zetor crystal 12045 krystinka

Moderátor: Lukashil

Zpráva
Autor
Pavel

Re: zetor crystal 12045 krystinka

#181 Nový příspěvek od Pavel »

posilam kontakt

kolot

#182 Nový příspěvek od kolot »

Dobrý den
Chtěl bych se zeptat jak se mám zbavit starých pneumatik, když sem nové koupil na internetu? U nás ve sběrném dvoře pneumatiky neberou vubec a vedle ve vesnici jenom automobilové.
Děkuji za odpověď

Matúš

#183 Nový příspěvek od Matúš »

pete píše:zdarec, chtěl, spíš musím přezout přední kola 7,50-16 na prckovi poradte jaké koupit a jaké máte zkušenosti samo sebou potřebuji vodící vzorek
http://www.md-line.cz/product/pneu-750- ... eha-16915/
http://prolesaky.flox.cz/p/226/pneu-mit ... -03-6pr-tt
Kúp tie Mitasky 8) Vlastná skúsenosť :) Na 72 mám tie Mitasky a na Supri tie Sehy... A Mitasky sú odosť lepšie - čo sa týka kvality jazdy, zatáčania a pod. Čo sa týka toho, ako rýchlo sa zoderú, tak to až tak nemôžem súdiť, lebo Mitasky mám len pár mesiacov... Ale Sehy sú na tom dobre - už držia dlho ;-)

Matúš

#184 Nový příspěvek od Matúš »

kolot píše:Dobrý den
Chtěl bych se zeptat jak se mám zbavit starých pneumatik, když sem nové koupil na internetu? U nás ve sběrném dvoře pneumatiky neberou vubec a vedle ve vesnici jenom automobilové.
Děkuji za odpověď
U nás nedávno vyhlásila obec, že kto má staré pneu, nech ich odvezie do dvora starej škôlky :) Ja som tam bol asi 5 dní po tom, ako to vyhlásili zaviezť gumu z tarktora a bola tam už pekná kôpka 8) Ale inak keď dávam prezuť v pneuservise, tak im ju tam nechám :) Ináč vraj za likvidáciu musíš platiť :-/

z4011be

#185 Nový příspěvek od z4011be »

kolot píše:Dobrý den
Děkuji za odpověď
Pokud nejsi podnikatel, a platíš poplatek za svoz odpadu, měla by ti obec být schopná říci, kam s nima. Zda je berou celý rok ve sběrným dvoře, občas přistaví mobilní nebo mají s někým smlouvu. Další možností je obrátit se na eshop, jako prodejce musí mít nějakým způsobem nasmlouvanou likvidaci použitých (ale tam tě bude stát něco doprava), levnější je domluvit se s někým v nějaký vedlejší vsi, kde je berou, aby je tam odvez sám. Známýho, co má pneuservis nemáš ?
Ale jak říkám,za odpad od nepodnikatelů odpovídá obec, a proto musí být schopná poradit.

kolot

#186 Nový příspěvek od kolot »

Matúš píše: Ale inak keď dávam prezuť v pneuservise, tak im ju tam nechám :) Ináč vraj za likvidáciu musíš platiť :-/
Když jim tam staré chceš nechat tak nové musíš koupit u nich, nebo si je přineseš?

z4011be píše: Pokud nejsi podnikatel, a platíš poplatek za svoz odpadu, měla by ti obec být schopná říci, kam s nima. Zda je berou celý rok ve sběrným dvoře, občas přistaví mobilní nebo mají s někým smlouvu. Další možností je obrátit se na eshop, jako prodejce musí mít nějakým způsobem nasmlouvanou likvidaci použitých (ale tam tě bude stát něco doprava), levnější je domluvit se s někým v nějaký vedlejší vsi, kde je berou, aby je tam odvez sám. Známýho, co má pneuservis nemáš ?
Ale jak říkám,za odpad od nepodnikatelů odpovídá obec, a proto musí být schopná poradit.
Sběrný dvůr u nás nebere pneu vubec, tak sem se domluvil s strykem že u nich ve vsi pneu berou ale ukazalo se že jenom automobilové a já mám barunky 10,50-16. Známosti v tomhle směru nemám, tak buď napíšu do monsty, nebo je nechám ležet za garáží. Pálit je se mi mechce.
Každopádně děkuji za odpovědi. :)

z4011be

#187 Nový příspěvek od z4011be »

až budeš mít chvíli, stav se na úřadě, ať ti poradí kam s tím. Musí to vědět.
A klidně nepřiznávej, že jsou sundaný z traktoru (ať se nesnaží řešení přenést na prodejce nových), řekni že uklízíš kolem baráku a roky tam ležely za stodolou

