Zetor 8011 modrák 1972
Moderátor: Lukashil
Re: Zetor 8011 modrák 1972
To udělám, myslím si, že ty trubky budou trochu zarostlé a pak to brání v odbrzdění (zasunutí prasátka). Díky
Zetor 8011
No hlavně hadice jestli tam nějaké jsou. Ty umí udělat solidní chlopeň.
Můj 7045 horal (pokladnička)viewtopic.php?f=36&t=118233
Moc nevěřím že jsou trubky zarostlé ! Samozřejmě že Pavel sk má pravdu špatně se ti vrací ten brzdicí mechanizmus co je mezi kotoučemi
Stary kristal v systeme hadice nema ziadne. Ma to ako napr. stara 69-tka. Hlavne valce a vyrovnavac rovnake. Tie rurky ak su s roku 1, tak kludne mozu byt pripchate (ocelove), pripadne aj niekde pritisnute. U Kristala su vedene dost nestastne spodkom kde mozu dostat napr. v lese na prdel.
A samozrejme, mnoho z nas ma v okruhu i vice nez 10 let starou brzdovou kapalinu, a ta nekdy zpusobuje falesne diagnozy brzdoveho systemu....
Stydím se za tuto zem
Tak stará kapalina nehrozí, při anabázi s brzdovým vypínačem proteklo systémem mnoho kapaliny
Zetor 8011
Na jaře jsem řešil špatné odbrzdovani a delala to měsíc stará pumpa při sešlápnutí trvalo pístku skoro 2 minuty než se vrátil zpět. Byla tam špatná vůle už od nova.
Hlásím, že to s podporou pružin funguje super ! Dokonce jsem mohl zpět trochu přitáhnout matice na táhlech. Po seřízení jsem postupně povoloval (přibržďovalo to) a prasátka postupně vylézala a pohybovala se víc a víc na konci dráhy - časem by možná úplně vyjely ven . Teď využívám jejich krok od zasunuté polohy jak to má být
Zetor 8011