zetor crystal 12045 krystinka
Moderátor: Lukashil
Re: zetor crystal 12045 krystinka
Zdarec chlapi,všem vám přeji do nového roku 2015,hlavně zdraví,mnoho najetých bezproblémových motohodin, a další technika at slouží bez problému.
Ještě přidávám jedno video z jednoho mála pěkného slunečního dne letošního léta. Kdy jsme se synovcem sklízeli poslední pole řepky.Z rovna na tomhle poli jsem spěchal a zažral jsem celý kombajn a tak jsem si ho prohlídl i zevnitř.Tak at je vám video líbí a těším se na další spolupráci v roce 2015.
www.youtube.com/watch?v=r2NMw3zr-6Y
Ještě přidávám jedno video z jednoho mála pěkného slunečního dne letošního léta. Kdy jsme se synovcem sklízeli poslední pole řepky.Z rovna na tomhle poli jsem spěchal a zažral jsem celý kombajn a tak jsem si ho prohlídl i zevnitř.Tak at je vám video líbí a těším se na další spolupráci v roce 2015.
www.youtube.com/watch?v=r2NMw3zr-6Y
díky za zhlédnutí videjí pokaždé když je vložím jsem tak je sledovanost. ALE ŽÁDNÉ HODNOCENÍpete píše:Zdarec chlapi,všem vám přeji do nového roku 2015,hlavně zdraví,mnoho najetých bezproblémových motohodin, a další technika at slouží bez problému.
http://www.youtube.com/watch?v=r2NMw3zr-6Y
Každý zostane omámený videom Pekné video Za aký čas na tom Fortschritte pokosíš hektár?pete píše:díky za zhlédnutí videjí pokaždé když je vložím jsem tak je sledovanost. ALE ŽÁDNÉ HODNOCENÍpete píše:Zdarec chlapi,všem vám přeji do nového roku 2015,hlavně zdraví,mnoho najetých bezproblémových motohodin, a další technika at slouží bez problému.
DÍMatúš píše:Každý zostane omámený videom Pekné video Za aký čas na tom Fortschritte pokosíš hektár?pete píše:díky za zhlédnutí videjí pokaždé když je vložím jsem tak je sledovanost. ALE ŽÁDNÉ HODNOCENÍpete píše:Zdarec chlapi,všem vám přeji do nového roku 2015,hlavně zdraví,mnoho najetých bezproblémových motohodin, a další technika at slouží bez problému.
KY tak řeknu ti že letos v ozimém ječmeni od 10hod do 23 15 hod s dvakrát přelištováním a přejezdem
asi 2 km 16 ha +svačina a to jsem zezačátku čekal na odvoz potom už odváželi 2 traktory a vynos cca 58 g hektar v řepce jezdím tak kolem 5km za hodinu dle porostu a v pšenici 4 km +/ Hod +drcení letos výnos cca 68g/hektar
Pekné výnosy, o takých tu môžem len snívať Akú to má lištu? 6m?
Já ted přesně nevím ale myslím že 6.20m nebo 6.70mMatúš píše:Pekné výnosy, o takých tu môžem len snívať Akú to má lištu? 6m?
Tady má jeden borec 6m lištu na E 512
Ten asi nie je v poriadkutomous píše: Tady má jeden borec 6m lištu na E 512
To se mě zdá trošku přitažený za vlasy jak by ten 100konový motor to zvládl a pruchodnost(kg) ani to by ten kombajn nedal když jsem mlatil doma s 512tkou pšenici výnos 60g/HA tak jedničkou na staženej variator lišta 4.2m.Ale je pravda ta že v 94roce nebo tak byli chlapi z jzd pro ojeté kombajny E514 v německu a dovezli se z lištami 5.2m a říkaly že němci je měli i na E512.Taky říkali že kde ty kombajny kupovaly že to byli samý roviny.U nás se ty lišty 5.2m neosvječili kombajny se v kopcích hřili a tak se začli používat lišty z 512CTEK 4.2m. Těd už několik roků používají 4 kombajny na stejnou výměru místotomous píše: Tady má jeden borec 6m lištu na E 512
cca 10 ti fortschrritů.
zdar Chlapi,Trochu z jiného soudku.Mám starou stodolu je tam hliněná podlaha chtěl bych udělat tu podlahu betonovou samo sebou že po ní budu jezdit traktorem. Nemáte někdo zkušenost jak asi hluboko kopat pod beton a jak vysoký dělat beton.Hlavně mě jde o to že ty stodoly nemají základy tak aby mě to nespadlo při tom kopání.Každá rada vítaná.
Betónu stačí tak 10-15cm Ináč zohnaj si nejakého podlahára, nech ti zrobí pancierovú podlahu Ja to mám v garáži a je to super
já bych vykopal tak 25- 30, dát 20 kamene + štěrku/drtě, upěchovat a na to 10 cm betonu.
a kary sítě myslím taky nebo néz4011be píše:já bych vykopal tak 25- 30, dát 20 kamene + štěrku/drtě, upěchovat a na to 10 cm betonu.
Co je to ta pancéřová podlahaMatúš píše:Betónu stačí tak 10-15cm Ináč zohnaj si nejakého podlahára, nech ti zrobí pancierovú podlahu Ja to mám v garáži a je to super
Kari siete musia ísť Pancierová podlaha je stvrdená podlaha s takým hladkým povrchom, používa sa hlavne do garáží, dielní, skladov, hál a podobne... Príde ti chlapík s motorovou hladičkou, najprv posype betón takým práškom (tvrdidlom) a potom to pár krát prejde tou hladičkou Potom, keď betón stvrdne, tak to môže potrieť takým náterom Ak nezabudnem, tak zajtra ti sem hodím nejaké fotky