Matúš

#188 Nový příspěvek od Matúš »

Kolot - doteraz som tam vždy aj kúpil aj my ich tam vymenili :-/ Majú tam veľký sklad, kde majú fakt obrovské množství pneu, takže väčšinou majú hneď na sklade rôzne rozmery, značky, typy na rôzne vozidlá 8) Takže na objednávku iba ,,atypické" rozmery pneu ;-)

pete

#189 Nový příspěvek od pete »

zdar chlapi díky za vyčerpávající debatu.Určitě ty pláště nebudu kupovat přes net. ale v pneuservise já se moc do obchodu po netu neženu, není nad (vidět) kupovanou věc a dá se říct že i obchodníci se řídí cenami z netu.
Všem přeji bohatého ježiška a štastné a veselé vánoce

Matúš

#190 Nový příspěvek od Matúš »

Tebe taktiež, hlavne veľa zdravia :friends: Ja si vždy porovnám cenu v obchode a nete ;-) Ale gumy sa cez net neoplatí kupovať... Zájdem do pneuservisu a tam to majú za približne rovnakú cenu (rozdiel možno 2~3€) a za to, za čo by som zaplatil poštovné, mi to na počkanie prezujú 8) Ale niektoré veci sa oplatí, minule som na farbe do tlačiarne ušetril 15€ 8) 8)

z4011be

#191 Nový příspěvek od z4011be »

jsou i eshopy, které mají smluvně zajištěné pneuservisy, takže cena ok, dorazí na servis a tam to přezují. Člověk nemusí řešit nic

pete

#192 Nový příspěvek od pete »

z4011be píše:jsou i eshopy, které mají smluvně zajištěné pneuservisy, takže cena ok, dorazí na servis a tam to přezují. Člověk nemusí řešit nic
Tak to jsem ani nevěděl já poslední dobou jezdím jen do jednoho a není problém a ceny má jak na netu nebo i levnější

Pavel

#193 Nový příspěvek od Pavel »

prezouvame všechny druhy traktorových ,stavebnich , lesnich a implementu pro zemedelce a podobne když u nas koupis pneu v cene byva obuti a likvidace a pripadne vyrizeni reklamace a dle potřeby se ti poradi co je pro tebe nejlepší podle toho co ze strojem delas když je potřeba není problém i pneu poslat po ppl nebo topranc občas se podivejte taky co vam prodejce nabízí za pneu videlsem ze byly uz si spalky nebo po obvodu je ospalek méně pneu pak rychleji ubyva také sem zazil ze pan privezl pneu nove zakoupene a na vyrobnim cisle bylo videt ze je rok stara ze skladu a byla prolezela

pete

#194 Nový příspěvek od pete »

Pavel píše:prezouvame všechny druhy traktorových ,stavebnich , lesnich a implementu pro zemedelce a podobne když u nas koupis pneu v cene byva obuti a likvidace a pripadne vyrizeni reklamace a dle potřeby se ti poradi co je pro tebe nejlepší podle toho co ze strojem delas když je potřeba není problém i pneu poslat po ppl nebo topranc občas se podivejte taky co vam prodejce nabízí za pneu videlsem ze byly uz si spalky nebo po obvodu je ospalek méně pneu pak rychleji ubyva také sem zazil ze pan privezl pneu nove zakoupene a na vyrobnim cisle bylo videt ze je rok stara ze skladu a byla prolezela
díky za nabídku ale pro mě trochu z ruky.Kupiji pláště u pneuservisu v Boskovicích a hlavně není z jejích strany problém zalepit nebo opravit v nepracovní hodiny nebo o víkendu prostě tohle cením a ta stovka za plášt víc nebo mín než na netu to mě nezabije. :)

Pavel

#195 Nový příspěvek od Pavel »

my taky delame opravy plastu a rafku na zavolani

Odpovědět

Zpět na „Zetor 80 Crystal+“