Hektor - Zetor 12145
Moderátor: Lukashil
-
Re: Hektor - Zetor 12145
z obouma tahám v lese a řekl bych že na spotřebu je lepší 121 tu jen lechtám
Ahoj Martin mas to velmi pekné ako hospodárite. Chcem sa ta spytat ako máte byky, to máte klasickej výkrm alebo volne ustajnené ? . Uživí vás to da sa na tom nieco zarobit? A su na to nejake dotacie od štátu? To robite popri zamestnaní alebo sa tomu venujee profesionalne: Dakujem za odpoved.
Mať tak pole lán na ňom na traktore byt sám ako kráľ
- Martin90
Děkuju, přehlédl jsem tvůj příspěvek, tak píšu až teď. Volně ustájené na hluboké podestýlce. Samozřejmě záleží na nákupní a výkupní ceně. My poměrně levně nakupujeme telata, průměrně prodáváme. Samozřejmě vydělat se dá, ideál je mít svůj chov a bourat do tašek. Dotace jsou, možná že už končí, ale nejsem si jistý. Hospodaříme dá se říci při zaměstnání.Zvedy píše:Ahoj Martin mas to velmi pekné ako hospodárite. Chcem sa ta spytat ako máte byky, to máte klasickej výkrm alebo volne ustajnené ? . Uživí vás to da sa na tom nieco zarobit? A su na to nejake dotacie od štátu? To robite popri zamestnaní alebo sa tomu venujee profesionalne: Dakujem za odpoved.
Zetor 8245 Turbo, Zetor 12145 Turbo, ZTS 16245 Super
- Martin90
Jinak přidávám video z orby.
- ku-pe
Pěkné video i orba je vidět praxe v orání
- zetorak jirka
To je nádhera, taková orbato je pro mě relaks a odměna za celoroční dřinu, na to se vždycky těším.
- Martin90
Díky .ku-pe píše:Pěkné video i orba je vidět praxe v orání
Díky, jj orba je super práce, hlavně za takových podmínek .zetorak jirka píše:To je nádhera, taková orbato je pro mě relaks a odměna za celoroční dřinu, na to se vždycky těším.
Jo to taková orba 5ti leté vojtěšky,to je nádhera letos 9haMartin90 píše:Díky .ku-pe píše:Pěkné video i orba je vidět praxe v orání
Díky, jj orba je super práce, hlavně za takových podmínek .zetorak jirka píše:To je nádhera, taková orbato je pro mě relaks a odměna za celoroční dřinu, na to se vždycky těším.
- zetorak jirka
Pětiletá vojtěžka ? to musel být pěknej beton.
No to teda. Oral jsem ju ještě než pořádně zapršelo-traktor jenom kňourá a na pluhu vše jen hoří. Ne vždy orám 5ti letou někdy 4letou
- Biggles555
Přidávám se k ostatním, krásná práce Martine.............
ZETOR práce s ním je hračka, je to naše značka...
ČD a.s. na dráze jsem jen proto, abych se dozvěděl, proč se koleje v dálce sbíhají.....
VELCÍ KLUCI mají rádi VELKÉ HRAČKY
ZETOR 3211 ZETOR 6211
ČD a.s. na dráze jsem jen proto, abych se dozvěděl, proč se koleje v dálce sbíhají.....
VELCÍ KLUCI mají rádi VELKÉ HRAČKY
ZETOR 3211 ZETOR 6211
Martin90 píše:Děkuju, přehlédl jsem tvůj příspěvek, tak píšu až teď. Volně ustájené na hluboké podestýlce. Samozřejmě záleží na nákupní a výkupní ceně. My poměrně levně nakupujeme telata, průměrně prodáváme. Samozřejmě vydělat se dá, ideál je mít svůj chov a bourat do tašek. Dotace jsou, možná že už končí, ale nejsem si jistý. Hospodaříme dá se říci při zaměstnání.Zvedy píše:Ahoj Martin mas to velmi pekné ako hospodárite. Chcem sa ta spytat ako máte byky, to máte klasickej výkrm alebo volne ustajnené ? . Uživí vás to da sa na tom nieco zarobit? A su na to nejake dotacie od štátu? To robite popri zamestnaní alebo sa tomu venujee profesionalne: Dakujem za odpoved.
Dakujem za odpoved mate to pekne. A kolko kusov tak sa da popri zamestnaní uživit. nieco podobne zvažujem. Chov hoviedzieho na vykrm. A musim pochvalit aj pestovanie zemiakov. mate to vymakane taktto u nas drustvo kedy si tiez pestovalo zemiaky. .
Mať tak pole lán na ňom na traktore byt sám ako kráľ
- Martin90
No aktuálně máme okolo 20 kusů. Bereme od soukromníka kusy okolo 100-120 kg, takže od těch až po jateční. Jinak si myslím, že těch 10ks určitě k zaměstnání stačí. Brambory jsou fajn, teď taky přijdou na řadu.Zvedy píše:Dakujem za odpoved mate to pekne. A kolko kusov tak sa da popri zamestnaní uživit. nieco podobne zvažujem. Chov hoviedzieho na vykrm. A musim pochvalit aj pestovanie zemiakov. mate to vymakane taktto u nas drustvo kedy si tiez pestovalo zemiaky. .
- Martin90
Nějaké momentky ze silážování: