje a drží bordel na motore, bez nich je zas spredu odkrytý chladič a hreje sa zase....máš 18345 tak vieš že ten motor sa nemôže dusiť, mal by vrčat vo vysokých. Na malom ani neviem aký je zadný most, či suprácky (UR IV) alebo starý, už si to nemapätám. Plastových stošede poznám niekoľko, každý sa ponosuje na ten motor (zadreté klukovky), zadné koncáky (odpadnuté koleso) a ináč bežne sa to sere ako crystal.....poláček píše:Čuus v čem jsou jako poruchové? Vždyť je to oplatovaná klasická poslední hranatá 162. Sakra je škoda že těch plastovejch 102 je tak málo
Ahoj kluci,tady dávam nejaké foto na žádost Poláčka, kdyby se líbily a měl někdo zájem tak ještě něco nafotím (snad).
Tady je foto jak jsou u nás na družstvě nachystaní na příval nového sněhu.
Tady je foto jak jsou u nás na družstvě nachystaní na příval nového sněhu.
Nehledám důvody proč to nejde,já hledám způsoby aby to šlo!
wauuuu máte to fakt krasavce koukám že je tam taky 183 super díkas
fuha to je fakt krasavec to keby som mal doma a neves ake maju skusenosti stym??miňo píše:Len tak náhodou som natrafil na netradične modrý MARTIN DIESEL
-
- Kontaktovat uživatele:
http://www.youtube.com/watch?v=K1AULsuc ... r_embedded
Moje video čo poviete ???
- octaviaman 1
Pěkná práce!tibor5820 píše:http://www.youtube.com/watch?v=K1AULsuc ... r_embedded
- eclipse
Tady jedna fotka náší 162 kterou už pár let nemáme rád na ní vzpomínám
Zetor 6911,7711,7745,5211,JD6830Premium,JD6420Premium,UNK320,Case 527
- michal.n.514
- Kontaktovat uživatele: