co to mas na tom za klimu ??? jak si s ni spokojeny a na kolik te vysla ??? napodzim si chci taky nejakou koupit byl bych rad za jakekoli typy
zetor crystal 12045 krystinka
Moderátor: Lukashil
- pirat
- Kontaktovat uživatele:
Re: zetor crystal 12045 krystinka
to není klima jeto od parník když jsem sekl s rotačkou tak to šlo musiš mít vše zavřeny abys tu kabinu uchladil kupovala se hlavně kvuli postřikovači je to lepší než mít otevřená okýnka o poklop na střeše na kombajnu ji mam taky ale nádoba na vodu je větši a taje lepši ceny jsou od 15 000kčpirat píše:co to mas na tom za klimu ??? jak si s ni spokojeny a na kolik te vysla ??? napodzim si chci taky nejakou koupit byl bych rad za jakekoli typy
- pirat
- Kontaktovat uživatele:
jaj tak to mam na jednou traktoru taky myslel jsem ze je to klima protoze ja mam za kabinou nadrz na tu vodu ty to mas vyresene jak kde mas tu nadrz ??? muzes hodit fotku ???
Ta pšenice vypadá pěkně je jarní? Jaké máš další pracovní postupy podmítáš nebo hned ořeš?
takle probihaji žně u kámoše http://www.youtube.com/watch?v=5KY5LY7T ... e=youtu.be
- zetorak jirka
Ahoj Pete, koukám že Kristýnka je stále v akci.pěkný fotky a videa, zajímá mě ta nádoba na podmítačce, jestli je to na to setí svazenky,tak jak to vlastně na tom funguje, já ji seju secí mašinou přes jetelák, a ty tu svazenku pak eště na podzim zavoráváš nebo necháváš orbu až na jaro ? A svazenku kupuješ nebo si množíš sám ?
Zdarec ta nádoba je koupená přímo od poláka, apkyl ovládani je z kabiny a je elektrické,jinak jsem měl v planu svazénku nechat až do jara a na jaře minimalizovat ale buduji zaorávat na podzym.Svazenku jsem musel koupit ale na jaře ji zaseji a namnožím je to levnějši. Díky za pochvalu fotek a videjí, vše fotí a natáčí synovec tak mu také děkuji za fotodokumentacizetorak jirka píše:Ahoj Pete, koukám že Kristýnka je stále v akci.pěkný fotky a videa, zajímá mě ta nádoba na podmítačce, jestli je to na to setí svazenky,tak jak to vlastně na tom funguje, já ji seju secí mašinou přes jetelák, a ty tu svazenku pak eště na podzim zavoráváš nebo necháváš orbu až na jaro ? A svazenku kupuješ nebo si množíš sám ?
Pěkná práce, tu mokrou orbu ti závidím, my tu máme sucho jak nikdy. Ten secí strojek je nějak spojený s válcem na podmítači, nebo to seje nezávisle na rychlosti?
Zdarec v sobotu jsem sel pšenici a přijedu na uvrat a chci zdvihnout secí stroj a nic prostě hydraulika nefunguje povolil jsem tlakovou trubku od čerpadla olej tekl jen slabě spíš vubec.Je možné že kleklo čerpadlo takhle na ráz nebo je to někde v převodovce? KAŽDÁ rada vítána
http://www.youtube.com/watch?v=Q0HLzpuTv5k
http://www.youtube.com/watch?v=Q0HLzpuTv5k