Michal(zetor) píše:Ahoj děkuji za foto Jo no na předek by to chtělo pořádný gumy se šípem a bude to mít hnedka jinej záběr. Tady jeden chlápek od nás ze vsi měl taky tohodle Hona a když s tím na poli nahrnoval hnuj tak se nemohl hnout pořádně, tak tam dal nějaký gumy se šípem z traktoru a říkal uplně nebe a dudy jak to bylo znát Jinak stroje máš v pořádku pečuješ o ně dobřehomolka.homik píše:děkuji moc, ty máš tenMichal(zetor) píše:Ahoj moc krásné stroje máš libí se mi A co máš za Hona? Ještě toho starého nebo už hydro-pojezd? Mohl by jsi dát nějaké foto zajímá mě to děkuji
je to ten starý typ. mám podkopovku,paletové vidle,vidle na balíky,ale trošku mě zlobí brzdy a sjetý předek .o) ale zatím to stačí.. ale ve 4x4 se mi zamlouvá více .o)
jj letos to byl porod ty hnoje .o) tam na plnej knedlík naložil radlici a já se 120 sem ho tahal zpět .o) po těch deštích strašné .o) místo abych zaorával hnůj tak sem tahal bagr pak 8011 s ru5 .o) mno polní asistence hadr .o) ale ty gumy potřebuje jako sůl to vím ale ty peníze se více uplatní vždy někde jinde .o) ale taky se dočká .o) jj děkuji mno opečovávám jak se dá jen když je čas ale děkuji chvála potěší...ty máš úžasnou techniku to s tou mojí nemůžu srovnat..to máš na šlechtěné parádně...